2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Su ver canim. Bebekleri suya alistirin yoksa ilerde hic icmez. Pesinde kosarsin. Bazen anne sutunun tadi bozuk oluyormus. Acı ya da eksi falan. Ondan dedim. Detayi ben de bilmiyorum
Aslında su vermek sarılığı da çabuk atlatmasını sağlıyormuş. Hala geçmedi sarılığımız... bi bakayım o zaman canım tadına

Yanlış biliyormuşum demek ki. Stres yaparsan bu bebeğine de geçer canım. Sakin ol. Yan yatır bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Kafası hep yan olsun. Kussa da yutmaz öyle
hep dua ediyorum zaten gece yatarken Allahım yavrum sana emanet diyorum zaten hep tetikte uyuyorum.Allah hepimizin yavrularını korusun.Dermansız dert vermesin.

Cuk cuk diye ses çıkarması iyi emdiği anlamına gelmiyor mu canım. Ben öyle biliyorum. Daha çok küçük oldukları için yoruluyorlardır canım yavaş yavaş emiyordur
Seymacim cuk cuk sesi oyun ediyo demek. Iyi emmiyo demek. Su an onu yapiyo benimki bunu yazarken sutum bitti diye :)

B
Aslında su vermek sarılığı da çabuk atlatmasını sağlıyormuş. Hala geçmedi sarılığımız... bi bakayım o zaman canım tadına
ver suyu korkma canim. Keske herkes verse. Sarılığı ileri boyut degil demi canim ? Tadina baktin mi nasilmis

B

ver suyu korkma canim. Keske herkes verse. Sarılığı ileri boyut degil demi canim ? Tadina baktin mi nasilmis
5 günlükken foto terapi gördük değerimiz biraz düştü canım. Şimdi 36 günlüğüz ama değerimiz hala aynı uzayan sarılık olmuş yavrum. Doktor 2.-3.ayına kadar geçer dedi. İnşallah o zamana kadar kalmaz da geçer. Baktım canım normal tadı. Dün akşam karnıbahar kızartması yemiştim. O tadını değiştirebilirmiş. Belki sabah ondan huysuzluk etmiş olabilir

Doğrudur. Yediklerinden tat gecermis.bol bol emzircen ki sariligi gecsin. Allah sifa versin canim. Uzme kendini

Cahillik başa bela canım :) ben iyi emiyor sanıyordum :) biz bu çocukların dilini öğrenene kadar büyüyecekler :)
Estf. Canim deme oyle. Son cumlen super özetliyor bizi. Aslında ogrendiklerimizi not etsek ilerde gene lazim olacak belki nete girip arastirmaya firsatimiz olmayacak 2 cocukla :)

Ay kuzum ya kıyamam süt yapacak şeyler içiyor musun canım ?
Sabahlari bitki cayi yapiyorum kendi karışımım. Rezene anason vs. Onun disinda ozel bisey yapmiyorum.yemek yemeye firsatim olmuyo gunduz. Yemek bile pişiremiyorum. Hep gecistiriyoz. Sonuc bu yani

Sabahlari bitki cayi yapiyorum kendi karışımım. Rezene anason vs. Onun disinda ozel bisey yapmiyorum.yemek yemeye firsatim olmuyo gunduz. Yemek bile pişiremiyorum. Hep gecistiriyoz. Sonuc bu yani
Yemepini geçiştirme ama canım ya. O da etkiler sütünü. Bozayı sever misin ? Boza da süt yapar ondan içebilirsin

Yemepini geçiştirme ama canım ya. O da etkiler sütünü. Bozayı sever misin ? Boza da süt yapar ondan içebilirsin
Severim canim. Hatta cok guzel yapan bi yer var. Esime soyleyim de unutmazsa alsin. Bir iki gun sonra gorumcemler gelcek yatılı. Bakalim onlar pisirir ya da bebege bakarlar ben pisiririm. Bu hafta duzgun beslenirim insallah onlarin bahanesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…