Sebamedin pisik önleyicisi ve prima kullaniyorumUf kızlar günde 5 kez üst değiştiriyorum şimdide sürekli bezden mi bendemi bilmiyorum sırtına kadar ıslakla açıyorum altnı neyden oluyor bilemedim bezi prima değiştim pişik yaptı molfix aldm pişik kesildi bu seferde heryeri ıslak zaten açınca yapıyor açar açmaz öyle battıgı oluyor ama kendi yapmadgnda nasl böyle oluyor anlamdım benmi bağlayamıyorum dedim komşumun da bebeği var ona bağlattım aynı benimki gibi bi bulamadım 5 gündür böyleyiz
Doktora bi sor canim sut alerjisi falan olmasin da.. Primanin sirt kisminda pamuk yok farkettiniz mi bilmiyorum. O yuzden bezi arkaya biraz daha fazla pay birakiyorum ben. Bide paket bitince esim biraz daha büyüğünü almış. Gayet memnunum. Hiç sızdırma olmadi simdiye kadar. Benim bebegim altina yaptigi zaman once bacaklarindakini cikariyorum bezi acar gibi yapiyorum gevsetiyorum. Sonra ayaklarini karnina ittiriyorum spor yapar gibi. Elime bebek yagi surup karnina masaj yapiyorum. Sonra tskrar ayaklari karnina itiyorum. Masallah nerdeyse her seferinde altina bir daha dolduruyo buyuk küçük ne varsa :) bir bez degistirme yarim saatimi aliyor ama bebek de rahat oluyor. 2-3 saat de altini degistirmiyorum. Temiz oluyo..Primada da oldu bi kaç kere sabahları bebeğin kusma şiddetleniyor yediğim bişeymi yapıyor bilemedim süt içiyorum yumurta peynir dere otu reçel hemen arkasına rezene kimyon içiyorum
Tas toplayamadim. Sadece bugday be yuzuk var elimde. Birazdan yikicaz bebegi insallah :) darisi size canimAla ala :) hiç duymamıştım çok değişik :) 40 çıkmayı biliyorum da taşları bilmiyordum :)
Prima beyazdı ilk aldgım ksgıt gibi içünin filesi poposuba yapışıyordu ve sızdırdı idrar yaptgnda değiştim molfix aldm hiç memnun kalmadı. Primanın inceliğine alıştım molfix bacakların arasında kocaman kalın oluyor hugis denicem prüma pişik yaptı parfümlüymüş oyuzden yapyomuş hassas ciltlereDoktora bi sor canim sut alerjisi falan olmasin da.. Primanin sirt kisminda pamuk yok farkettiniz mi bilmiyorum. O yuzden bezi arkaya biraz daha fazla pay birakiyorum ben. Bide paket bitince esim biraz daha büyüğünü almış. Gayet memnunum. Hiç sızdırma olmadi simdiye kadar. Benim bebegim altina yaptigi zaman once bacaklarindakini cikariyorum bezi acar gibi yapiyorum gevsetiyorum. Sonra ayaklarini karnina ittiriyorum spor yapar gibi. Elime bebek yagi surup karnina masaj yapiyorum. Sonra tskrar ayaklari karnina itiyorum. Masallah nerdeyse her seferinde altina bir daha dolduruyo buyuk küçük ne varsa :) bir bez degistirme yarim saatimi aliyor ama bebek de rahat oluyor. 2-3 saat de altini degistirmiyorum. Temiz oluyo..
Ben hugisten çok memnun kaldım canım. Onda ıslaklık göstergesi de varĞr
Prima beyazdı ilk aldgım ksgıt gibi içünin filesi poposuba yapışıyordu ve sızdırdı idrar yaptgnda değiştim molfix aldm hiç memnun kalmadı. Primanın inceliğine alıştım molfix bacakların arasında kocaman kalın oluyor hugis denicem prüma pişik yaptı parfümlüymüş oyuzden yapyomuş hassas ciltlere
Ben hugisten çok memnun kaldım canım. Onda ıslaklık göstergesi de varĞr
Prima beyazdı ilk aldgım ksgıt gibi içünin filesi poposuba yapışıyordu ve sızdırdı idrar yaptgnda değiştim molfix aldm hiç memnun kalmadı. Primanın inceliğine alıştım molfix bacakların arasında kocaman kalın oluyor hugis denicem prüma pişik yaptı parfümlüymüş oyuzden yapyomuş hassas ciltlere
Eşin toplasın canım :) amin canım amin. Bizimde çarşamba çıkıyor inşallahTas toplayamadim. Sadece bugday be yuzuk var elimde. Birazdan yikicaz bebegi insallah :) darisi size canim
Primanin yeni dogan premium care ini almamismiydiniz canim ? O pamuklu ve kesinlikle parfümsüz. Sen galiba normalini almissin. Huggies de dene evet güzel diyorlar. Ama ben israil malı diye duyunca para kazandirmak istemedim onlara. Orkidde bile neler çıktı kısır olsunlar soyları kurusun diye zararlı malzeme kullanıyorlarmış..Ğr
Hugis israil malı mıymış ? Bilmiyordum. Orkidi duymuştum da onu bilmiyordumPrimanin yeni dogan premium care ini almamismiydiniz canim ? O pamuklu ve kesinlikle parfümsüz. Sen galiba normalini almissin. Huggies de dene evet güzel diyorlar. Ama ben israil malı diye duyunca para kazandirmak istemedim onlara. Orkidde bile neler çıktı kısır olsunlar soyları kurusun diye zararlı malzeme kullanıyorlarmış..
Geliri israile gidiyormus. Hatta bu konida topik bile acmislar.Hugis israil malı mıymış ? Bilmiyordum. Orkidi duymuştum da onu bilmiyordum
Benim de 2 gündür emiyo cekiyo birakiyo sinirleniyo. Sonra baktik ki sütüm azmis. Mama yaptik. Doydu ve sustu bebek. Şimdi sütü artirmaya çalışıyorum. Bi daha çok aglarsa yine mama veririm ama surekli vermem. Sütünün bi tadina bak canim. Bide arastir bebek neden emmek istemez diye. Yazilar vardir fikir edinirsin. Bebege su veriyorsun degil mi ? 6 aya kadar beklemeyin vermek icin. Ben hergun veriyordum 2 gun vermedim su kaybetmiş. Bezinde pembelik vardi. Suya devam yani.Ay kızlar yardım edin ya. Emmemiz güzel gidiyordu şu son bir kaç gündür bozuldu. Sancısı yok altı temiz ama ağlıyor memede. Bi alıyor bi bırakıyor. Emzik veriyordum acaba ondan mı ? Dünden beri hiç vermedim emzik, daha da arttı ağlamaları. Ne yapacağım. Emzirmek baya zorlaştı. Kolikler için olan seslerden açıyorum, bazen onunla sakinleşip emiyor
Söylediğin iyi oldu canım sağolGeliri israile gidiyormus. Hatta bu konida topik bile acmislar.
Yokcanım su vermiyorum. Bezinde pembelik yok ondan vermiyorum. Tadına bakmadım. Ne olur tadına bakınca ? Valla emzirirken şaşırıyorum ne yapacağımıBenim de 2 gündür emiyo cekiyo birakiyo sinirleniyo. Sonra baktik ki sütüm azmis. Mama yaptik. Doydu ve sustu bebek. Şimdi sütü artirmaya çalışıyorum. Bi daha çok aglarsa yine mama veririm ama surekli vermem. Sütünün bi tadina bak canim. Bide arastir bebek neden emmek istemez diye. Yazilar vardir fikir edinirsin. Bebege su veriyorsun degil mi ? 6 aya kadar beklemeyin vermek icin. Ben hergun veriyordum 2 gun vermedim su kaybetmiş. Bezinde pembelik vardi. Suya devam yani.
Cuk cuk diye ses çıkarması iyi emdiği anlamına gelmiyor mu canım. Ben öyle biliyorum. Daha çok küçük oldukları için yoruluyorlardır canım yavaş yavaş emiyordurbana da yardım edin.dün bir aylık oldukızım. ilk 2 hafta vakumlar gibi çekiyordu mememi.ama şimdi emerken cuk cuk ses çıkarıyor.havada yutuyor belki. ağzında süt var ama yeterli mi değilmi bilemiyorum.memeyi tam kavrayamıyor kahverengi yeri azcık alıyor.ik haftalardaki gibi değil delircem.sütünüzün az olduğunu nasıl anladınız.benimki memede bi saat kalıyo.ama etkin emme yok sanki.
internette araştırdım ses geliyorsa doğru emziremiyormuşum.ama ne yapsam o kahve kısmı tam almıyor.emiyor bi şekilde ama .of bilmiyorum arkadaşlar gerildim .zaten hale lohusa sendromu ağlayıp duruyorum.gece kuscak diye uyumuyorum nerdeyse. çok gerildim artık. gündüz uyumuyoruz da.her memeden sonra kusuyor.Cuk cuk diye ses çıkarması iyi emdiği anlamına gelmiyor mu canım. Ben öyle biliyorum. Daha çok küçük oldukları için yoruluyorlardır canım yavaş yavaş emiyordur
Su ver canim. Bebekleri suya alistirin yoksa ilerde hic icmez. Pesinde kosarsin. Bazen anne sutunun tadi bozuk oluyormus. Acı ya da eksi falan. Ondan dedim. Detayi ben de bilmiyorumYokcanım su vermiyorum. Bezinde pembelik yok ondan vermiyorum. Tadına bakmadım. Ne olur tadına bakınca ? Valla emzirirken şaşırıyorum ne yapacağımı
Canim basta hatayi 1 saat tutarak yapiyorsun yarim saati gecmesin emmesi. Zaten bebek o saatten sonra emmez ucuyla oynar cuk cuk sesi ondan kaynaklaniyor. Tamamini emmesi icin bi seferligine kahverengi yerine recel bal gibi bisey sürün. Benimki oyle yapinca tamamini agzina almisti. Kusuyorsa sirtini iyi destekleyerek tam yan yatır. Yastigi da yüksek olsun. Kussa bile cikar agzindan akar gider. Zaten kussa genzine kaçsa öksürmeye başlar. Hemen uuanir kaldirirsin bebegi. Bu kadar korkma canim oku yavrunu. Onlemlerini de al. Allaha emanet et..bana da yardım edin.dün bir aylık oldukızım. ilk 2 hafta vakumlar gibi çekiyordu mememi.ama şimdi emerken cuk cuk ses çıkarıyor.havada yutuyor belki. ağzında süt var ama yeterli mi değilmi bilemiyorum.memeyi tam kavrayamıyor kahverengi yeri azcık alıyor.ik haftalardaki gibi değil delircem.sütünüzün az olduğunu nasıl anladınız.benimki memede bi saat kalıyo.ama etkin emme yok sanki.
Yanlış biliyormuşum demek ki. Stres yaparsan bu bebeğine de geçer canım. Sakin ol. Yan yatır bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Kafası hep yan olsun. Kussa da yutmaz öyleinternette araştırdım ses geliyorsa doğru emziremiyormuşum.ama ne yapsam o kahve kısmı tam almıyor.emiyor bi şekilde ama .of bilmiyorum arkadaşlar gerildim .zaten hale lohusa sendromu ağlayıp duruyorum.gece kuscak diye uyumuyorum nerdeyse. çok gerildim artık. gündüz uyumuyoruz da.her memeden sonra kusuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?