Sütüne faydalı olur inşallah canım boza. Hatta onlar varken bol bol yap buzluğa koy. Yemeğin olmadığında çıkarırsın. Elinin altında hazır yemek olur. Kolay olur sana daSeverim canim. Hatta cok guzel yapan bi yer var. Esime soyleyim de unutmazsa alsin. Bir iki gun sonra gorumcemler gelcek yatılı. Bakalim onlar pisirir ya da bebege bakarlar ben pisiririm. Bu hafta duzgun beslenirim insallah onlarin bahanesine
Bazen çok kusuyor canım. Fazlasını kusuyordur diye düşünüyorumKizlar bebisleriniz cok kusuyomu benimki cok kusmaya basladi sanki midesi bulaniyo midesi azina gelio bi kac kere sonrada kusuyo
benimki de yedikten sonra kusuyor.gaz çıkarsa da kusuyor. doktora gittim bugün normal kussun fazlası o dedi.napalım madem normal bizde üst baş değiştiririz.Kizlar bebisleriniz cok kusuyomu benimki cok kusmaya basladi sanki midesi bulaniyo midesi azina gelio bi kac kere sonrada kusuyo
Buzluga hangi tür yemek atabilirim ki canim ?Sütüne faydalı olur inşallah canım boza. Hatta onlar varken bol bol yap buzluğa koy. Yemeğin olmadığında çıkarırsın. Elinin altında hazır yemek olur. Kolay olur sana da
Her şey olabilir canım. Bi patates iyi olmayabilir. Mesela köftenin kıymasını yoğurup koyabilirsin. Çıkarttığında buzu açılınca hemen kızartırsın. Hatta ben pilav bile koyuyorum. Fazla pişirmişsem koyuyorum :)Buzluga hangi tür yemek atabilirim ki canim ?
Yaraların iyileşene kadat sağıp vermeyi denesen canım ? Mamadan iyidirKızlar bebeğim göğüs uçlarımı mahvetti ya 1 aydır dişimi sıkarak emziriyodum dün artk bırakıp bırakıp almayaya ağzında çiğnemeye başladı tüm mahvettşi dayanamadım sağdım biberonla verdim bugun sabaaha kadar ama bugun göğüs ucum iyi acısı azda olsa indi ama şimdide alıyor bırakıyor sürekli oyzudende aç kalıyor uyumuyor beni yitiyor bırakıp alıyor göğsümü sündürüyor kendini yitiyor süreklise hava yutuyur napcam bilemedim aç aç yatırdım mama versem biberon alışcak 1 gün verdim düzen bozuldu almıyor çokmu gelsin istiyor bilemedim
Yaraların iyileşene kadat sağıp vermeyi denesen canım ? Mamadan iyidir
Canım benimkide aşırı kusuyor dpktpr bakmadan bebek reflüsü dedi bütün bebeklerde olur dedis şöle yapcan böyle yapcan demedi bile sinir oldumKizlar bebisleriniz cok kusuyomu benimki cok kusmaya basladi sanki midesi bulaniyo midesi azina gelio bi kac kere sonrada kusuyo
Hissettiğim kadarıyla biraz sinirlerim bozulmuş canım. Sakin ol. Bunun sütünü etkileyeceğini unutma. Benimki de öyle yapıyor. Ağlarak alıyor ağlayarak bırakıyor. Şu kolikler için olan sesler var ya emerken onları açıyorum işe yarıyor biraz. Bi dene istersenSağıp verdim 1 gün ama buseferde göğsümü almıyor alsasa bırakp brkp alıyor sütüm azmı geliyor ağzına 5 dakka zorlayrak emziriyorum ağlatarak yoksa almıyor biberon gibimi istiyor bilemedim çok stresliyim 2 gündür sinirliyim ağlıcak durumdayım ondanmı bilemedim ki kaka yapmıyor 2 seferdir idrar var geceden beri doymadgının göstergesimi bilemedim
Ewet o seslerle uyutuyorum bazen ağızda emzikHissettiğim kadarıyla biraz sinirlerim bozulmuş canım. Sakin ol. Bunun sütünü etkileyeceğini unutma. Benimki de öyle yapıyor. Ağlarak alıyor ağlayarak bırakıyor. Şu kolikler için olan sesler var ya emerken onları açıyorum işe yarıyor biraz. Bi dene istersen
Ay emziği hiç deme canım ya. Emzik veriyordum son zamanlarda memede sorun yaşamaya başladık. Bi alıyo bi almıyo. Emziği vermiyorum artık. Şimdş de huzursuzEwet o seslerle uyutuyorum bazen ağızda emzik
Canim tuvalete cikmamasinin sebebi bebegin doymamasi. Sutun buyuk ihtimal az geliyo o yuzden sunduruyo birakiyo sinirleniyo. Iki sorunun cevabibda bebegin doymamasina bagli anlayacagin. Ayni seyleri ben de yasadim. Mama vermedim bu sefer bebek kilo alamamis. Moralin bozuksa bu sütünün azalmasina sebep olmus olabilir. Gece uykularinda mama ver hic olmazsa. Gogis ucunun iyilesmesi icin birini 2 gun emzirme emzirmedigin memeyi sadece sag ve hep aynı memeyi emzir. Bu sirada yara olan biraz iyilesmis olur. Krem vs de sur ki bir an once duzelsin. Gecmis olsun canimSağıp verdim 1 gün ama buseferde göğsümü almıyor alsasa bırakp brkp alıyor sütüm azmı geliyor ağzına 5 dakka zorlayrak emziriyorum ağlatarak yoksa almıyor biberon gibimi istiyor bilemedim çok stresliyim 2 gündür sinirliyim ağlıcak durumdayım ondanmı bilemedim ki kaka yapmıyor 2 seferdir idrar var geceden beri doymadgının göstergesimi bilemedim
Köfteyi yoğuracak vaktim olsa :) kışlık fasulyem falan var onlari pisiriyorum zaten ama bebege gaz yapiyo malesef..pilavi. Buzluğa atma fikrini ilk kez duydum. Cok ilginc. 2 Gun bekledigi icin pilavi yiyemeyen ben buzluktan cikani hiç yiyemem heralde :)Her şey olabilir canım. Bi patates iyi olmayabilir. Mesela köftenin kıymasını yoğurup koyabilirsin. Çıkarttığında buzu açılınca hemen kızartırsın. Hatta ben pilav bile koyuyorum. Fazla pişirmişsem koyuyorum :)
O zaman bir şey diyemem canım :) görümcenler gelecekmiş ya o zaman yoğurabilirsin diye dedim :) menemen de yapıp koyabilirsin :)Köfteyi yoğuracak vaktim olsa :) kışlık fasulyem falan var onlari pisiriyorum zaten ama bebege gaz yapiyo malesef..pilavi. Buzluğa atma fikrini ilk kez duydum. Cok ilginc. 2 Gun bekledigi icin pilavi yiyemeyen ben buzluktan cikani hiç yiyemem heralde :)
valla bende reflüden şüpheleniyorum midesi azına gelıyo cünküCanım benimkide aşırı kusuyor dpktpr bakmadan bebek reflüsü dedi bütün bebeklerde olur dedis şöle yapcan böyle yapcan demedi bile sinir oldum
Onlar varken onlari zor doyurdum nerdeyse :) aa menemenim var ki benim konserve. Iyi hatirlattin :)O zaman bir şey diyemem canım :) görümcenler gelecekmiş ya o zaman yoğurabilirsin diye dedim :) menemen de yapıp koyabilirsin :)
Tüh canım yapıp koyabilseydin keşke. Ohh bak bir yemek çıktı sana :)Onlar varken onlari zor doyurdum nerdeyse :) aa menemenim var ki benim konserve. Iyi hatirlattin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?