2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Bundan bahsediyorum canım bu int alıntı yaptım aynısı dahada oyuk yüksek bişey koyunca bebek havada kalıyor düşecek gübi
Canim arabadakine benziyo bu. Benimki bunda hayatta durmaz hareket de edemez. Dur benimkinin fotosunu cekeyim cnm.

Bu cnm benimki

Eklentiler

• 20160214_121821.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 44
Tamam canı kalkanı aldırıyım bennde kuru kalınca sürekli iyileşir die duydum krem sürünce nemli oluyor sürekli deneyim bakalım evet bende bu ana kucağından alacağagım birde bebeklerinizi dışarı çıkarıyomusunz ben korkuyorum hava soğuk avmler mikrop yuvası die daha doktor dşnda 45 gündür biyere adım atmadın

Benimki tam tersi kuruyunca ve bebek emince kanamaya basliyordu. Nemli olmasi daha iyi bana gore. Herkesin teni farkli belki kuruyken rahat edenler de vardir canim. Insallah işini görür kalkan. Isine yaramazsa vicdan azabi cekecem :) benim bebegim 17 günlükken bronsit atlattı. Disaridan gelenler mikrop bulastirmis. 10 gun evden çıkmadık iyilesince cikmaya basladik en azindan haftada bir kez. Avmye de gittim ama haftaiclerinde ve hic bir yere dokunmadım. Ellerimi yikayip durdum. 2 saati gecirmemeye çalış avmde. Cok havasiz ve klimali yerlere çok girme daha cok açık havada gez bence.

Bright stars conforlu ana kucagi diye ilano. Tutumluannede. 70 lira kizlar. Titresimli bo bakin derim. Buraya link koymak yasak sanirim yukarda koymaya calistim olmadi sanki.

Emzik vermiyorum diye elini yalıyonaradq, çok tatlı oluyor :) ana kucağında yatarken sürekli beni takip ediyor :) oo maşallah büyümüşüz :) arada bende götürüyorum mutfağa bakınıyor öyle. Ama 1 2 dk sonra başlıyor ağlamaya

Aynen ya su ara oyalamak gercekten zor. Keske benimki de emzigi iyice benimsese. O kadar kurtarıcı oluyormus ki. Bak simdi gazi var agliyo. Beni emmeden susmuyo. Surekli emmesi de reflüye yol açmış. Dun dr.a gittik de o soyledi. 2 saatte bir emzir dedi yine. Ama bebegim artik 2 saati hayatta beklemez. Cok emzirdigim icin kilosu fazla dedi. 4 kilo olacagina 4.500 çıktı masallah. Gerci bezi doluyken falan tartti.arada bir mama veriyordum onu verme dedi. Ama mecburum bazen sutum olmuyo vericem yine de..

:) o elleri yerim ya. Benimkine de bazen elini veriyorum da yetisemiyo eline. Benim serce parmagimi emiyo :)

Ay gerçekten emzik çok kurtarıcı ama malesef kullanamıyorum. Sütüm olmuyor deme canım ya. Olmasa bebiş o kadar kilo alır mı ? Maşallah gayet iyi. Sancısı oluyorsa belki ondan emmek istiyordur sürekli. Çünkü emince geçeceğini sanıyorlar

Dogru. Sancısını gidermek icin emiyo gibi beni. Ama bende analık duygusu mudur nedir bebek ya gercekten açsa diyip kıyamıyorum veriyorum hemen :) çok sık emince de hem gaz olmaya basladi hem de sütümun yenisi geç üremeye basladi. Dun dr.un dedigine uymaya calistim. 1.5 saat ara verdim emzirmeye. Sütüm yetti cok şükür. Kayinvalidem geliyo bugun ilk kez bebegi görmeye. Yasasinnn pissin yemekler börekler. Ac kalmicaamm :)

Ay kuzum ya kıyamam. Bol bol ye bari :) geç ürete üretenhiç üretmez sonra canım Allah korusun. Yeter tabi annesi Rabbim çok şükür vermiş fızıklarını. Mama verme sen, yeter Allah'ın izniyle sütün

Aynen bol bol yicem artik. :) Bir anneye en güzel dua. Sütun bol olsunmus sanırım :) öyleyse sütümüz bol olsun kizlar.

firtina16 canın kalkan aldm bugun sütümü sağdıktan snra taktim ama hemen 5 dakka snra süt birikmiş 20 dkka snra baktm yine birikmiş ucum ağrımazken ponpada sağar gibi ağrıyor nedense baskı yaptıgı içünmi acaba ucu kuru kalmıyor tam tersi hep ıslak senindemi öyle

Allahalla canim göğsün cok mu büyük ya da sudyen vs cok mu sıkı acaba baski yapiyor da ucunu acıtıyor olmasin ? Benimkini ucu cok buyuk olduğu halde tam oluyor. Cok sasirdim simdi. Nemli olmasi guzel. Benimki de nemli oluyor ama sut taştığı icin degil. İçerisinin buharından.. Senin kadar sütüm yok benim. 2 saate anca doluyor. Madem 20 dakikada bir o kadar süt oluyor pompayla bitirene kadar sag. Buzluga at. Gogsun boşken oyle olmaz bence. Yaralarin ne durumda peki ? Eltim de cok memnundu onsuz duramıyordu. Acaba henuz yaran iyilesmedigi icin mi bu kadar aciyor? Benim iyilestigi icin ucu bukilse bile acımıyor artik.

Sağıp takıyorum sağdıktan sonra arkasına süt yenilendiği için gelen süt 20 dakika sonra birikiyor az az ama çok değil oda üst baş batıyor göğsüm çok büyük ewet bazen birikeni alıyorum kremli olursa göğsüm döküyorum göğüs ucum yok normalde büyük oldgundan oluyor atleti geçiriyorum üstüne sütyeni değil birde sürekli yıkamak lazım çok uğraşıyorum alışamadm ondan fazla takamamak lazımmış süt kanallarına baskı yapıyomuş bizim bebeğin buğün kontrol vardı 50 günlük 50.60 cc ver dedi bana sütü bi kontorl edelim kilo verirse ilaca başlıcaz dedi reflüsü için den sağıp veriyordum 10 günde 70 grm vermiş ilaca başladık ilaçlard aağır gibi kusmayı önlememiz lazımmış içim parçalanıyor sabah 1 nurse öğle 5 bio akşam 1 nurse gece 1 nurse bide bu ilaçlar eklendi 2 de yeni şurup geldi çocuk ilaçla büyücek resmen göğsümde tutmaya başladı reflüden tutmazmış bide gazdan gaz sorununu böyle çözdüm almaya başladı bu seferde nekadar içtiğini bilmiyorum işte 50,60 içiyormu sütüm 80,90 bazen 100 çıkıyor valla napcamı şaşırdım sağsam versem sütüm azalacak vermesem ne içtiğini bilmiyorum bazen 10 dakka emiyor bazen 5 dakak uyuyor uyuyunca 2 saat uyudugu oluyor ayakta olursa emzirmeye çalışıyorum sürekli

Canim ben geceleri havlu koyuyorum bebegin minik havlusindan. Belki akar diye. Bide normal atlet giyince sut hep akiyo ustume. O yuzden emzirme atleti ua da sudyeni onu kaydirmiyo. Gogsun buyuk oldugu icin baskiyi engelleyemiyorsun sen demekki. Benim sut kanallarina baski cok nadir oluyor onu da farkedince duzeltiyorum gevsetiyorum. Peki yaralarin nasil oldu canim? Aciyo mu emerken?
İlaçlara gelince hepsi bitkisel ve herkesin gaz icin kullandigi şeyler.onlarin zarari yoktur. Kafana takma. Sanki antibiyotik falan mi kullaniyorsunki.. Aynen ben de ne kadar emdigini bilemedigim icin her firsatta emziriyordum. Dr. Reflu olmus bu çocuk ve fazla kilo almis artik 2 saat gecmeden asla emzirme dedi. Ama bana kızdığı nokta çok kilo almasiymis. Refluyu hic onemsemedi. Her çocukta olur ve gecer korkma dedi. Sen sagdiginda 100 cc kadar çıkıyorsa emin ol bebek emdiginde ayni sürede daha fazla emiyordur. Bebegin emis kuvveti pompadan daha kuvvetliymis. Uyuyakalmadigi sureleri vakit tutarak en az 20 dk emzir. O zaten alacağını almis olur. Madem sutun akacak kadar çok doymama ihtimali azdir bence. 1 hafta dene ve tarttir bebegi dr.da. sütun yaramis mi anlasilir. Benim bile yaramis dusun.. Seninki cok emdigi icin ve dogal olarak fazlasini kustuğu icin kilo pek almamis olabilir mi? Bu arada dr bana 2 saatte bir 40 cc ver dedi. Ben dayanamiyorum daha cok emziriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…