2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cok fena olmuş..deniz otobüsünün saatleri çok sıkıntılı olmuyo mu
olmaz olur mu yetiştim-geç kaldım stresi yaşamaya kalbim dayanmıyo bazen! kaçırdığım da oldu birkaç kere. ama bulantılarım hafifledi gibi, hatta geçti sanırım. o yüzden bi metrobüs bi ido alıştırıyorum duruma göre. bugün de idoyla gittim. ama bnm avantajım çalışma saatlerim. full mesai yapmıyorum ben.

İnşallah gönlüne göre bir doktor bulursun en kısa zamanda canım. Bence doktoruna da sor seni yönlendirebileceği iyi bir doktor vardır belki. Bebeğini de görürsün bugün. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Ben hizmet hastanesine gidiyorum Bahçelievler de Hüseyin mutlu doktorum. Çok rahat ulaşabiliyorsun. Telefonumu acmasa 5 dk içinde dönüyor bana. Birde stressiz bi insan. Doktor arayışı olanlar deneyebilir
Annem de Hüseyin mutlu yu çok övüyor sağol cnm bakıcam ona da hastaneyle anlaşmamız var mı diye Az kaldı doktora gitmeme heyecan dorukta

Amin cnmmm bnm doğru düzgün uyuyamadım heyecanlıyım çok

[ekalpy, post: 41583584, member: 680991"]İnş cnmm az kaldııı sağol desteğin içinnn [/QUOTE]

İnsallah guzel haberler alirsiniz saglikla sihhatle

yok canım zaten yapsalar onu devletı secerım ben yıne bakalım o gunlere bı cıkalım hayırlısıyla

Normal dogum desteklemek amaclı kesınlıkle epıdural olmalı bence her hastanede, herkes o kadar cesur degıl dırek normal dogum yapacak kadar Bu arada bugun consıyet bellı oluyodu senn sanrm Hadı bakalım hayrlı haberlerını beklıyoruz :)

Buda benim ilk göz ağrım teyzeleri yusuf beram

Valla bazen üzülüyorum kızım yok diye bazen de diyorum ne güzel destek olurlar birbirlerine bide gelin heyecanı var tabi:)
kız olan erkek ıster, erkek olan kız. İşi yoğun olan daha az yogun ıs ıster, ısı az yoğun olan ıs yok dıye yakınır :)) Valla bı alem türüz insanlar olarak :))

Sen de devlete gıt tatlım kontrollere, doktorundan ayrılmamıs olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…