- 8 Ocak 2014
- 436
- 208
- 103
olmaz olur mucok fena olmuş..deniz otobüsünün saatleri çok sıkıntılı olmuyo mu
Ben. Ne yapayım kizlar :)Hahaha 3.pipili ha
Erkek donu gormek istemiyorum artik yaa
Kızlar doktorum devlete geçiyomuş akademisyenlik için yarın son günü ve ben de izin alıp randevu aldım( Hem bebişimi hemen görcem mutluyum hem doktorumla artk devam edemicez çok üZgünüm. Bana ist. Avrupa yakasında doktor tavsiye edin (( artk sürekli araştırma halinde olcam sfırdan başlamak gibi oldu doktorumla frekansımız çok iyiydi o kdr önmli ki iletişim İnş gönlüme göre birini bulurum
Annem de Hüseyin mutlu yu çok övüyor sağol cnm bakıcam ona da hastaneyle anlaşmamız var mı diye Az kaldı doktora gitmeme heyecan doruktaBen hizmet hastanesine gidiyorum Bahçelievler de Hüseyin mutlu doktorum. Çok rahat ulaşabiliyorsun. Telefonumu acmasa 5 dk içinde dönüyor bana. Birde stressiz bi insan. Doktor arayışı olanlar deneyebilir
Amin cnmmm bnmİnşallah gönlüne göre bir doktor bulursun en kısa zamanda canım. Bence doktoruna da sor seni yönlendirebileceği iyi bir doktor vardır belki. Bebeğini de görürsün bugün. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
İnş cnmm az kaldıııYarin Dr randevusu olanlar güzel haberlerinizi bekliyoruz bol şans
Herkese iyi geceler ben kactim öpüyorum sizi ve bebisleri
Amin cnmmm bnmdoğru düzgün uyuyamadım heyecanlıyım çok
Ben gece içiyorum dr.um uyarmisti cunku bulanti yapar diye ama gece icince sıkıntı olmuyor
Cnm decaviti tok karnına içiyorum ben
canım ben kullanıyorum ama tok karnına kullanıyorum
İnşallah gönlüne göre olur tatlımAnnem de Hüseyin mutlu yu çok övüyor sağol cnm bakıcam ona da hastaneyle anlaşmamız var mı diye Az kaldı doktora gitmeme heyecan dorukta
yok canım zaten yapsalar onu devletı secerım ben yıne bakalım o gunlere bı cıkalım hayırlısıyla
arkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
Braz daha dayanıp alacağım , hatta ağustosta iznimi kullancaktım izmire gtcez diye ona da rapor alıp iZinleri ücretli iZne ekleyeceğim
gere gere gezecek kadar cıktı mı kı tatlm :))Göbeğin avantaj olduğu tek dönem hamilelik dönemiymiş kızlariçime çekip gezdiğim göbeğimle şimdi gere gere geziyorum
kız olan erkek ıster, erkek olan kız. İşi yoğun olan daha az yogun ıs ıster, ısı az yoğun olan ıs yok dıye yakınır :)) Valla bı alem türüz insanlar olarak :))Buda benim ilk göz ağrım teyzeleri yusuf beram
Valla bazen üzülüyorum kızım yok diye bazen de diyorum ne güzel destek olurlar birbirlerine bide gelin heyecanı var tabi:)
Kızlar doktorum devlete geçiyomuş akademisyenlik için yarın son günü ve ben de izin alıp randevu aldım( Hem bebişimi hemen görcem mutluyum hem doktorumla artk devam edemicez çok üZgünüm. Bana ist. Avrupa yakasında doktor tavsiye edin (( artk sürekli araştırma halinde olcam sfırdan başlamak gibi oldu doktorumla frekansımız çok iyiydi o kdr önmli ki iletişim İnş gönlüme göre birini bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?