2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Baş ağrısı ve unutkanlık yok bende canım. Ins bı an once gecer. Temız hava almak her zman bas agrıma ıyı gelmıstr benım.
bu arada bende de ıstah acılması var, yanı ıstah acılmasından ote ac gozluluk :)) Herseyı yemek ıstıyorum, su anda ev, normalde yemedıgım saçma sapan herseyle dolu. Meyveyı bıle cok yıyeyım dıe ıkı katı almaya basladım. Ama ramazan sonrası hemen frenlıyorum kendımı ve sıkı bı beslenme duzenı olusturuyorum :) Ceza verıcem kendıme :)

kızın hayrlı ugurlu saglıklı olsun ıns canım. Ben de 3 kılo 400 gr almıstım cok dıe uzuluyodum, dr um cok demedı ama yıne de uzulmustum Sennkı de ıyı dedıyse mutlu oldum smd :))

Ordan hemen sıvışarak bebeğin ve kendın ıcın en ıyısını yapmıssın canm.

benm doktorum da sadece bu uyarıları yaptı canım :)

Anladim o acidan düşünmediğini oyüzden güldüm zaten e ne diyelim dogruya dogru
Bende evin tek kızı gibi nazlanirim artik

Yalnız kızlar evde kızı olmayan anneler de cıdden ana kralıce gıbı oluyo, bız nazlar bı cılveler. Paylaşımcı olmuyolar, gelın gelınce de resmen gelınle kapışmaya calışıyolar :)) Dikkat edın de gelınle catışmayın valla :))

iyi yerler de vardır ama boyle kötü yerler sogutuyor devletten. dogum çok ozel bir sey ve ben riskli gebeyim. hiç birinin kaprisini celemem. calisiyorum şükür. veririm parami giderim ozele mantigim bu simfilik. onlar beni ceksin di mi selerim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…