- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Kizlar ya bende 3-4 gündür değişik bi baş ağrısı var bide unutkanlik var gerci nette biraz araştırdım hamilelikte normalmis sizde yasiyormusunuz bu durumu.
Kizlar birde acayip istah açılması var bende esim bile bana hunharca yemek yiyorsun dedi valla böyle giderse cok kilo alırım ben zaten kiloluyum napcam böyle bilmiyorum
Allah bagıslasın canm, kotu gunlerını gostermesın.İlk göz ağrım teyzeleri
tamam tamam cok tatlısın, size verrm kızımı :)senin kızını da yirim seni de yirim haa
Selam kızlar. Bugün kontrol vardı. Bebiş iyi dedi doktor çok şükür. 18 cm / 204 gr olmuş. Cinsiyete bidaha baktı kesin kız dedi. Ayrıntılı için sonomede yönlendirdi 15 gün sonra. Göbeğimin az olmasına da normal dedi sporcuların öyle olurmuş vs. Toplam 3 kilo aldım ona da iyi dedi. İşte böyle darısı başınıza.
aynen tatlım adam bide demezmi bitince sana ağrı kesici iğne yapıcaz ama bitince dedi insanın inanası gelmiyor ama bu şekilde işlem yapılan bayanlar var maalesef ben nasıl kaçacağımı şaşırdım bebeğimemi yanayım bana yaptıklarına mı hala bütük bir travmadır ya bide keseyi göremedi dr ay sen hamile değils,n falan dedi 5 haftalık ham,leydim başka dr gördü ama işte yani....
benm doktorum da sadece bu uyarıları yaptı canım :)Selam... cimsiyet öğrenen ve testleri iyi çıkan tum anneleri kutlarim gonulden... darısı başımızaben bir şey danisacagim. Haftaya tatile gidecegim. Deniz tatili icin bol su icmek ve ogle saati gunese cikmamak disinda bir uyari var midir?
he yaw parmakladılar valla :) İzin ısteselerdı ıyı olurdu :)e yuh artık
Canım oğlum yandı on dört aylıkken sonra hep bi mizmizlik naz devam ediyo hala o yüzden gözüm korkuyu artik
umarım biran önce öğrenirsinBen de rüyamda görmüştüm bikaç kez erkektî,sonra doktor kız dedi baska doktora gectik bsy diyemem gelecek ay dedicarsamba kesinleşmesinî umuyorum
kaçtım ama ne çare bebeğimi onlar yüzünden kaybettim yoksa bu önümüzdeki günlerde doğmuş olacaktıOrdan hemen sıvışarak bebeğin ve kendın ıcın en ıyısını yapmıssın canm.
Hahaha 3.pipili ha
Erkek donu gormek istemiyorum artik yaa
Anladim o acidan düşünmediğini oyüzden güldüm zaten e ne diyelim dogruya dogru
Bende evin tek kızı gibi nazlanirim artik
ben de hissederim sanirim cenin pozisyonundayken yatarken ben alttan durtuyor gerciEvet canim bildiğin Tepikti sabahtan yemek yedikten kipirdasio bide
günaydın kızlar, ne yorucu bir güne başladım ya Rabbim yardımcım olsun
iyi yerler de vardır ama boyle kötü yerler sogutuyor devletten. dogum çok ozel bir sey ve ben riskli gebeyim. hiç birinin kaprisini celemem. calisiyorum şükür. veririm parami giderim ozele mantigim bu simfilik. onlar beni ceksin di mi selerimaynen öyle onlara yapılsa insan değilsinişz derler insafsız lar aklıma geldikçe çok kızıyorum yani oralara gitmek zorunda olanlara allah yardım etsin tahlil dışında hiç bir şey yapılmaz o da zorunlu olmadıkça
kaçtım ama ne çare bebeğimi onlar yüzünden kaybettim yoksa bu önümüzdeki günlerde doğmuş olacaktı
teşekkürler canım inşallahcanım kaygilisin biliyorum guzel olcak insallah. allahin izniyle...
inşallah canımSakın ol canm İnş hiçbişey cıkmıycak, guzel sonuclarla doneceksin.
inşallah canım benim durum biraz farklı ense kalınlığı vardı bizde o yüzden erken birazSen biraz erken gidiyorsun ben 22. Haftaya aldım randevumu dr.um öyle Söyledi ins hayırlı haberlerle gelirsin
ben devlette ogretmenim aliyoruz maasi ek ders alamiyoruz biz.Kızlar rapor aldıgınızda maasınızı alabılıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?