kolay gelsin canim. cabuk gecsin gunun insallahgünaydın kızlar, ne yorucu bir güne başladım ya Rabbim yardımcım olsun
gözün aydın artık rahat bir uyku çekebilirsin bütün bebekler sağlıkla dünyaya gelsinlerarkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
inşallah canımİnşallah herşey güzel çıkar canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
aynen öyle ben kafama göre takılıyorum içim böyle daha rahat allah düşürmesin ama eksikte etmesiniyi yerler de vardır ama boyle kötü yerler sogutuyor devletten. dogum çok ozel bir sey ve ben riskli gebeyim. hiç birinin kaprisini celemem. calisiyorum şükür. veririm parami giderim ozele mantigim bu simfilik. onlar beni ceksin di mi selerim)
meltemcigim beni en çok sarsan şu:) kucuk oglumda da aralik annelerindeydim. dogum yaklastikca herkes annesinin yaninda rahatim yanima annem gelsin diyor. o zaman benim üç oglan kimse istemeyecek bizi. pek icerliyorum torunlarin ilk gunlerinde istenmeyecegiz diyeYalnız kızlar evde kızı olmayan anneler de cıdden ana kralıce gıbı oluyo, bız nazlar bı cılveler. Paylaşımcı olmuyolar, gelın gelınce de resmen gelınle kapışmaya calışıyolar :)) Dikkat edın de gelınle catışmayın valla :))
öyle ya ne yapalım önümüze bakmak zorundaydık şimdi bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımızaAllahın takırı dıyelım canım, dıger türlü düşünerek hayata devam edemeyiz Ne guzel sımdı dunyalar guzelı bı kızın olacak ıns :)
amin canim allah düşürmesi n.aynen öyle ben kafama göre takılıyorum içim böyle daha rahat allah düşürmesin ama eksikte etmesin
Gunaydın canım, Allah yardımcın olsun. Gozunu kapat ac gun bıtsn :))
kolay gelsin canim. cabuk gecsin gunun insallah
meltemcigim beni en çok sarsan şu:) kucuk oglumda da aralik annelerindeydim. dogum yaklastikca herkes annesinin yaninda rahatim yanima annem gelsin diyor. o zaman benim üç oglan kimse istemeyecek bizi. pek icerliyorum torunlarin ilk gunlerinde istenmeyecegiz diye
o sohbetler gelecek kv nin kp nin yaninda rahat edemem kanamam var vs. lohusalik sendromu da oluyor zaten. belki gelinler baska dusunur di mi zaten onlar evlenene dek ben çok yaslanacagim su an 38 im. belki ben gidemem di mi?:)))hepsinin yeri ayrıdır canım sen dert etme kendine..:)))))))
Arkadaslar dr.dan çalışabilir raporu aldiktan sonra rapor alamazsiniz izin konusunu bilmiyorum
o sohbetler gelecek kv nin kp nin yaninda rahat edemem kanamam var vs. lohusalik sendromu da oluyor zaten. belki gelinler baska dusunur di mi zaten onlar evlenene dek ben çok yaslanacagim su an 38 im. belki ben gidemem di mi?:)))
Özel sektor ıcın durum nedır acaba?ben devlette ogretmenim aliyoruz maasi ek ders alamiyoruz biz.
kaçtım ama ne çare bebeğimi onlar yüzünden kaybettim yoksa bu önümüzdeki günlerde doğmuş olacaktı
Yalnız kızlar evde kızı olmayan anneler de cıdden ana kralıce gıbı oluyo, bız nazlar bı cılveler. Paylaşımcı olmuyolar, gelın gelınce de resmen gelınle kapışmaya calışıyolar :)) Dikkat edın de gelınle catışmayın valla :))
meltemcigim beni en çok sarsan şu:) kucuk oglumda da aralik annelerindeydim. dogum yaklastikca herkes annesinin yaninda rahatim yanima annem gelsin diyor. o zaman benim üç oglan kimse istemeyecek bizi. pek icerliyorum torunlarin ilk gunlerinde istenmeyecegiz diye
öyle ya ne yapalım önümüze bakmak zorundaydık şimdi bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?