2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aynen öyle ben kafama göre takılıyorum içim böyle daha rahat allah düşürmesin ama eksikte etmesin

meltemcigim beni en çok sarsan şu:) kucuk oglumda da aralik annelerindeydim. dogum yaklastikca herkes annesinin yaninda rahatim yanima annem gelsin diyor. o zaman benim üç oglan kimse istemeyecek bizi. pek icerliyorum torunlarin ilk gunlerinde istenmeyecegiz diye

hepsinin yeri ayrıdır canım sen dert etme kendine..:)))))))

hepsinin yeri ayrıdır canım sen dert etme kendine..:)))))))
o sohbetler gelecek kv nin kp nin yaninda rahat edemem kanamam var vs. lohusalik sendromu da oluyor zaten. belki gelinler baska dusunur di mi zaten onlar evlenene dek ben çok yaslanacagim su an 38 im. belki ben gidemem di mi?:)))

bu arada kucuk oglum ateslendi gece ayagimda sallamam ama derin uyuyamadi oglum sallayim mi dedim evet dedi. salladik. hala uyuyor. hastaliklari da pek zor. tuvalet egitimi de veriyorum bu arada. zor bir dönem

Arkadaslar dr.dan çalışabilir raporu aldiktan sonra rapor alamazsiniz izin konusunu bilmiyorum

Teşekkür ederim canım cevabın için. Ben arkadaşlarım aldı diye hatırlıyordum. Senin cevabından sonra biraz baktım nette neler yazılmış diye.

Gördüğüm kadarıyla aktarılan 5 hafta içinde rapor alsan bile rapor aldığın süre fiili olarak çalışmış sayılmıyorsun ve rapor aldığın süre doğum sonuna aktarılmıyor. Bir nevi o süre kesiliyor yani doğum sonuna aktardığın haftalardan.

Sanırım izin konusunda da aynı şey geçerli.

http://www.ztb.gov.tr/saglik-rehberi/gebelik-ve-gebelikte-rapor-ve-izin-haklariniz/107

Bu linkteki 4. paragraftan anladığım o yani. Yine de kuruma sormak lazım tabi.

Fikrim değişti. 32. haftada ne durumda olacağımı şu andan bilmem mümkün değil zaten. Belki de doğum öncesindeki 5 haftayı aktaramayadabilirim. O yüzden bu durumda izin ve rapor haklarımı 32. haftadan önce kullanmayı düşünüyorum.

o sohbetler gelecek kv nin kp nin yaninda rahat edemem kanamam var vs. lohusalik sendromu da oluyor zaten. belki gelinler baska dusunur di mi zaten onlar evlenene dek ben çok yaslanacagim su an 38 im. belki ben gidemem di mi?:)))

annem 36 da doğurmuş beni .. doğumum da olacak yanımda sen düşünme kendini böyle..son evlat en hayırlı evlattır..Arkadaş olur sana o.

Kızı olan da bazen kapışıyor canım. Hatta kız da ekleniyor arada kapışmaya.

Tatlım ama kendınden dusun, dogum yapmıssın kanaman var. Gergınsın de, hersye cabuk tepkı verıyosun dıyelım, yannda kendı annenı mı ıstersın kaynananı mı? Annen olsa ne dersen de kırılmaz sana o, yarım saat sonra öpüş koklaş halledersınız, ama kaynanan hemen alınır, anlayamaz o anda senn psıkolojını. O yuzden kaynana oldugunda da en azından 40 gun gelının annesıyle olması gerektıgnı anlamak lazım Biliyrm ınsan bıraz dıslanmıs hısseder ama kendı dogumumuzu gozumuzun onune getrmelıyız hemen. En azndan ben oyle hıssedrm, annemı ısterm yanımda valla.

Sanırım annesinin yanında daha rahat eder insan. Ben de annemi isterim. Senin o zamanlardaki tutumunda çok önemli ama bence canım. Düşünceli ve ilgili bir yapıda olursan neden istemesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…