2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
o sohbetler gelecek kv nin kp nin yaninda rahat edemem kanamam var vs. lohusalik sendromu da oluyor zaten. belki gelinler baska dusunur di mi zaten onlar evlenene dek ben çok yaslanacagim su an 38 im. belki ben gidemem di mi?:)))

ay cok tatlısın hemen de avutmaya baslamıs kendını :) Dur bakalım oğlanlar bı kız getrsınler de eve, ben bununla evlenıcem dıe, o zaman dusunursun bunları :)

annem 36 da doğurmuş beni .. doğumum da olacak yanımda sen düşünme kendini böyle..son evlat en hayırlı evlattır..Arkadaş olur sana o.
sağ ol canım:) oyle olur inşallah. buyuk 11 yasinda. o üniversite vs gidince bu bebis ve 2.5 yasinda olan Yoldaş olur bana.

bu arada kucuk oglum ateslendi gece ayagimda sallamam ama derin uyuyamadi oglum sallayim mi dedim evet dedi. salladik. hala uyuyor. hastaliklari da pek zor. tuvalet egitimi de veriyorum bu arada. zor bir dönem

Gecmıs olsun kuzuya Allah kolaylık versn sana cnm.

sağ ol canım:) oyle olur inşallah. buyuk 11 yasinda. o üniversite vs gidince bu bebis ve 2.5 yasinda olan Yoldaş olur bana.

Allah yardımcın olsun..benim ablamın oğlu da 2.5 yaşında 5 saniye yerinde durmuyor tam bir afacan. bilmiş .

Kızı olan da bazen kapışıyor canım. Hatta kız da ekleniyor arada kapışmaya.

Ewet doğru soyluyosun ama anne-kız her halukarda gunun sonunda opüşüp koklaşıp anlasıyolar. Bız evde 4 bayanız hep oyle olmustur. Muthıs bı dayanısma var aramızda, kararlar hep 4 kısı arasında ortak cıkar, anlaşmazlıga da nerdeyse hıc dusulmez. Yazık canım babam da hep bzm aldgımız kararlara sorgusuz boyun eger :))

Tam aklımdan geçenleri yazmışsın canım.

Sanırım annesinin yanında daha rahat eder insan. Ben de annemi isterim. Senin o zamanlardaki tutumunda çok önemli ama bence canım. Düşünceli ve ilgili bir yapıda olursan neden istemesinler.

tabı kı cnm, gercekten ılgılı ve gelınıne kızın gıbı yaklasırsan da ınan kımse senı tamamen dıslamaz. Sadece o kanama, gergınlık ortamında falan bazen gelın annesyle yalnz kalmak ıster o kadar. Üzme kendını chnb cim :)

ay canım öyle düşünme bak çok seviliyorlar abimin de 2 oğlu var bir tane daha olsa keşke diye hala yengem de dahil hepimiz isteriz çok seviliyorlar sen kalbini bozma o zaman çocuklar da zaten sıkı sıkı tembihlenmiş gibi uslu oluyorlar

ay cok tatlısın hemen de avutmaya baslamıs kendını :) Dur bakalım oğlanlar bı kız getrsınler de eve, ben bununla evlenıcem dıe, o zaman dusunursun bunları :)
zugurt tesellisi:)) di mi ay evlatlarimiz hayırlı insanlarla karşılaşır insallah.sag ol canim küçük oglan iyilesir cabuk insallah

oglanlarimi çok seviyorum ben:) bu oglum da sevdirecek kendini. bu yastan sonra ne zorluklarla hamile kaldim. uslu da olur insallah. :)

oglanlarimi çok seviyorum ben:) bu oglum da sevdirecek kendini. bu yastan sonra ne zorluklarla hamile kaldim. uslu da olur insallah. :)
inşallah
uslu olur merak etme erkek çocukları anneci olur zaten ay kuzular ya çok tatlılar küçük kuzunu öp benim için hemen iyileşip çişini kakasını söylesin benim yiğenlerim geldi gözümün önüne anneleri hastayken öyle güzel bakıyorlarki annelerine pamuklara sarıyorlar vallahi

Aslinda doguma kadar keyfini mi cikwrsak bu özgürce yemek yemenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…