bu arada kucuk oglum ateslendi gece ayagimda sallamam ama derin uyuyamadi oglum sallayim mi dedim evet dedi. salladik. hala uyuyor. hastaliklari da pek zor. tuvalet egitimi de veriyorum bu arada. zor bir dönem
o sohbetler gelecek kv nin kp nin yaninda rahat edemem kanamam var vs. lohusalik sendromu da oluyor zaten. belki gelinler baska dusunur di mi zaten onlar evlenene dek ben çok yaslanacagim su an 38 im. belki ben gidemem di mi?:)))
sağ ol canım:) oyle olur inşallah. buyuk 11 yasinda. o üniversite vs gidince bu bebis ve 2.5 yasinda olan Yoldaş olur bana.annem 36 da doğurmuş beni .. doğumum da olacak yanımda sen düşünme kendini böyle..son evlat en hayırlı evlattır..Arkadaş olur sana o.
sgk dan aliyorlar sanirimÖzel sektor ıcın durum nedır acaba?
bu arada kucuk oglum ateslendi gece ayagimda sallamam ama derin uyuyamadi oglum sallayim mi dedim evet dedi. salladik. hala uyuyor. hastaliklari da pek zor. tuvalet egitimi de veriyorum bu arada. zor bir dönem
amin sag ol canimAllah kolaylık versin canım.
sağ ol canım:) oyle olur inşallah. buyuk 11 yasinda. o üniversite vs gidince bu bebis ve 2.5 yasinda olan Yoldaş olur bana.
çok sağol hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımızaÜzüldüm canım benim. Şimdi kızınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Kızı olan da bazen kapışıyor canım. Hatta kız da ekleniyor arada kapışmaya.
Tatlım ama kendınden dusun, dogum yapmıssın kanaman var. Gergınsın de, hersye cabuk tepkı verıyosun dıyelım, yannda kendı annenı mı ıstersın kaynananı mı? Annen olsa ne dersen de kırılmaz sana o, yarım saat sonra öpüş koklaş halledersınız, ama kaynanan hemen alınır, anlayamaz o anda senn psıkolojını. O yuzden kaynana oldugunda da en azından 40 gun gelının annesıyle olması gerektıgnı anlamak lazımBiliyrm ınsan bıraz dıslanmıs hısseder ama kendı dogumumuzu gozumuzun onune getrmelıyız hemen. En azndan ben oyle hıssedrm, annemı ısterm yanımda valla.
Sanırım annesinin yanında daha rahat eder insan. Ben de annemi isterim. Senin o zamanlardaki tutumunda çok önemli ama bence canım. Düşünceli ve ilgili bir yapıda olursan neden istemesinler.
ay canım öyle düşünme bak çok seviliyorlar abimin de 2 oğlu var bir tane daha olsa keşke diye hala yengem de dahil hepimiz isteriz çok seviliyorlar sen kalbini bozma o zaman çocuklar da zaten sıkı sıkı tembihlenmiş gibi uslu oluyorlarmeltemcigim beni en çok sarsan şu:) kucuk oglumda da aralik annelerindeydim. dogum yaklastikca herkes annesinin yaninda rahatim yanima annem gelsin diyor. o zaman benim üç oglan kimse istemeyecek bizi. pek icerliyorum torunlarin ilk gunlerinde istenmeyecegiz diye
sgk dan aliyorlar sanirim
zugurt tesellisi:)) di mi ay evlatlarimiz hayırlı insanlarla karşılaşır insallah.sag ol canim küçük oglan iyilesir cabuk insallahay cok tatlısın hemen de avutmaya baslamıs kendını :) Dur bakalım oğlanlar bı kız getrsınler de eve, ben bununla evlenıcem dıe, o zaman dusunursun bunları :)
oglanlarimi çok seviyorum ben:) bu oglum da sevdirecek kendini. bu yastan sonra ne zorluklarla hamile kaldim. uslu da olur insallah. :)ay canım öyle düşünme bak çok seviliyorlar abimin de 2 oğlu var bir tane daha olsa keşke diye hala yengem de dahil hepimiz isteriz çok seviliyorlar sen kalbini bozma o zaman çocuklar da zaten sıkı sıkı tembihlenmiş gibi uslu oluyorlar
inşallahoglanlarimi çok seviyorum ben:) bu oglum da sevdirecek kendini. bu yastan sonra ne zorluklarla hamile kaldim. uslu da olur insallah. :)
zugurt tesellisi:)) di mi ay evlatlarimiz hayırlı insanlarla karşılaşır insallah.sag ol canim küçük oglan iyilesir cabuk insallah
Aslinda doguma kadar keyfini mi cikwrsak bu özgürce yemek yemeninBaş ağrısı ve unutkanlık yok bende canım. Ins bı an once gecer. Temız hava almak her zman bas agrıma ıyı gelmıstr benım.
bu arada bende de ıstah acılması var, yanı ıstah acılmasından ote ac gozluluk :)) Herseyı yemek ıstıyorum, su anda ev, normalde yemedıgım saçma sapan herseyle dolu. Meyveyı bıle cok yıyeyım dıe ıkı katı almaya basladım. Ama ramazan sonrası hemen frenlıyorum kendımı ve sıkı bı beslenme duzenı olusturuyorum :) Ceza verıcem kendıme :)
kilo problemin yoksa cıkar cnm ama olanlar için aynı şeyi söyleyemiyecem mesela ben:) dikkat etmem lazımAslinda doguma kadar keyfini mi cikwrsak bu özgürce yemek yemenin
aynen yaw bende kendimi kötü hissettim ben tam kaynana olurum oğlumu nasıl paylaşırım şimdiden düşündürdünüz banadaay cok tatlısın hemen de avutmaya baslamıs kendını :) Dur bakalım oğlanlar bı kız getrsınler de eve, ben bununla evlenıcem dıe, o zaman dusunursun bunları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?