2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aynen yaw bende kendimi kötü hissettim ben tam kaynana olurum oğlumu nasıl paylaşırım şimdiden düşündürdünüz banada

Oğlunun ne kadar mutlu oldugunu dusunerek avutacaksn kendını valla :)) Ayrıca emın ol vıcdanlı duzgun bı cocuk yetstrrsen oğlan da olsa anneyı sevmekten hıc vazgecmıyo. Benım esım annesını cok sewer, kaynanamlara gttgmzde hep el eledrler, annesıne sureklı sarılır, oper onu. Ben de hıc kıskanmam sorun yapmam, cunku benı de ne kadar cok sevdıgınden emınım. Yanı ılla ya esı ya anneyı sevecek dıe bı kural yok, ıkınızı de cok sevebılır merak etme :))

Benim ksyinvslidemi mi anlatiyosun ne simdi kizimiz olacak diye ucuyo ucuyor kizim yoktu kizim olacakndiyo lennn torunun o senin dicem diyemiyorum her seye ortakmoldun kizimi kaptirmam sana )

bu arada kucuk oglum ateslendi gece ayagimda sallamam ama derin uyuyamadi oglum sallayim mi dedim evet dedi. salladik. hala uyuyor. hastaliklari da pek zor. tuvalet egitimi de veriyorum bu arada. zor bir dönem
Gecmis olsun canim allah sifa versin biz karnijizdakine bakamiyos daha masalahh sizin gibi annislere

Benim ksyinvslidemi mi anlatiyosun ne simdi kizimiz olacak diye ucuyo ucuyor kizim yoktu kizim olacakndiyo lennn torunun o senin dicem diyemiyorum her seye ortakmoldun kizimi kaptirmam sana )
ay evet çok iyiler sağolsunlar ama herşeye ortak olmasınlar yani biraz durmaları gereken yeri bilseler sonuçta onlar anneliği tatmışlar biraz bıraksalarda biz de tatsak ama yine de ben çok severim kayınvalidemi

Aslinda doguma kadar keyfini mi cikwrsak bu özgürce yemek yemenin

Canım ben zayıfım ama bekarken bile ufak tefek çataklarım vardı kilodan çok çatlaktan korkuyorum o sebepten günlük almam gereken vitaminleri not aldım için fazla kilo almadan sürekli yağlanarak çatlaksız atlatmayı umuyorum
Şimdilik iki kilo aldım 60 oldum

ay evet çok iyiler sağolsunlar ama herşeye ortak olmasınlar yani biraz durmaları gereken yeri bilseler sonuçta onlar anneliği tatmışlar biraz bıraksalarda biz de tatsak ama yine de ben çok severim kayınvalidemi
Ben de bi kotulugunu gormedim allah var simdi ama ikimizde dominantiz ve aciktan aciga bi baskin cikmaya calisma durumu var ) ogullsrida cok duskun masallah ama azmettim kizimi kaptirmam )

oglanlarimi çok seviyorum ben:) bu oglum da sevdirecek kendini. bu yastan sonra ne zorluklarla hamile kaldim. uslu da olur insallah. :)
Boşveeer, annesi gelininle ilgilenir, sen torununla:). Benimde gelinim olamayacak, o bi yana küçük erkek kıyafetlerini çok severim. Küçük adam gibi oluyorlar ya bayılıyorum. O da bana kısmet olmadı. Olsun, kızlarım hem bana hem birbirlerine yoldaş olacaklar. Bu arada geçmiş olsun, aynı yaşta kızım var benim. Tuvalet eğitimi zorluyor hakkaten.

Guzel annislerr kizimizi gorduk bugun ilk kez 4d li allahim ilk defa agladim ultrason sirasinda baya canli kanli etlii etlii ) cok şükür allahim sana ne mutku bizlere bu arada ben iki doktora gidiyorum digerdinde dortlu test yaptirmamistim ama bunda hoca bana sormadan istemde bulunmus normal kan sayiminin yaninda yaptiran var mi aranizda ne zmana cikwr acaba

Hayirli olsun Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin insallah

oglanlarimi çok seviyorum ben:) bu oglum da sevdirecek kendini. bu yastan sonra ne zorluklarla hamile kaldim. uslu da olur insallah. :)
hakikaten sendeki de ne azim,2 cocuk bir kac olumsuz gebelik,pihtilasma,rahim agzi yetmezligi hala korkmadan hamile kalabiliyosunBen ve esim bu yasadigimiz streslerden sonra 1 tane olsun sagligiyla bir daha cocuk falan yapmayiz diyoruz.gercekten cok cesaretlisin tebrik ederim seni

merhaba sen mi istedin 4lüyü canım yoksa tarama falan mıydı?

Ben de bi kotulugunu gormedim allah var simdi ama ikimizde dominantiz ve aciktan aciga bi baskin cikmaya calisma durumu var ) ogullsrida cok duskun masallah ama azmettim kizimi kaptirmam )
aynen bacım kaptırma kızını bende kaptırmıycam bebeklerimşz bizim onların değil onların sadece torunu bizim kadar sevemezler

ben simdiden dogmamis cocugumu kiskanmaya basladim.kv ve gorumce gelir bana yerlesirler rahat 2 ay kalirlar.elime alip sevebilecekmiyim
diye dusunmeye basladim.bide rahat
olamam bide sacma sapan batil inanclar bide sacma sapan adetler,gelenekler simdiden lohusa depresyonuna giricem nerdeyse

4d yi nerde yaptirdin ?
Daha haftasi erken.degilmi?
Bana 15 temmuza gun verdi dojtorum
21 24 hafta arasi yapilacak dedi merak ettim

Ne olcak bu kilolarimiz 4. Ayda 9 kilo aldım (
al bendende onadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…