- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Aslinda doguma kadar keyfini mi cikwrsak bu özgürce yemek yemenin
aynen yaw bende kendimi kötü hissettim ben tam kaynana olurum oğlumu nasıl paylaşırım şimdiden düşündürdünüz banada
Benim ksyinvslidemi mi anlatiyosun neYalnız kızlar evde kızı olmayan anneler de cıdden ana kralıce gıbı oluyo, bız nazlar bı cılveler. Paylaşımcı olmuyolar, gelın gelınce de resmen gelınle kapışmaya calışıyolar :)) Dikkat edın de gelınle catışmayın valla :))
Gecmis olsun canim allah sifa versin biz karnijizdakine bakamiyos daha masalahh sizin gibi annislerebu arada kucuk oglum ateslendi gece ayagimda sallamam ama derin uyuyamadi oglum sallayim mi dedim evet dedi. salladik. hala uyuyor. hastaliklari da pek zor. tuvalet egitimi de veriyorum bu arada. zor bir dönem
ay evet çok iyiler sağolsunlar ama herşeye ortak olmasınlar yani biraz durmaları gereken yeri bilseler sonuçta onlar anneliği tatmışlar biraz bıraksalarda biz de tatsak ama yine de ben çok severim kayınvalidemiBenim ksyinvslidemi mi anlatiyosun nesimdi kizimiz olacak diye ucuyo ucuyor kizim yoktu kizim olacakndiyo lennn torunun o senin dicem diyemiyorum her seye ortakmoldun kizimi kaptirmam sana )
Benim de var canim malesefkilo problemin yoksa cıkar cnm ama olanlar için aynı şeyi söyleyemiyecem mesela ben:) dikkat etmem lazım
Aslinda doguma kadar keyfini mi cikwrsak bu özgürce yemek yemenin
Ben de bi kotulugunu gormedim allah var simdi ama ikimizde dominantiz ve aciktan aciga bi baskin cikmaya calisma durumu varay evet çok iyiler sağolsunlar ama herşeye ortak olmasınlar yani biraz durmaları gereken yeri bilseler sonuçta onlar anneliği tatmışlar biraz bıraksalarda biz de tatsak ama yine de ben çok severim kayınvalidemi
Boşveeer, annesi gelininle ilgilenir, sen torununla:). Benimde gelinim olamayacak, o bi yana küçük erkek kıyafetlerini çok severim. Küçük adam gibi oluyorlar ya bayılıyorum. O da bana kısmet olmadı. Olsun, kızlarım hem bana hem birbirlerine yoldaş olacaklar. Bu arada geçmiş olsun, aynı yaşta kızım var benim. Tuvalet eğitimi zorluyor hakkaten.oglanlarimi çok seviyorum ben:) bu oglum da sevdirecek kendini. bu yastan sonra ne zorluklarla hamile kaldim. uslu da olur insallah. :)
Guzel annislerr kizimizi gorduk bugun ilk kez 4d li allahim ilk defa agladim ultrason sirasinda baya canli kanli etlii etlii) cok şükür allahim sana ne mutku bizlere bu arada ben iki doktora gidiyorum digerdinde dortlu test yaptirmamistim ama bunda hoca bana sormadan istemde bulunmus normal kan sayiminin yaninda yaptiran var mi aranizda ne zmana cikwr acaba
Aminn ins canim cook sagollHayirli olsun Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin insallah
kağıt istiyorlar canim hastane vermez ne zaman dogduysa o tarih verir hem fenilketonüri testi saglik ocaginda yapilacak sanirim nüfus kagidi istoyorlar o test için
Benim ksyinvslidemi mi anlatiyosun nesimdi kizimiz olacak diye ucuyo ucuyor kizim yoktu kizim olacakndiyo lennn torunun o senin dicem diyemiyorum her seye ortakmoldun kizimi kaptirmam sana )
hakikaten sendeki de ne azim,2 cocuk bir kac olumsuz gebelik,pihtilasma,rahim agzi yetmezligi hala korkmadan hamile kalabiliyosunoglanlarimi çok seviyorum ben:) bu oglum da sevdirecek kendini. bu yastan sonra ne zorluklarla hamile kaldim. uslu da olur insallah. :)
merhaba sen mi istedin 4lüyü canım yoksa tarama falan mıydı?Guzel annislerr kizimizi gorduk bugun ilk kez 4d li allahim ilk defa agladim ultrason sirasinda baya canli kanli etlii etlii) cok şükür allahim sana ne mutku bizlere bu arada ben iki doktora gidiyorum digerdinde dortlu test yaptirmamistim ama bunda hoca bana sormadan istemde bulunmus normal kan sayiminin yaninda yaptiran var mi aranizda ne zmana cikwr acaba
aynen bacım kaptırma kızını bende kaptırmıycam bebeklerimşz bizim onların değil onların sadece torunu bizim kadar sevemezlerBen de bi kotulugunu gormedim allah var simdi ama ikimizde dominantiz ve aciktan aciga bi baskin cikmaya calisma durumu var) ogullsrida cok duskun masallah ama azmettim kizimi kaptirmam )
ben simdiden dogmamis cocugumu kiskanmaya basladim.kv ve gorumce gelir bana yerlesirler rahat 2 ay kalirlar.elime alip sevebilecekmiyimay evet çok iyiler sağolsunlar ama herşeye ortak olmasınlar yani biraz durmaları gereken yeri bilseler sonuçta onlar anneliği tatmışlar biraz bıraksalarda biz de tatsak ama yine de ben çok severim kayınvalidemi
4d yi nerde yaptirdin ?Guzel annislerr kizimizi gorduk bugun ilk kez 4d li allahim ilk defa agladim ultrason sirasinda baya canli kanli etlii etlii) cok şükür allahim sana ne mutku bizlere bu arada ben iki doktora gidiyorum digerdinde dortlu test yaptirmamistim ama bunda hoca bana sormadan istemde bulunmus normal kan sayiminin yaninda yaptiran var mi aranizda ne zmana cikwr acaba
al bendende onadarNe olcak bu kilolarimiz 4. Ayda 9 kilo aldım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?