az kalırlar inşallah ben eşime şimdiden yerini yapıyorum ya benim o süreçte anneme ihtiyacım var sonuçta kanamam falan olacak annemle rahat olurum diyorum aslında işin gerçeği de bu ya neyse sende öyle yapben simdiden dogmamis cocugumu kiskanmaya basladim.kv ve gorumce gelir bana yerlesirler rahat 2 ay kalirlar.elime alip sevebilecekmiyim
diye dusunmeye basladim.bide rahat
olamam bide sacma sapan batil inanclar bide sacma sapan adetler,gelenekler simdiden lohusa depresyonuna giricem nerdeyse
ben simdiden dogmamis cocugumu kiskanmaya basladim.kv ve gorumce gelir bana yerlesirler rahat 2 ay kalirlar.elime alip sevebilecekmiyim
diye dusunmeye basladim.bide rahat
olamam bide sacma sapan batil inanclar bide sacma sapan adetler,gelenekler simdiden lohusa depresyonuna giricem nerdeyse
a
az kalırlar inşallah ben eşime şimdiden yerini yapıyorum ya benim o süreçte anneme ihtiyacım var sonuçta kanamam falan olacak annemle rahat olurum diyorum aslında işin gerçeği de bu ya neyse sende öyle yap
ben zaten aklıma geldiği her an kıskanıyorum batıl inançlara falan izin vermem
Ne olcak bu kilolarimiz 4. Ayda 9 kilo aldım(
ay bende kaptırcak göz yok zatenSende kaptırma canım. :) Herkesin annesi gelsin bence.
ben de 6 kilo almşıım kabusum oldu artık kilolarNe olcak bu kilolarimiz 4. Ayda 9 kilo aldım(
Annemde gelecek cumbur cemaat kalicaz biz canim kimseye gelmesinler diyip gerginlik cikartamam sonra esim arada kaliyor.a
az kalırlar inşallah ben eşime şimdiden yerini yapıyorum ya benim o süreçte anneme ihtiyacım var sonuçta kanamam falan olacak annemle rahat olurum diyorum aslında işin gerçeği de bu ya neyse sende öyle yap
ben zaten aklıma geldiği her an kıskanıyorum batıl inançlara falan izin vermem
ahha bak dedigim gibi 3 oglan anasi olarak gelinler istemez bizi. en iyisi bolca seveyim bebegimi doya doya:)Sende kaptırma canım. :) Herkesin annesi gelsin bence.
ya işin çok zor allah sana kolaylık versin benim yine işim kolay hepsi izmir deAnnemde gelecek cumbur cemaat kalicaz biz canim kimseye gelmesinler diyip gerginlik cikartamam sonra esim arada kaliyor.
ben de hizla almaya basladim 58 le basladim 63 oldum bileben de 6 kilo almşıım kabusum oldu artık kilolardoktor diyetisyene git demişti iki hafta önce gitmedim 29 temmuzda kontrol var kilolarımı görünce kızacak zaten kilo takıntılı bir doktor ooffff eşim tombişim diyor artık
benimkini sorma canım 68le hamile kaldım şimdi tartındım 74 olmuşumben de hizla almaya basladim 58 le basladim 63 oldum bile
ay aman basıldık kv çekiştirirkenahha bak dedigim gibi 3 oglan anasi olarak gelinler istemez bizi. en iyisi bolca seveyim bebegimi doya doya:)
sağ ol canım çok şükür bu rahat geçiyor dikiş durmasa hayaitta denemezdim. dogup yuzunu gorunce yeniden istiyor insan. sen de istersin bence.hakikaten sendeki de ne azim,2 cocuk bir kac olumsuz gebelik,pihtilasma,rahim agzi yetmezligi hala korkmadan hamile kalabiliyosunBen ve esim bu yasadigimiz streslerden sonra 1 tane olsun sagligiyla bir daha cocuk falan yapmayiz diyoruz.gercekten cok cesaretlisin tebrik ederim seni
Kızlar 3 kilo almıştım bu zamana kadar dün eşim kilomu veriyorsun diye kızdı bana bir çıktım tartıya, tam 2.5 kilo vermişim 1 haftada. Kaldı bebişime 500 gr allahım bizi korusun
ha ha ha dunyanin kanunu bu şekerim:)ay aman basıldık kv çekiştirirken
tatlım herkes senin gibi özverili ve anlayışlı olsa hiç sorun olmaz sen hiç sorun yaşamazsın merak etme
Benim ksyinvslidemi mi anlatiyosun nesimdi kizimiz olacak diye ucuyo ucuyor kizim yoktu kizim olacakndiyo lennn torunun o senin dicem diyemiyorum her seye ortakmoldun kizimi kaptirmam sana )
sag ol canim.siz de bakacaksiniz nefesini bile dinleyeceksiniz başlarda:)Gecmis olsun canim allah sifa versin biz karnijizdakine bakamiyos daha masalahh sizin gibi annislere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?