2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
a
az kalırlar inşallah ben eşime şimdiden yerini yapıyorum ya benim o süreçte anneme ihtiyacım var sonuçta kanamam falan olacak annemle rahat olurum diyorum aslında işin gerçeği de bu ya neyse sende öyle yap
ben zaten aklıma geldiği her an kıskanıyorum batıl inançlara falan izin vermem

Kucağından indirme canım. :) İnşallah o kadar uzun süre de kalmazlar. Biraz anlayışlı olunması lazım o zamanlarda.

Sende kaptırma canım. :) Herkesin annesi gelsin bence.

Ne olcak bu kilolarimiz 4. Ayda 9 kilo aldım (
ben de 6 kilo almşıım kabusum oldu artık kilolar doktor diyetisyene git demişti iki hafta önce gitmedim 29 temmuzda kontrol var kilolarımı görünce kızacak zaten kilo takıntılı bir doktor ooffff eşim tombişim diyor artık

Annemde gelecek cumbur cemaat kalicaz biz canim kimseye gelmesinler diyip gerginlik cikartamam sonra esim arada kaliyor.

ben de hizla almaya basladim 58 le basladim 63 oldum bile

Kızlar 3 kilo almıştım bu zamana kadar dün eşim kilomu veriyorsun diye kızdı bana bir çıktım tartıya, tam 2.5 kilo vermişim 1 haftada. Kaldı bebişime 500 gr allahım bizi korusun

sağ ol canım çok şükür bu rahat geçiyor dikiş durmasa hayaitta denemezdim. dogup yuzunu gorunce yeniden istiyor insan. sen de istersin bence.

Kızlar 3 kilo almıştım bu zamana kadar dün eşim kilomu veriyorsun diye kızdı bana bir çıktım tartıya, tam 2.5 kilo vermişim 1 haftada. Kaldı bebişime 500 gr allahım bizi korusun

Hamilelik süresince kilo alımı şu şekilde olabilir:

Hamileliğin ilk üç ayında 1- 3 kilo arasında,
Hamileliğin 4-5-6. aylarında 1’er kilo
Hamileliğin 7-8-9. aylarında 2’şer kilo

ENDİŞELENME ALMAN GEREKEN KİLO SON AYLARDA ZATEN.

Benim ksyinvslidemi mi anlatiyosun ne simdi kizimiz olacak diye ucuyo ucuyor kizim yoktu kizim olacakndiyo lennn torunun o senin dicem diyemiyorum her seye ortakmoldun kizimi kaptirmam sana )

Benmkı de oyle canım :) 2 erkek cocugu var, torun kız oldu dıe baya hayaller kuruluyo, alıp biyerlere goturuyolar yazları falan. Sesim çıkmıyo da içimden "heeee, tabı, ben de yalı kazıgıyım zaten" dıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…