2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bizim kv de de kız olursa çeşit çeşi
kızlar doktordan geldım kızım olcakmıs bızım pipi yok olmus bebegım 187 grammış 3 lu ıcın kan verdım sonuclar 3 te cıkcaktı beklemedım yarın gıdıp alcam nasıpse

AY CANIMMMMMMM ÇOK SEVİNDİM YA CANIM BENİM...

SAğlıklı olmasına sevndm canım, hayrlı olsun. 4lü üle ilgili hıç bi bılgım yok malesef

Annemde gelecek cumbur cemaat kalicaz biz canim kimseye gelmesinler diyip gerginlik cikartamam sonra esim arada kaliyor.

Allah kolaylık versin canım. Tabiki gelmeyin denmiyor. Benim demek istediğim senin değil onların bu durumu düşünmesi gerekiyor. Gelip de çok uzun süreli kalınması bana çok mantıklı gelmiyor. Sonuçta bizimde bebeğe alışmamız gereken bir dönem diye düşünüyorum. O dönemde de zaten ister istemez stresli oluyorsun bir de kalabalık olup herkesten farklı bir düşünce gelince o da zor olur gibime geliyor.

Ne olcak bu kilolarimiz 4. Ayda 9 kilo aldım (
canım çok olmuş dikkat et sonra aliniyor. ben oncekinde 67 ile kaldim 20. haftada 60 a indim. sonra 23 kilo aldim 83 le gityim doguma. gerci dukan diyetiyle 54 e indim sonradan.veriliyor sonra.

sende neden kalıyolar canım?

Kucağından indirme canım. :) İnşallah o kadar uzun süre de kalmazlar. Biraz anlayışlı olunması lazım o zamanlarda.

Sende kaptırma canım. :) Herkesin annesi gelsin bence.

Cidden yanı ınsanların bıraz duyarlı olmaları lazım Gelıp aylarca ewe yerleşmek nedır yahu. Zaten ınsan doğum gecırmıs, streslı, bazılarımz bebekle ılk defa tanısıcaz. Evde kalabalık hıc hos degıl bence. Anne ve anane kararında olur. Tabı kı babane de gelıp bebegı sevmek ıster, haftada 2-3 kere gelıp 2-3 sa outup gtsın, yatılı kalmak?????

Kızlar 3 kilo almıştım bu zamana kadar dün eşim kilomu veriyorsun diye kızdı bana bir çıktım tartıya, tam 2.5 kilo vermişim 1 haftada. Kaldı bebişime 500 gr allahım bizi korusun

Bende geçenlerde 3 kilo aldım 3 kilo verdim şimdi 2 kilo tekrar aldım stresten olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…