- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
kızlar doktordan geldım kızım olcakmıs bızım pipi yok olmusbebegım 187 grammış 3 lu ıcın kan verdım sonuclar 3 te cıkcaktı beklemedım yarın gıdıp alcam nasıpse
yok canım kanunlar da değişir içini ferah tut vallahi ben yengem taparım annem bir şey dese ilk ben kızarım oyüzden en çok benimle paylaşır herşeyini bende onunlaha ha ha dunyanin kanunu bu şekerim:)
Guzel annislerr kizimizi gorduk bugun ilk kez 4d li allahim ilk defa agladim ultrason sirasinda baya canli kanli etlii etlii) cok şükür allahim sana ne mutku bizlere bu arada ben iki doktora gidiyorum digerdinde dortlu test yaptirmamistim ama bunda hoca bana sormadan istemde bulunmus normal kan sayiminin yaninda yaptiran var mi aranizda ne zmana cikwr acaba
cok saol canım bende cok sevındım arabada gelırken camdan benım kızım olcakk dıye bagırıyom esım guluobizim kv de de kız olursa çeşit çeşi
AY CANIMMMMMMM ÇOK SEVİNDİM YA CANIM BENİM...
Annemde gelecek cumbur cemaat kalicaz biz canim kimseye gelmesinler diyip gerginlik cikartamam sonra esim arada kaliyor.
Ne olcak bu kilolarimiz 4. Ayda 9 kilo aldım(
Aaakızlar doktordan geldım kızım olcakmıs bızım pipi yok olmusbebegım 187 grammış 3 lu ıcın kan verdım sonuclar 3 te cıkcaktı beklemedım yarın gıdıp alcam nasıpse
canım çok olmuş dikkat et sonra aliniyor. ben oncekinde 67 ile kaldim 20. haftada 60 a indim. sonra 23 kilo aldim 83 le gityim doguma. gerci dukan diyetiyle 54 e indim sonradan.veriliyor sonra.Ne olcak bu kilolarimiz 4. Ayda 9 kilo aldım(
saolasınn canım amin cumlemızınkı ınsallahAaa
Hadi gözün aydın şekerim, sağlıkla gelsin prensesin
ben simdiden dogmamis cocugumu kiskanmaya basladim.kv ve gorumce gelir bana yerlesirler rahat 2 ay kalirlar.elime alip sevebilecekmiyim
diye dusunmeye basladim.bide rahat
olamam bide sacma sapan batil inanclar bide sacma sapan adetler,gelenekler simdiden lohusa depresyonuna giricem nerdeyse
Tesekkur ederim tok karnina
Tesekkur ederim tok karnina haff atlattim
cok saol canım bende cok sevındım arabada gelırken camdan benım kızım olcakk dıye bagırıyom esım guluo
ahha bak dedigim gibi 3 oglan anasi olarak gelinler istemez bizi. en iyisi bolca seveyim bebegimi doya doya:)
Cok sevindim Allah gonlune gore vermis ne guzelkızlar doktordan geldım kızım olcakmıs bızım pipi yok olmusbebegım 187 grammış 3 lu ıcın kan verdım sonuclar 3 te cıkcaktı beklemedım yarın gıdıp alcam nasıpse
Kucağından indirme canım. :) İnşallah o kadar uzun süre de kalmazlar. Biraz anlayışlı olunması lazım o zamanlarda.
Sende kaptırma canım. :) Herkesin annesi gelsin bence.
Kızlar 3 kilo almıştım bu zamana kadar dün eşim kilomu veriyorsun diye kızdı bana bir çıktım tartıya, tam 2.5 kilo vermişim 1 haftada. Kaldı bebişime 500 gr allahım bizi korusun
cok saol canım bende cok sevındım ınsallah su tahlıl sonuclarımda guzel cıkar normalde devlet hastanesınde eşlerı ıcerı almıyolar doktoruma dedım aldı esımıde ıcerı gosterdı kızının kalp atısını kukusunuelifeva canim cok sevindim valla...
kızlar doktordan geldım kızım olcakmıs bızım pipi yok olmusbebegım 187 grammış 3 lu ıcın kan verdım sonuclar 3 te cıkcaktı beklemedım yarın gıdıp alcam nasıpse
ben bugun bunu ogrendım ya daha yerımde durmam:)))))))) süpersin ya azmin enerjin tü tü tü maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?