Benmkı de oyle canım :) 2 erkek cocugu var, torun kız oldu dıe baya hayaller kuruluyo, alıp biyerlere goturuyolar yazları falan. Sesim çıkmıyo da içimden "heeee, tabı, ben de yalı kazıgıyım zaten" dıyorum :))
yok canım işin geyiği çeviridimCanım neden öyle diyorsun? Daha önceki mesajımda yazdığım veleylam355 in dediği gibi sen özverili ve anlayışlı olursan bence de sorun olmaz yani. :)
cok saol canımHadi gözün aydin canim :))
kızlar doktordan geldım kızım olcakmıs bızım pipi yok olmusbebegım 187 grammış 3 lu ıcın kan verdım sonuclar 3 te cıkcaktı beklemedım yarın gıdıp alcam nasıpse
4 lu test canim down sendromu icin ben istemedim ama hoca gerekli olcumleri yazmis kan verdim bendemerhaba sen mi istedin 4lüyü canım yoksa tarama falan mıydı?
ben bugun bunu ogrendım ya daha yerımde durmamınsallah sag saglım kucagımızada alırız meleklerımızı
cok saol canım sukurler olsun rabbımın sevdıgı kuluymusum oncekınde kızım olcak dıye cok sevınmıstım kucagıma almayı nasıp etmedı yıne kızla ödullendırdı benıCok sevindim Allah gonlune gore vermis ne guzel
kızlar doktordan geldım kızım olcakmıs bızım pipi yok olmusbebegım 187 grammış 3 lu ıcın kan verdım sonuclar 3 te cıkcaktı beklemedım yarın gıdıp alcam nasıpse
Hamilelik süresince kilo alımı şu şekilde olabilir:
Hamileliğin ilk üç ayında 1- 3 kilo arasında,
Hamileliğin 4-5-6. aylarında 1’er kilo
Hamileliğin 7-8-9. aylarında 2’şer kilo
ENDİŞELENME ALMAN GEREKEN KİLO SON AYLARDA ZATEN.
Unv hastanesinde bi hocanin ozel muayenesine gidiyoruz canim 4 lu test icin bakti sanirim simdiye kadar hic bakmamisti4d yi nerde yaptirdin ?
Daha haftasi erken.degilmi?
Bana 15 temmuza gun verdi dojtorum
21 24 hafta arasi yapilacak dedi merak ettim
al bendende onadar
amin canım culemızınkı ınsallah bugun hastanede yenı dogmus bebek gordum kan alcaklardı ıcım gıttı ben eskıden bu kadar yumusak kalplı deıldım yaÇok sevindim canım. Sağlıkla gelsin prenses.
Ay hadı gozun aydın canım, çok sevndm ınan Allahın ıznıyle saglıkla da kucagına al :))kızlar doktordan geldım kızım olcakmıs bızım pipi yok olmusbebegım 187 grammış 3 lu ıcın kan verdım sonuclar 3 te cıkcaktı beklemedım yarın gıdıp alcam nasıpse
ınsallah ılk gıttıgınde ogrenırsın canım o an herseye bedel suprız yumurtadan ıstedıgın oyuncak cıkmıs gıbıinşallah canım darısı başıma bi öğreneydim cinsiyetini
toplamda 12 kılo dıyosun yanı Cok degıl aslında Ins bu rakamları gecmeyz cnm
amin canım ınsallah hepımız alırız cok acayıbım hep uzulmemek ıcın kendımı erkektıre alıstırdım kız fıkrını pek dusunmuodum suprız yaptı bana evamAy hadı gozun aydın canım, çok sevndm ınan Allahın ıznıyle saglıkla da kucagına al :))
He he oldu deseydin tobe töbe ben saten aslan burcuyum kiskancim hic biseye sesim cikmaz ama kiskanirsam olay cikar vallaBenmkı de oyle canım :) 2 erkek cocugu var, torun kız oldu dıe baya hayaller kuruluyo, alıp biyerlere goturuyolar yazları falan. Sesim çıkmıyo da içimden "heeee, tabı, ben de yalı kazıgıyım zaten" dıyorum :))
amin canım cumlemızınkı bı gecse zaman hayırlısıylada dogursakAllah gönlüne göre verdi sağlıkla doğsun inş.
ınsallah ılk gıttıgınde ogrenırsın canım o an herseye bedel suprız yumurtadan ıstedıgın oyuncak cıkmıs gıbı
Ayyy tam prenses olacak bu desene o kadar erkegin icindeeekızlar doktordan geldım kızım olcakmıs bızım pipi yok olmusbebegım 187 grammış 3 lu ıcın kan verdım sonuclar 3 te cıkcaktı beklemedım yarın gıdıp alcam nasıpse
Planlar iyiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?