2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım neden öyle diyorsun? Daha önceki mesajımda yazdığım ve leylam355 in dediği gibi sen özverili ve anlayışlı olursan bence de sorun olmaz yani. :)
yok canım işin geyiği çeviridim
bugüne kadar hiç sorun olmadı zaten aman olmasında sonuçta kimse ağaç kovuğunda çıkmıyor herkes ana baba kuzusu ama yine de ben dehşet anneci biri olduğum için öyle biraz bencilim

toplamda 12 kılo dıyosun yanı Cok degıl aslında Ins bu rakamları gecmeyz cnm

4d yi nerde yaptirdin ?
Daha haftasi erken.degilmi?
Bana 15 temmuza gun verdi dojtorum
21 24 hafta arasi yapilacak dedi merak ettim

al bendende onadar
Unv hastanesinde bi hocanin ozel muayenesine gidiyoruz canim 4 lu test icin bakti sanirim simdiye kadar hic bakmamisti

kızlar doktordan geldım kızım olcakmıs bızım pipi yok olmus bebegım 187 grammış 3 lu ıcın kan verdım sonuclar 3 te cıkcaktı beklemedım yarın gıdıp alcam nasıpse
Ay hadı gozun aydın canım, çok sevndm ınan Allahın ıznıyle saglıkla da kucagına al :))

toplamda 12 kılo dıyosun yanı Cok degıl aslında Ins bu rakamları gecmeyz cnm

ya bu yüzeysel yazılmış sitede yazıyor ideal alınması gereken kiloyu.otomatik hesaplıyor ..

http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/gebelikte-alacaginiz-kilo-hesaplama.html

Hesaplama Sonuçları
Gebelik Öncesi Vücut Kitle İndeksiniz: 23

Gebelikte Almanız Gereken Kilo: 11.5 ile 18 kg arasında

Ortalama Haftalık Alınacak Kilo Miktarı: 0.4

bende böyle çıktı..

He he oldu deseydin tobe töbe ben saten aslan burcuyum kiskancim hic biseye sesim cikmaz ama kiskanirsam olay cikar valla

ınsallah ılk gıttıgınde ogrenırsın canım o an herseye bedel suprız yumurtadan ıstedıgın oyuncak cıkmıs gıbı

öğreneyim artık ya 17.hafta oldu 2 doktora gittim 1 i müsait değil diyo öbürü daha erken diyor. kendimi ultrasonun önüne atıp gösterene kadar kalasım var artık.

Eşim erkek istiyor ben kız içimden erkek geçiyor.Falan filan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…