eger hala erken dıyosa baktıgında kızdır canım o benım doktorumda bugun dedı erkek olsaydı gorunurdu sımdı dedıöğreneyim artık ya 17.hafta oldu 2 doktora gittim 1 i müsait değil diyo öbürü daha erken diyor. kendimi ultrasonun önüne atıp gösterene kadar kalasım var artık.
Eşim erkek istiyor ben kız içimden erkek geçiyor.Falan filan..
ben bugun bunu ogrendım ya daha yerımde durmamınsallah sag saglım kucagımızada alırız meleklerımızı
eger hala erken dıyosa baktıgında kızdır canım o benım doktorumda bugun dedı erkek olsaydı gorunurdu sımdı dedı
aynen canım 3 erkegın ıcınde bı yandanda uzuluyorumAyyy tam prenses olacak bu desene o kadar erkegin icindeee
Cidden yanı ınsanların bıraz duyarlı olmaları lazım Gelıp aylarca ewe yerleşmek nedır yahu. Zaten ınsan doğum gecırmıs, streslı, bazılarımz bebekle ılk defa tanısıcaz. Evde kalabalık hıc hos degıl bence. Anne ve anane kararında olur. Tabı kı babane de gelıp bebegı sevmek ıster, haftada 2-3 kere gelıp 2-3 sa outup gtsın, yatılı kalmak?????
bana da 11.5-18 cıktı cnm :)ya bu yüzeysel yazılmış sitede yazıyor ideal alınması gereken kiloyu.otomatik hesaplıyor ..
http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/gebelikte-alacaginiz-kilo-hesaplama.html
Hesaplama Sonuçları
Gebelik Öncesi Vücut Kitle İndeksiniz: 23
Gebelikte Almanız Gereken Kilo: 11.5 ile 18 kg arasında
Ortalama Haftalık Alınacak Kilo Miktarı: 0.4
bende böyle çıktı..
aynen canım 3 erkegın ıcınde bı yandanda uzuluyorumabılerı buyuyunce kalk kız yyemek hazırla der dıye
çıkmammıı kız eşiminde yuzu guluyo kız deyınceBi yürüyüş üstüne bı balıga cıkarsınız artık elfıcm :)
tekrardan hayrlı olsun cnm.amin canım ınsallah hepımız alırız cok acayıbım hep uzulmemek ıcın kendımı erkektıre alıstırdım kız fıkrını pek dusunmuodum suprız yaptı bana evam
ınsallah ılk gıttıgınde dırek gosterır canım ben gıderken ıkolata yedım hareket etsın dıye ama yaymış bacakları yatıyodu açmış hiç utanmasıda yok bu kızınama onu dediğinde 13.haftadaydık.
bana da 11.5-18 cıktı cnm :)
cok saol canımtekrardan hayrlı olsun cnm.
bende öğrenemedim çatlaaycağım valla cumartesiyi bekliyorum bnm haftamda olanlar çoktaaan öğrendi:)):tek öğrenemeyen ben kaldım ya..cimrilikten özel doktoruma da gitmiyorum ay2ın 14 ünde gideceğim diye hey yarabbim :))))))))))))
He he oldu deseydin tobe töbe ben saten aslan burcuyum kiskancim hic biseye sesim cikmaz ama kiskanirsam olay cikar valla
canım tatlıyı kes tamamen. ekmek sadece 2 dilim kepekli ye. pilav makarna, yağlı yemek, börek, yağlı unlu çorbalar... bunların tamamını kes. paketli hiçbir abur cubur yeme. aman çok dikkat. son aylar çok zorlanırsın. bir de süt verirken acayip kilo alıyor insan asıl iştah o zaman açılıyor. kilo üzerine bebek kucağında, diz ve bel çok zorlanıyor. aman diyim. ben ilk hamileliğimde 17 kilo aldım. o bile dizlerimi mahfetti. bebeğin için acıktın mı ceviz ye badem ye meyve ye ama abur cubur asla yeme...Ne olcak bu kilolarimiz 4. Ayda 9 kilo aldım(
Kesınlıkle canm.Katılıyorum canım sana. Farklı şehirde ise de bir gün gelip ertesi gün gidecek değil tabi ama ilk zamanlarda sürenin çok abartılmaması gerektiğini düşünüyorum.
ınsallah ılk gıttıgınde dırek gosterır canım ben gıderken ıkolata yedım hareket etsın dıye ama yaymış bacakları yatıyodu açmış hiç utanmasıda yok bu kızın
ınsallah ılk gıttıgınde dırek gosterır canım ben gıderken ıkolata yedım hareket etsın dıye ama yaymış bacakları yatıyodu açmış hiç utanmasıda yok bu kızın
hahaha çok tatlısın benim eşim aslan burcu çok da inatçı olurlar yani ama toparlayıcı da olurlarHe he oldu deseydin tobe töbe ben saten aslan burcuyum kiskancim hic biseye sesim cikmaz ama kiskanirsam olay cikar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?