2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
eger hala erken dıyosa baktıgında kızdır canım o benım doktorumda bugun dedı erkek olsaydı gorunurdu sımdı dedı

Katılıyorum canım sana. Farklı şehirde ise de bir gün gelip ertesi gün gidecek değil tabi ama ilk zamanlarda sürenin çok abartılmaması gerektiğini düşünüyorum.

tek öğrenemeyen ben kaldım ya..cimrilikten özel doktoruma da gitmiyorum ay2ın 14 ünde gideceğim diye hey yarabbim :))))))))))))

bana da 11.5-18 cıktı cnm :)

iyi daha 17 kilom var benim :)))))))) geçen 4 tabak yemek yedim ki her günüm öyle meyve vs decavit falan filan tatlısı tuzlusu ama kilo alamıyorum. su içiyorum çok o mu yakıyor acaba?? bide her gün yürüyorum

He he oldu deseydin tobe töbe ben saten aslan burcuyum kiskancim hic biseye sesim cikmaz ama kiskanirsam olay cikar valla

Walla cok alınganlar, ne soylesen alınırlar ozellıkle kv. O yuzden esım de uzulmesın arada kalmasın dıe bısı demem o anda, ama hep benm ıstedıgım olur sonucta :))

Ne olcak bu kilolarimiz 4. Ayda 9 kilo aldım (
canım tatlıyı kes tamamen. ekmek sadece 2 dilim kepekli ye. pilav makarna, yağlı yemek, börek, yağlı unlu çorbalar... bunların tamamını kes. paketli hiçbir abur cubur yeme. aman çok dikkat. son aylar çok zorlanırsın. bir de süt verirken acayip kilo alıyor insan asıl iştah o zaman açılıyor. kilo üzerine bebek kucağında, diz ve bel çok zorlanıyor. aman diyim. ben ilk hamileliğimde 17 kilo aldım. o bile dizlerimi mahfetti. bebeğin için acıktın mı ceviz ye badem ye meyve ye ama abur cubur asla yeme...

ınsallah ılk gıttıgınde dırek gosterır canım ben gıderken ıkolata yedım hareket etsın dıye ama yaymış bacakları yatıyodu açmış hiç utanmasıda yok bu kızın

oh orası rahat tabi en güvenilir yer :))))))) bende yerim çikolata artık... tek ben kaldım zaten öğrenemeyen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…