2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sende neden kalıyolar canım?
Kimseyi istemiyorum aslinda ama onlarin adetleri oyle herhalde,kayinvalidem memleketten gelecek.gorumcem yakinimda oturuyor ama kesin oda kalir kalmazsa bile sabah gelir aksam gec gider bide izin kullanacak.annemlede ayni sehirdeyiz ama onlar kalirsa annemide kaldiririm.konusulmus bir plan yok bu sekilde ama en iyi ihtimal boyle olacagina eminim.bide 40 gun yanliz birakilmaz falan derler ben hic inanmamda bide boyle seylerle ugrasicam.aman napayim bebegim sagligiyla gelsinde herseye raziyim ben

bende öğrenemedim çatlaaycağım valla cumartesiyi bekliyorum bnm haftamda olanlar çoktaaan öğrendi:)):

tek değilmişim ya yaşasın:))))))) senin doğum tarihi bi de benden 10 gün önce sanki.. kesin gösterir bu sefer..

tek değilmişim ya yaşasın:))))))) senin doğum tarihi bi de benden 10 gün önce sanki.. kesin gösterir bu sefer..
1 haziranda gitmiştim kıza benzetmişti ayda 1 gittiğim için beklemek zorunda kaldım bu sefer göstersin yani 23 24 aralık doğumlular alışverişe bile başlamış bizim neyimiz eksik :)):

Benim oglumda ramazandi ve kimse ne annem ne kayınvalidem kalmadi ikisi de yakın oturuyorlar sabah gelip akşam gittiler eşim çok yardımcı oldu gece çocuğu verdi emzirmeye vs ve o kadar rahatti ki anlatamam
Özellikle. Kayınvalidem biraz fazla otursa çocuk aglsa. Doymuyor bu çocuk diye başlardı
O yüzden bu bebeğim de de inş aynı düşünüyorum ekstrem bi durum olmassa

Cozumu elınde degılse, sorunlara cok da takılmamak lazım dedıgın gıbı. Onlara bısey demen, kı bence senn degıl esınn demesı lazım, esınle senın aranızı acacaksa boswer hıcbısey deme, ıns tez zamanda gıderler onlar da. Dediğimz gıbı kendılernn dusunmelerı gerekıyodu, senn yapabılecegn bısey yok malesef

benim kayınavlidemde şehir dışından geelcek valla gelsin kalsın ona bişey demiyorumda kayınpederimde gelecek onu istemiyorum rahat edemem ben 2de kaynım var onlarda gelmek isterse uuuff hep bunları düşünerek üzülüyorum şimdiden sadece kaynanamı istiyorum

kızın hayrlı ugurlu saglıklı olsun ıns canım. Ben de 3 kılo 400 gr almıstım cok dıe uzuluyodum, dr um cok demedı ama yıne de uzulmustum Sennkı de ıyı dedıyse mutlu oldum smd :))

Ben 45 kilo başlamıştım hamileliğe boyum da kısa sayılmaz 1.62. Doktor bana 15 kiloya kadar normal dedi o yüzden pek sallamıyorum. Kilo durumu kişiden kişiye değişiyo açıkçası. Zayıflara daha çok izin var tabi. Hayırlısı olsun hepimiz için :)

1 haziranda gitmiştim kıza benzetmişti ayda 1 gittiğim için beklemek zorunda kaldım bu sefer göstersin yani 23 24 aralık doğumlular alışverişe bile başlamış bizim neyimiz eksik :)):

Bana da ikili testte kıza benziyor demiş meşhurrrr radyolog adam daha önünü göremiyor hey Allahım ya neyse kendi doktorum daha erken dedi.. diğer devlet hastanesinde ki doktorum şu an müsait değil dedi. Göstermiyorsa kız diyorlar genelde ama bilemedim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…