- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Batıl mı degıl mı blmem ama bence de koymayn canm.çıkmammıı kız eşiminde yuzu guluyo kız deyınceama kaybettıgımız bebegımızın ısmını koycamıs ben koyulmaz dıyorum batıla ınanma dıyo ısım konusunda dalaşıyoz bakalım
Kimseyi istemiyorum aslinda ama onlarin adetleri oyle herhalde,kayinvalidem memleketten gelecek.gorumcem yakinimda oturuyor ama kesin oda kalir kalmazsa bile sabah gelir aksam gec gider bide izin kullanacak.annemlede ayni sehirdeyiz ama onlar kalirsa annemide kaldiririm.konusulmus bir plan yok bu sekilde ama en iyi ihtimal boyle olacagina eminim.bide 40 gun yanliz birakilmaz falan derler ben hic inanmamda bide boyle seylerle ugrasicam.aman napayim bebegim sagligiyla gelsinde herseye raziyim bensende neden kalıyolar canım?
inşallah gıttıgınde açar senınkıde bacaklarını kontrolun ne zamanoh orası rahat tabi en güvenilir yer :))))))) bende yerim çikolata artık... tek ben kaldım zaten öğrenemeyen ..
demek kı bunyen oyle canm Metabolızman hızlıymıs demek kı.iyi daha 17 kilom var benim :)))))))) geçen 4 tabak yemek yedim ki her günüm öyle meyve vs decavit falan filan tatlısı tuzlusu ama kilo alamıyorum. su içiyorum çok o mu yakıyor acaba?? bide her gün yürüyorum
bende öğrenemedim çatlaaycağım valla cumartesiyi bekliyorum bnm haftamda olanlar çoktaaan öğrendi:)):
saol canım amin cumlemızınkını ınsallahCanim hayirli olsun allah saglikla kucagina almak nasup etsin
inşallah gıttıgınde açar senınkıde bacaklarını kontrolun ne zaman[/QUOTE
taaaaaaaaa 14 ünde ..pöffff devlet hastanesinde ki de 26 sında çağırdı...
gozun aydın cok cokc o sevındım yaaaarkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
bende oyle dıyorumda eşim dınlemıyo nasılsa ben gıtmıcekmıyım nufusunu cıkarmaya dıyo odun vurcam kafasınaBatıl mı degıl mı blmem ama bence de koymayn canm.
demek kı bunyen oyle canm Metabolızman hızlıymıs demek kı.
1 haziranda gitmiştim kıza benzetmişti ayda 1 gittiğim için beklemek zorunda kaldım bu sefer göstersin yani 23 24 aralık doğumlular alışverişe bile başlamış bizim neyimiz eksik :)):tek değilmişim ya yaşasın:))))))) senin doğum tarihi bi de benden 10 gün önce sanki.. kesin gösterir bu sefer..
Kimseyi istemiyorum aslinda ama onlarin adetleri oyle herhalde,kayinvalidem memleketten gelecek.gorumcem yakinimda oturuyor ama kesin oda kalir kalmazsa bile sabah gelir aksam gec gider bide izin kullanacak.annemlede ayni sehirdeyiz ama onlar kalirsa annemide kaldiririm.konusulmus bir plan yok bu sekilde ama en iyi ihtimal boyle olacagina eminim.bide 40 gun yanliz birakilmaz falan derler ben hic inanmamda bide boyle seylerle ugrasicam.aman napayim bebegim sagligiyla gelsinde herseye raziyim ben
benim kayınavlidemde şehir dışından geelcek valla gelsin kalsın ona bişey demiyorumda kayınpederimde gelecek onu istemiyorum rahat edemem ben 2de kaynım var onlarda gelmek isterse uuuff hep bunları düşünerek üzülüyorum şimdiden sadece kaynanamı istiyorumKimseyi istemiyorum aslinda ama onlarin adetleri oyle herhalde,kayinvalidem memleketten gelecek.gorumcem yakinimda oturuyor ama kesin oda kalir kalmazsa bile sabah gelir aksam gec gider bide izin kullanacak.annemlede ayni sehirdeyiz ama onlar kalirsa annemide kaldiririm.konusulmus bir plan yok bu sekilde ama en iyi ihtimal boyle olacagina eminim.bide 40 gun yanliz birakilmaz falan derler ben hic inanmamda bide boyle seylerle ugrasicam.aman napayim bebegim sagligiyla gelsinde herseye raziyim ben
bende oyle dıyorumda eşim dınlemıyo nasılsa ben gıtmıcekmıyım nufusunu cıkarmaya dıyo odun vurcam kafasına
kızın hayrlı ugurlu saglıklı olsun ıns canım. Ben de 3 kılo 400 gr almıstım cok dıe uzuluyodum, dr um cok demedı ama yıne de uzulmustum Sennkı de ıyı dedıyse mutlu oldum smd :))
1 haziranda gitmiştim kıza benzetmişti ayda 1 gittiğim için beklemek zorunda kaldım bu sefer göstersin yani 23 24 aralık doğumlular alışverişe bile başlamış bizim neyimiz eksik :)):
bakalım sımdılık ınatlasıyoda doguma gıderken ıkna ederım en kotuSen yaptırırsın dedıgını elıf, elınden kacmaz senn boyle seyler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?