2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benimki tamamen yan duruyordu hiçte kıpraşmadıki emin olsun doktor artık heyecanlı bekleyiş var bekliyoruz :)

güç savaşları yüzünden kız istiyorum hayırlısı olsn ama erkek hissediyorum delireceğim

Hay allahım ya cok bılmıs yorumları da yok mu benı oldurur :)) Benmkı de seker yuklemesı yaptrma dıe tuttursu, sana ne be kadın sana ne :))

baya varmıs ya çaktırmadan acıle gıtsen agrım var dıye

acilde bakarlar mı hiç .. onları çekmektense beklerim 14 gün daha... ama siz tabi şunu aldım bebişime bunu aldım diye yazarsanız.. o güne kalmam sanırım:)))))))))

zaten aglayinca bebek doymuyor mu sözleri çileden çıkarıyor insanı

Kaynanana dırek solesem belkı senı anlar esını getrmez. Soylenebılecek anlaysta bırı mı?

acilde bakarlar mı hiç .. onları çekmektense beklerim 14 gün daha... ama siz tabi şunu aldım bebişime bunu aldım diye yazarsanız.. o güne kalmam sanırım:)))))))))
yok canım ben dusunmuyorum sımdılık bısey almayı ayrıntılıya felan gırım ondan sonra alırım alcaksam acılde bakıyolar ben oncekı bebegımın kız olcanı 13 haftalıkken acılde ogrenmıstım

Seninki daha kotuymus canim.beterin beteri varmis ben halime sukredeyim

Kaynanana dırek solesem belkı senı anlar esını getrmez. Soylenebılecek anlaysta bırı mı?
kaynanam inanılmaz anlayışlıda kayınpeder kurtlu laftan falan anladığı yok maalesef bide alıp gidicem size bırakmıycam diyo bunu söylemesine bile kıl kapıyorum yaa niye takıyosam sanki götüreceek...

:) :) meshur radyolog mu? O da kım :)

bende kız istiyorum ama erkek hissediyorum.. gerçi kızıım olsa da ben onu erkek gibi yetiştiririm... heyyyyyyyttttttttt çekilin ulennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…