- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
tek değilmişim ya yaşasın:))))))) senin doğum tarihi bi de benden 10 gün önce sanki.. kesin gösterir bu sefer..
benimki tamamen yan duruyordu hiçte kıpraşmadıki emin olsun doktor artık heyecanlı bekleyiş var bekliyoruz :)Bana da ikili testte kıza benziyor demiş meşhurrrr radyolog adam daha önünü göremiyor hey Allahım ya neyse kendi doktorum daha erken dedi.. diğer devlet hastanesinde ki doktorum şu an müsait değil dedi. Göstermiyorsa kız diyorlar genelde ama bilemedim bende.
Benim oglumda ramazandi ve kimse ne annem ne kayınvalidem kalmadi ikisi de yakın oturuyorlar sabah gelip akşam gittiler eşim çok yardımcı oldu gece çocuğu verdi emzirmeye vs ve o kadar rahatti ki anlatamam
Özellikle. Kayınvalidem biraz fazla otursa çocuk aglsa. Doymuyor bu çocuk diye başlardı
O yüzden bu bebeğim de de inş aynı düşünüyorum ekstrem bi durum olmassa
baya varmıs ya çaktırmadan acıle gıtsen agrım var dıye
oh maşşallah çok sevindim... sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi hepimiz.ha kızlar benım bebegın 1 hafta gerılıgı vardı oda duzelmış 16+3 bılırken 17+3 cıktı cok sukur
zaten aglayinca bebek doymuyor mu sözleri çileden çıkarıyor insanıBenim oglumda ramazandi ve kimse ne annem ne kayınvalidem kalmadi ikisi de yakın oturuyorlar sabah gelip akşam gittiler eşim çok yardımcı oldu gece çocuğu verdi emzirmeye vs ve o kadar rahatti ki anlatamam
Özellikle. Kayınvalidem biraz fazla otursa çocuk aglsa. Doymuyor bu çocuk diye başlardı
O yüzden bu bebeğim de de inş aynı düşünüyorum ekstrem bi durum olmassa
devlet hastanesinde baska kadin dogumcu yokmu canim ona sira al
benim kayınavlidemde şehir dışından geelcek valla gelsin kalsın ona bişey demiyorumda kayınpederimde gelecek onu istemiyorum rahat edemem ben 2de kaynım var onlarda gelmek isterse uuuff hep bunları düşünerek üzülüyorum şimdiden sadece kaynanamı istiyorum
Ohooo benim bildiğim 3-4 kişi daha var bende dahilpazartesi şansımı deneyeceğim tek değilsin baya var canım
amın canm :)Ben 45 kilo başlamıştım hamileliğe boyum da kısa sayılmaz 1.62. Doktor bana 15 kiloya kadar normal dedi o yüzden pek sallamıyorum. Kilo durumu kişiden kişiye değişiyo açıkçası. Zayıflara daha çok izin var tabi. Hayırlısı olsun hepimiz için :)
yok canım ben dusunmuyorum sımdılık bısey almayı ayrıntılıya felan gırım ondan sonra alırım alcaksam acılde bakıyolar ben oncekı bebegımın kız olcanı 13 haftalıkken acılde ogrenmıstımacilde bakarlar mı hiç .. onları çekmektense beklerim 14 gün daha... ama siz tabi şunu aldım bebişime bunu aldım diye yazarsanız.. o güne kalmam sanırım:)))))))))
Seninki daha kotuymus canim.beterin beteri varmis ben halime sukredeyimbenim kayınavlidemde şehir dışından geelcek valla gelsin kalsın ona bişey demiyorumda kayınpederimde gelecek onu istemiyorum rahat edemem ben 2de kaynım var onlarda gelmek isterse uuuff hep bunları düşünerek üzülüyorum şimdiden sadece kaynanamı istiyorum
cok saol canım amin ınsallah hepımız sag saglım alırızoh maşşallah çok sevindim... sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi hepimiz.
kaynanam inanılmaz anlayışlıda kayınpeder kurtlu laftan falan anladığı yok maalesefKaynanana dırek solesem belkı senı anlar esını getrmez. Soylenebılecek anlaysta bırı mı?
:) :) meshur radyolog mu? O da kım :)Bana da ikili testte kıza benziyor demiş meşhurrrr radyolog adam daha önünü göremiyor hey Allahım ya neyse kendi doktorum daha erken dedi.. diğer devlet hastanesinde ki doktorum şu an müsait değil dedi. Göstermiyorsa kız diyorlar genelde ama bilemedim bende.
benimki tamamen yan duruyordu hiçte kıpraşmadıki emin olsun doktor artık heyecanlı bekleyiş var bekliyoruz :)
güç savaşları yüzünden kız istiyorum hayırlısı olsn ama erkek hissediyorum delireceğim
sordunmu detayli tarihini biraz one alsaydinizyok canım ben dusunmuyorum sımdılık bısey almayı ayrıntılıya felan gırım ondan sonra alırım alcaksam acılde bakıyolar ben oncekı bebegımın kız olcanı 13 haftalıkken acılde ogrenmıstım
bakalım sımdılık ınatlasıyoda doguma gıderken ıkna ederım en kotuömür eva ıstıyorum ben kaybettıgım kızıma elif eva koycaktık topraga koyarken elıf dedık o yuzden ıstemıyorum elif ısmını
hayırlısı olsun yaa doktor kız diyince bi tuhaf olmuştum hatta snra yine ddim emin değil bekleyeceğiz:):)bende kız istiyorum ama erkek hissediyorum.. gerçi kızıım olsa da ben onu erkek gibi yetiştiririm... heyyyyyyyttttttttt çekilin ulennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?