2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

anladım canım . hayırlısı olsun bakalım..bende perinatolog buldum detaylıya ona gidicem.. malum benim maaile vukuatlı :)))))))) doğum konusunda

canım 40 gün bizde de birakilmaz. gercekten hassas bir donem. bizim tanidigimiz intihar etti lohusayken bu arada elif safakin siyah süt kitabi var bu sureci anlatiyor tavsiye ederim.

anladım canım . hayırlısı olsun bakalım..bende perinatolog buldum detaylıya ona gidicem.. malum benim maaile vukuatlı :)))))))) doğum konusunda
bende fakulteden perınatologa gun alcam ayrıyetten oncekı gebelıgım nöral tup defektı yuzunden sonlandırıldıgı ıcın oranında takıbı gerekıyomus

hayırlısı olsun yaa doktor kız diyince bi tuhaf olmuştum hatta snra yine ddim emin değil bekleyeceğiz:):)

aynen bende ne alakaysa .. eşime diyorum daha iyi kız olsun hemen ev vermeyiz evlenince.kocası alır diyorum.. sende diyor ne rahatına düşkünsün..

kaynanam inanılmaz anlayışlıda kayınpeder kurtlu laftan falan anladığı yok maalesef bide alıp gidicem size bırakmıycam diyo bunu söylemesine bile kıl kapıyorum yaa niye takıyosam sanki götüreceek...
Kurtlu kayinpeder nasil oluyo yaaa cok guldumBen olsam bende gicik olurum valla

Sansıma benim ki 15+2 oluyor pazartesi ayrıca pazartesi doğumgünüm öğrensem süper olacak çoğu kişi öğrendi 14 ve 15. haftasında benimkide inş.

inşallah öğrenirsin canım ben geçen hafta gittim işte doktor şu an müsait değilmiş dedi. arkası dönüktü sanırım

devlet hastanesinin cihazı da zaten trt'nin siyah beyaz karıncalı zamanından kalma olduğundan anlamaması normal

p
canım kuku gördü artik oglum demez masallah artik bikini alabilirsin ona abiler ogrendi m

4 lu test canim down sendromu icin ben istemedim ama hoca gerekli olcumleri yazmis kan verdim bende
BENİM DE NASİP OLURSA AYIN 21İNDE NET CİNSİYETİNİ DE GÖRÜRÜM AYRINTILI AYRINTILI FOTODAN SANADA VERDİLER Mİ PEKİ SAKLAYABİLECEK MİYİZ BİRDE CD OLUYOR MUŞ ÖYLE BİŞEY BİLİYORMUSUN HANGİ AYDA OLUYO?

Seninki geç olmuş canım hayırlısı ben kız eşim erkek istiyor bende erkek hissediyorum devlet bana 28 ağustosa gün verdi arada başka bir yerde rutin kontrol yaptır dedi bende 15+2 de inş. belli olur diye pazartesi bebeğime bakıcam Antalya ya tatile gidicem aynı gün ayrıca doğum günüm inş. kız der hayırlısı tabi ama gönül

canım 40 gün bizde de birakilmaz. gercekten hassas bir donem. bizim tanidigimiz intihar etti lohusayken bu arada elif safakin siyah süt kitabi var bu sureci anlatiyor tavsiye ederim.
Hassas derken neler oluyor mesela,bide 18 haftalik erken dogum yapmistim ondan sonrada ben lohusa olmus oluyormuyum.yillar once okumustum o kitabi ama unuttum gitti,tekrar oluyayim

Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin..

p

canım kuku gördü artik oglum demez masallah artik bikini alabilirsin ona abiler ogrendi m
alcam Allah ızın verırse yaz zamanına 6 7 aylık olcak ya mınnıcık alcam yko abılerıne hemen soylemek ıstemıyorum hersey netlessın oyle dıcem zaten koye yolladım oglanları kuran kursuna gıtsınler dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…