kayınpederim çocuğu alıp götürcem size vermiycem o benim diyor istemiyorum bunları duymak demesinnSeninki daha kotuymus canim.beterin beteri varmis ben halime sukredeyim
senin ama bizden 3 hafta sonra canım öğrenirsen ne mutlu sana
sordum canım ama devlet oldugu ıcın randevular oyle oluyomus yogunluktan ama sorun olmuyomus 1 2 haftasordunmu detayli tarihini biraz one alsaydiniz
yok canım ben dusunmuyorum sımdılık bısey almayı ayrıntılıya felan gırım ondan sonra alırım alcaksam acılde bakıyolar ben oncekı bebegımın kız olcanı 13 haftalıkken acılde ogrenmıstım
:) :) meshur radyolog mu? O da kım :)
canım 40 gün bizde de birakilmaz. gercekten hassas bir donem. bizim tanidigimiz intihar etti lohusaykenKimseyi istemiyorum aslinda ama onlarin adetleri oyle herhalde,kayinvalidem memleketten gelecek.gorumcem yakinimda oturuyor ama kesin oda kalir kalmazsa bile sabah gelir aksam gec gider bide izin kullanacak.annemlede ayni sehirdeyiz ama onlar kalirsa annemide kaldiririm.konusulmus bir plan yok bu sekilde ama en iyi ihtimal boyle olacagina eminim.bide 40 gun yanliz birakilmaz falan derler ben hic inanmamda bide boyle seylerle ugrasicam.aman napayim bebegim sagligiyla gelsinde herseye raziyim ben
yersız konusmaları bıle ınsanı rahatsz edıyo Bılırım :)kaynanam inanılmaz anlayışlıda kayınpeder kurtlu laftan falan anladığı yok maalesefbide alıp gidicem size bırakmıycam diyo bunu söylemesine bile kıl kapıyorum yaa niye takıyosam sanki götüreceek...
bende fakulteden perınatologa gun alcam ayrıyetten oncekı gebelıgım nöral tup defektı yuzunden sonlandırıldıgı ıcın oranında takıbı gerekıyomusanladım canım . hayırlısı olsun bakalım..bende perinatolog buldum detaylıya ona gidicem.. malum benim maaile vukuatlı :)))))))) doğum konusunda
hayırlısı olsun yaa doktor kız diyince bi tuhaf olmuştum hatta snra yine ddim emin değil bekleyeceğiz:):)
Kurtlu kayinpeder nasil oluyo yaaa cok guldumkaynanam inanılmaz anlayışlıda kayınpeder kurtlu laftan falan anladığı yok maalesefbide alıp gidicem size bırakmıycam diyo bunu söylemesine bile kıl kapıyorum yaa niye takıyosam sanki götüreceek...
maalesef öyle ben rahat edemeyciğme eminim yatak odama falan pata küte girer yatağıma oturur falan sevmiyorum gıcık kaptım ya düzelemiyorum bebeği öpecek mıncıklayacakyersız konusmaları bıle ınsanı rahatsz edıyo Bılırım :)
Sansıma benim ki 15+2 oluyor pazartesi ayrıca pazartesi doğumgünüm öğrensem süper olacakçoğu kişi öğrendi 14 ve 15. haftasında benimkide inş.
canım kuku gördü artik oglum demez masallah artik bikini alabilirsin onacok saol canım bende cok sevındım ınsallah su tahlıl sonuclarımda guzel cıkar normalde devlet hastanesınde eşlerı ıcerı almıyolar doktoruma dedım aldı esımıde ıcerı gosterdı kızının kalp atısını kukusunu
BENİM DE NASİP OLURSA AYIN 21İNDE NET CİNSİYETİNİ DE GÖRÜRÜM AYRINTILI AYRINTILI FOTODAN SANADA VERDİLER Mİ PEKİ SAKLAYABİLECEK MİYİZ BİRDE CD OLUYOR MUŞ ÖYLE BİŞEY BİLİYORMUSUN HANGİ AYDA OLUYO?4 lu test canim down sendromu icin ben istemedim ama hoca gerekli olcumleri yazmis kan verdim bende
ohhhooo inanılmaz detay olmuş ama iyi fikir hiç bu yönden düşünmemiştim:):)aynen bende ne alakaysa .. eşime diyorum daha iyi kız olsun hemen ev vermeyiz evlenince.kocası alır diyorum.. sende diyor ne rahatına düşkünsün..
inşallah öğrenirsin canım ben geçen hafta gittim işte doktor şu an müsait değilmiş dedi. arkası dönüktü sanırım
devlet hastanesinin cihazı da zaten trt'nin siyah beyaz karıncalı zamanından kalma olduğundan anlamaması normal
ya napim kurtlu durmuyoki eeli kolu en önemlisi ağzı :)Kurtlu kayinpeder nasil oluyo yaaa cok guldumBen olsam bende gicik olurum valla
Hassas derken neler oluyor mesela,bide 18 haftalik erken dogum yapmistim ondan sonrada ben lohusa olmus oluyormuyum.yillar once okumustum o kitabi ama unuttum gitti,tekrar oluyayimcanım 40 gün bizde de birakilmaz. gercekten hassas bir donem. bizim tanidigimiz intihar etti lohusaykenbu arada elif safakin siyah süt kitabi var bu sureci anlatiyor tavsiye ederim.
Seninki geç olmuş canım hayırlısı ben kız eşim erkek istiyor bende erkek hissediyorum devlet bana 28 ağustosa gün verdi arada başka bir yerde rutin kontrol yaptır dedi bende 15+2 de inş. belli olur diye pazartesi bebeğime bakıcam Antalya ya tatile gidicem aynı gün ayrıca doğum günüm inş. kız der hayırlısı tabi ama gönül
alcam Allah ızın verırse yaz zamanına 6 7 aylık olcak ya mınnıcık alcamp
canım kuku gördü artik oglum demez masallah artik bikini alabilirsin onaabiler ogrendi m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?