- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
ohhhooo inanılmaz detay olmuş ama iyi fikir hiç bu yönden düşünmemiştim:):)
ınsallah ılk gıttıgınde ogrenırsın canım o an herseye bedel suprız yumurtadan ıstedıgın oyuncak cıkmıs gıbı[/QUOTE
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kavuştursun kızınabana da erkek demişlerdi acaba bizim pipi de koptu mu
Ay cok hossun,cidden cok guldumya napim kurtlu durmuyoki eeli kolu en önemlisi ağzı :)
inşallah hayırlısı olur kızın olursa şanslı bir damadın olacak yani:):)tabi ya erkeğin düğün masrafı ile kızın ki bir mi neleri düşünüyorum ya.. her halükarda kızıma 3 daire kalacak istanbuldan damat düşünsün valla :)))))
:))Benmkı de oyle canım :) 2 erkek cocugu var, torun kız oldu dıe baya hayaller kuruluyo, alıp biyerlere goturuyolar yazları falan. Sesim çıkmıyo da içimden "heeee, tabı, ben de yalı kazıgıyım zaten" dıyorum :))
yaaaaaa gozun aydınnn hertalde cok sevınmıssındır.ınş.bızım kızda pıpılıye donusmezkızlar doktordan geldım kızım olcakmıs bızım pipi yok olmusbebegım 187 grammış 3 lu ıcın kan verdım sonuclar 3 te cıkcaktı beklemedım yarın gıdıp alcam nasıpse
bu ne ya şimdiden böyle doğduğunda sütünü mütünü kaçırtır senin allah sabır versinkayınpederim çocuğu alıp götürcem size vermiycem o benim diyor istemiyorum bunları duymak demesinn((
Arkadaşlar Merhaba,
Bebeğini hissetmeye başlayan var mı???? İkinci ya da üçüncü defa anne olanları sormuyorum tabi onlar hem göbekte hem de histe bizden öndeler
:)) valla araya mesfe koymakta yarar var gıbı gorunuyor yoksa ayıp olur bırsey demıyım dersen bır olur ıkı olur onune gecemessınTabı canım ne planlar ne planlar :) Planlarda esım de ben de yokuz :)
kafaya takmak istemiyorum ama açıkçası ne yapacağımda bilmiyorumbu ne ya şimdiden böyle doğduğunda sütünü mütünü kaçırtır senin allah sabır versin
ben 2 haftadır hissediyorum. gittikçe artıyor. ilk bebeğim ve göbeğim yok hala.
benım gobegım yok 4 ay bıtmek uzere bısey hıssetmıyorum ben yaaaben 2 haftadır hissediyorum. gittikçe artıyor. ilk bebeğim ve göbeğim yok hala.
inşallah hayırlısı olur kızın olursa şanslı bir damadın olacak yani:):)
yaa süperr :) nasıl bir his oluyor? az önce ben ilk defa hissettim sanıyorum ama emin olamıyorum?? iki-üç kere tık tık yaptı gibi birşey oldu sol tarafıma??
sen yine saygısızlık yapma ama çok da muhabbet etme ki yüz göz olmasın yani durması gereken noktayı bilsinkafaya takmak istemiyorum ama açıkçası ne yapacağımda bilmiyorum
uzulme yalnız degılsın ben en son 12 haftalıktı 2lı test ıcın gıtmıstım 10 temmuza gun buldum gıtmısken 4lu testte yaptırım ınş bende cınsıyetını ogrenecegım.ozmanada 35 gundur gormuyo olucam ınş hersey yolundadırtek öğrenemeyen ben kaldım ya..cimrilikten özel doktoruma da gitmiyorum ay2ın 14 ünde gideceğim diye hey yarabbim :))))))))))))
benım gobegım yok 4 ay bıtmek uzere bısey hıssetmıyorum ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?