2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hamiş anneler günlük beslenmeniz nasıl neler yiyoruz ..bir de ben günlük 2 ceviz az fıstık üzüm vs yiyorum ama sivilcelerimi artırdı ne yapayım

tek kesede de ikizler ihtimali mi var aaa ne güzel

hissiyatlı kadınlar çok bakalım asıl cinsiyetler belli olsun hepsinin yüzüne yüzüne vurcam hani erkekti hani kızdı diye

kızımda kızımın olcagı ıcıme dogmustu bundada erkek hıssedıyorum ondan oyladım

zaten cinsiyeti tutturanlara süper loto oynatıcam ona göre
ben de kız hissediyorum. oğlumuda hissetmiştim

tesekkur ederim cevaplariniz icin...canim inseallah dayanamicam ben. sabir yokki )))

olsun kız sutumuz bol besleyıcı olsunda . ama bı sorun var sutyen bulamıyosun ben kocakarı sutyenı takmıstım kac ay
paçalı don da giydim de tam olsun
düşündüm de rahattırda onlar beli ince lastikli sıkmazda fena fikir değilmiş bak

hamiş anneler günlük beslenmeniz nasıl neler yiyoruz ..bir de ben günlük 2 ceviz az fıstık üzüm vs yiyorum ama sivilcelerimi artırdı ne yapayım

ben bol bol peynir yiyorum. tatlı yemiyorum zaten yiyemiyorum.
mesela bugün etli sebze yedim az pilav
kahvaltıda bol peynir zeytin salata domates.
şuan çok beslenmeme dikkat etmiyorum desem yeridir. ama ilerleyen zamanlarda özellikle 2. 3 aylık dönemde bol balık, sebze ve ceviz ve süt ürünleri tüketicem. ilk gebeliğimde de böyle oldu. ama şimdi yüklenmenin anlamı yok. bol su içmek ve sigara alkol kullanmamak dışında herhangi bir özenim yok

var tabı olmazmı zaten az daha ıncelersem jınekologtan farkım kalmıcak :d anne karnında ıkız ucuz dorduz dıye bı belgesel var onda var tek kesede 2 bebek

aaaa daha topic te çok ikiz çıkar o zaman çoğu kişi keseyi gördü ama bebişi görmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…