ılk zamanlar sadece aşşa bakmayı bırakHayal ettim ve kendimden soğudum olmaz ki ama gerçekler bu kadar da daaannnnn diye söylenmez ki..
Aşağı bakması çok itici o kadar yön varken neden aşağısı
Kör olası yer çekimi
senin adına da çok sevindim inş kucağına almak da nadip olur bebişlerini içimden ikiz geçtiBiliyorum canım seni..
Tüp serüveni olursa ben bilmem mi
Yerim ben minnaklarımızı..teşekkür ederiz teyzesi
ılk zamanlar sadece aşşa bakmayı bıraksutyenın ıcınde bıngıl bıngıl et parcası gıbı olcak jöle kıvamında
hayrlısı olsun inşallah ocak annesi olursun. sağlıcakla kalCanım beni listeden çıkarabilirsin değerim yükselmemiş, kimyasal geçiriyorum büyük ihtimalle, hoşçaklın hepiniz sağlıcakla alın kucaığınza inşallah :)
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..senin adına da çok sevindim inş kucağına almak da nadip olur bebişlerini içimden ikiz geçti
valla bende erkek hıssedıyorum varmısın yokmusuna benzedık:)) kizlar valla icime acayip erkek doguyo . tabikide hic farketmez saglikli olsun yeter. ama icime doguyo napiym
Hayal ettim ve kendimden soğudum olmaz ki ama gerçekler bu kadar da daaannnnn diye söylenmez ki..
Aşağı bakması çok itici o kadar yön varken neden aşağısı
Kör olası yer çekimi
ılk zamanlar sadece aşşa bakmayı bıraksutyenın ıcınde bıngıl bıngıl et parcası gıbı olcak jöle kıvamında
başta bende sabırsızdım beta yükseldi mi keseyi ne zaman görürüz bir gün bile bekleye sabrım yoktu keseyi gördüük rahatladım ve şimdi bi baktım 6.hafta bitiyor son 8 ayda farklı telaşlarla geçecek bak anlamayacağızz bile inşAllah sıkıntısız bir gebeliğimiz olursa tabi inşAllah sıkıntısız olur
Geldim kizzz herhalde bu sefer sen gittinnıye hepınız bırden sustunuz gı :d tek kaldım
Canm yok 7.degil 6.hafta bitmiş olacak kontrolde Dr alttan bakmiycm dedi gobekten bakcam dedi acqbq neden senin satın neBiraya foto nasil yukleniyor yaaa
Senin nasil 7. Hafta oluyor Allah allah benjm de 7.12 tarih ama bugun 5 + 3 dedi doktor. Alttan muayene ile keseyi gorduk
bende geldım :dGeldim kizzz herhalde bu sefer sen gittin((
Doktor ne dedi canm çok üzüldüm hemen cıkarmayalım daha kesinleşmedenCanım beni listeden çıkarabilirsin değerim yükselmemiş, kimyasal geçiriyorum büyük ihtimalle, hoşçaklın hepiniz sağlıcakla alın kucaığınza inşallah :)
Canım 3 gün önce değerm 47 di öğrendiğimde bügün 57 çıkdı, doktor yüksek ihtimalle kimsayal dedi çok küçük bir ihtimal sağlıklı gebelik olabilirmiş 10 sonra ancak belli olurmuş adet gelmezse eğer, durum bu hayırlsıı artık.Doktor ne dedi canm çok üzüldüm hemen cıkarmayalım daha kesinleşmeden
Neyse tatlım bi bekleyelim sende umudunu yitirme belki öyle olmaz o zaman gelsin konuşuruz yineCanım 3 gün önce değerm 47 di öğrendiğimde bügün 57 çıkdı, doktor yüksek ihtimalle kimsayal dedi çok küçük bir ihtimal sağlıklı gebelik olabilirmiş 10 sonra ancak belli olurmuş adet gelmezse eğer, durum bu hayırlsıı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?