2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hayal ettim ve kendimden soğudum olmaz ki ama gerçekler bu kadar da daaannnnn diye söylenmez ki..
Aşağı bakması çok itici o kadar yön varken neden aşağısı
Kör olası yer çekimi
ılk zamanlar sadece aşşa bakmayı bırak sutyenın ıcınde bıngıl bıngıl et parcası gıbı olcak jöle kıvamında

4 erkek 1 kız hissiyatlarınızla şimdilik erkek önde gidiyor
ben kaçıyorum kızlar sonra gelirim..

Hayal ettim ve kendimden soğudum olmaz ki ama gerçekler bu kadar da daaannnnn diye söylenmez ki..
Aşağı bakması çok itici o kadar yön varken neden aşağısı
Kör olası yer çekimi

ılk zamanlar sadece aşşa bakmayı bırak sutyenın ıcınde bıngıl bıngıl et parcası gıbı olcak jöle kıvamında

Nerdeyse ağlıcam niye böyle yapıyosunuz

İnşaallah cnmm sende karın ağrısı oluyomu bende ara ara gelio adet öncesi ağrılar gibi

Selam kizlar MASALLAH hiziniza yetisilmiyo benim vaktim olmuyo fazla girmeye cocuklardan ancak okuyabiliyorum yeni gelen arkadaslar hos gelmisler :))))

Biraya foto nasil yukleniyor yaaa

Senin nasil 7. Hafta oluyor Allah allah benjm de 7.12 tarih ama bugun 5 + 3 dedi doktor. Alttan muayene ile keseyi gorduk
Canm yok 7.degil 6.hafta bitmiş olacak kontrolde Dr alttan bakmiycm dedi gobekten bakcam dedi acqbq neden senin satın ne

Doktor ne dedi canm çok üzüldüm hemen cıkarmayalım daha kesinleşmeden
Canım 3 gün önce değerm 47 di öğrendiğimde bügün 57 çıkdı, doktor yüksek ihtimalle kimsayal dedi çok küçük bir ihtimal sağlıklı gebelik olabilirmiş 10 sonra ancak belli olurmuş adet gelmezse eğer, durum bu hayırlsıı artık.

Neyse tatlım bi bekleyelim sende umudunu yitirme belki öyle olmaz o zaman gelsin konuşuruz yine

mrhaba arkadaşlar. benmde adete 3 gün var bgn kanda 38 çktı? szlern nasl? sizce normalmi? aralık annesiyim glıba netten hesapladımda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…