2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hamiş anneler günlük beslenmeniz nasıl neler yiyoruz ..bir de ben günlük 2 ceviz az fıstık üzüm vs yiyorum ama sivilcelerimi artırdı ne yapayım
kızlar Rabbim muhabbetimiz artırsın inş..ama benim soru araya kaynadı cevap veren yok mu

kızlar Rabbim muhabbetimiz artırsın inş..ama benim soru araya kaynadı cevap veren yok mu
Ben sabahları yediğim 1 yumurtayı 2 ye çıkardım bunun dışında da daha sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum özel hiç bir şey yapmıyorum..

aaaa daha topic te çok ikiz çıkar o zaman çoğu kişi keseyi gördü ama bebişi görmedi
aynen canım cıkar daha o belgeselde ızledıgım kadın 4uz hamıle ıkısı tek kesede ıkısının keselerı ayrı ayrı bıde bu ıkız olayı cok ılgınc bı olay tek yumurta ıkızlerı yumurta dollendıkten sonra Allah tarafından ikiye bölunuyomus cok acayıp ızlemenı tavsıye ederım

yok ben azeriyim ) ama istanbulda otuyorum, canim bagcilarda yakinimizda safa hastahanesi var. oraya yakin oldugu icin gitmeyi dusunuyirum.
nıckının sonunda 55 varya ondan sordum canım samsunda olsan ogum hastanesınde erol yazar dıye bı doktor var cok ıyı hastalarıyla ılgılenen bırı gebelıkte doktor secımı cok ıyı olmalı

bı zaman sonra ne bu boyle dedırtıyo ınsana bebek sayısına gore buyuse senın 200 bedenı vurur

yıllardır 80 di 200 ü göreceğim günlerde gelecekmiş demek napalım sağlık olsun
bir göbek 3 e çıkacak ama napalım nasıl taşıayacakam üçünü birden

nıckının sonunda 55 varya ondan sordum canım samsunda olsan ogum hastanesınde erol yazar dıye bı doktor var cok ıyı hastalarıyla ılgılenen bırı gebelıkte doktor secımı cok ıyı olmalı
yok ben kizimda ozel nisa hastahanesine gidiyordum, doktorumdan cok memnundum. ama simdi oraya gitmeye useniyorum. ilk ultrason icin safaya gidcem inseallah. ilerleyen aylarda ayni ozel nisaya gidecem eski doktoruma.

yıllardır 80 di 200 ü göreceğim günlerde gelecekmiş demek napalım sağlık olsun
bir göbek 3 e çıkacak ama napalım nasıl taşıayacakam üçünü birden
aslında buyumesı rahatlık kız bebekler annelerı ne zaman sofraya otursa aglamaya baslıyo ac bırakıyolar ben bebegı bacagıma koyup ınek gıbı agzına gogsumu tıkayıp emzırırken yemegımı yıyodum

değil canım tüp bebek annesi olacağım için geçirdiğim işlemler sonrasında bol proteinle beslenmem söylendi bende aynen devam ediyorum..
anladım canım bol bol protein gerek tabiki ..ben de tüp bebek tedavisi için iğne vuruluırken doğal yolla hamile kaldım

canım bebşi gördünüz mü benim de sat 21 şubat ama bebişi göremedik keseyi gördük sadece

Gördük canım dün gittim muayeneye kalp atışı da vardı ama benim vajinal bakıldı eğer geç dollenmeyse ve karindan baktirdiysan seninki görülmemiş olabilir.

süt 6 aydan sonra azalmaya baslıyo o zaman havası alınmıs balon gıbı burusuk burusuk oluyo 1 sene sonra felan normale yakın hale gelıyo ama azcık aşşa bakıyo
Hayal ettim ve kendimden soğudum olmaz ki ama gerçekler bu kadar da daaannnnn diye söylenmez ki..
Aşağı bakması çok itici o kadar yön varken neden aşağısı
Kör olası yer çekimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…