ikiz olub olmadigi anlasilir dimi ?Kesen tabiki gorunur ben 5.haftadaydm gordugumde ;-)
yok ben azeriyim ) ama istanbulda otuyorum, canim bagcilarda yakinimizda safa hastahanesi var. oraya yakin oldugu icin gitmeyi dusunuyirum.samsunlumusun canım sen hangı hastaneye gıdıyosun
kızlar Rabbim muhabbetimiz artırsın inş..ama benim soru araya kaynadı cevap veren yok muhamiş anneler günlük beslenmeniz nasıl neler yiyoruz ..bir de ben günlük 2 ceviz az fıstık üzüm vs yiyorum ama sivilcelerimi artırdı ne yapayım
tecrübeli olanlar tutturabilir sanırım ama ilk gebelik olanların yanılmasını bekliyorum benzaten cinsiyeti tutturanlara süper loto oynatıcam ona göre
ben de kız hissediyorum. oğlumuda hissetmiştim
Ben sabahları yediğim 1 yumurtayı 2 ye çıkardım bunun dışında da daha sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum özel hiç bir şey yapmıyorum..kızlar Rabbim muhabbetimiz artırsın inş..ama benim soru araya kaynadı cevap veren yok mu
aynen canım cıkar daha o belgeselde ızledıgım kadın 4uz hamıle ıkısı tek kesede ıkısının keselerı ayrı ayrı bıde bu ıkız olayı cok ılgınc bı olay tek yumurta ıkızlerı yumurta dollendıkten sonra Allah tarafından ikiye bölunuyomus cok acayıp ızlemenı tavsıye ederımaaaa daha topic te çok ikiz çıkar o zaman çoğu kişi keseyi gördü ama bebişi görmedi
nıckının sonunda 55 varya ondan sordum canım samsunda olsan ogum hastanesınde erol yazar dıye bı doktor var cok ıyı hastalarıyla ılgılenen bırı gebelıkte doktor secımı cok ıyı olmalıyok ben azeriyim ) ama istanbulda otuyorum, canim bagcilarda yakinimizda safa hastahanesi var. oraya yakin oldugu icin gitmeyi dusunuyirum.
canım iki yumurta çok değil mi her gün içinBen sabahları yediğim 1 yumurtayı 2 ye çıkardım bunun dışında da daha sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum özel hiç bir şey yapmıyorum..
bı zaman sonra ne bu boyle dedırtıyo ınsana bebek sayısına gore buyuse senın 200 bedenı vurur
değil canım tüp bebek annesi olacağım için geçirdiğim işlemler sonrasında bol proteinle beslenmem söylendi bende aynen devam ediyorum..canım iki yumurta çok değil mi her gün için
yok ben kizimda ozel nisa hastahanesine gidiyordum, doktorumdan cok memnundum. ama simdi oraya gitmeye useniyorum. ilk ultrason icin safaya gidcem inseallah. ilerleyen aylarda ayni ozel nisaya gidecem eski doktoruma.nıckının sonunda 55 varya ondan sordum canım samsunda olsan ogum hastanesınde erol yazar dıye bı doktor var cok ıyı hastalarıyla ılgılenen bırı gebelıkte doktor secımı cok ıyı olmalı
Bende merak ediyorum isin asli bende bebisi gormus değilim. Ama en gec pazartesi gidicem dr a yada yarn ;-) bebek gorunsun dr soyler ikiz olup olmadigini cok meraklaniyorz yaa.ikiz olub olmadigi anlasilir dimi ?
Canım beni listeden çıkarabilirsin değerim yükselmemiş, kimyasal geçiriyorum büyük ihtimalle, hoşçaklın hepiniz sağlıcakla alın kucaığınza inşallah :)hayırlı olsun bilgilerini yazarsan eklerim canım
aslında buyumesı rahatlık kızyıllardır 80 di 200 ü göreceğim günlerde gelecekmiş demek napalım sağlık olsun
bir göbek 3 e çıkacak ama napalım nasıl taşıayacakam üçünü birden
anladım canım bol bol protein gerek tabiki ..ben de tüp bebek tedavisi için iğne vuruluırken doğal yolla hamile kaldımdeğil canım tüp bebek annesi olacağım için geçirdiğim işlemler sonrasında bol proteinle beslenmem söylendi bende aynen devam ediyorum..
canım bebşi gördünüz mü benim de sat 21 şubat ama bebişi göremedik keseyi gördük sadece
Hayal ettim ve kendimden soğudum olmaz ki ama gerçekler bu kadar da daaannnnn diye söylenmez ki..süt 6 aydan sonra azalmaya baslıyo o zaman havası alınmıs balon gıbı burusuk burusuk oluyo 1 sene sonra felan normale yakın hale gelıyo ama azcık aşşa bakıyo
Biliyorum canım seni..anladım canım bol bol protein gerek tabiki ..ben de tüp bebek tedavisi için iğne vuruluırken doğal yolla hamile kaldım
evet geç döllenme olabilir demişti doktorGördük canım dün gittim muayeneye kalp atışı da vardı ama benim vajinal bakıldı eğer geç dollenmeyse ve karindan baktirdiysan seninki görülmemiş olabilir.
:)) kizlar valla icime acayip erkek doguyo . tabikide hic farketmez saglikli olsun yeter. ama icime doguyo napiymevet gördüm ben de siyah papatya da erkek demiş hissiyatlı kadın hemen oylamış kendine güveniyor demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?