2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ya ben bıse sorcam benım gogsumden sut gelıo 3 ay once kaybettıgım kızımdan kalma acaba enfeksıyon felan yaparmıkı o bu bebegı emzırırken zarar vermez ıns

Sen hiç merak etme. Ben bugun hala 22 aylık kızımı emziriyorum. Bırakmayı becerebilsem çok rahat edicem inşallah. Senin de bi süre daha gelse bile, kısa zamanda kesilir zaten :)

Sen hiç merak etme. Ben bugun hala 22 aylık kızımı emziriyorum. Bırakmayı becerebilsem çok rahat edicem inşallah. Senin de bi süre daha gelse bile, kısa zamanda kesilir zaten :)
işte sen emzırıyosun ya o yenılıyo kendısını benım sımdı korkum ya içerde sut ıltıhap gıbı bişe olurda yenı bebege zarar verırse cunku sımdı bıle sıktıgımda acayıp bı sarı

benım de 1 haftadır kahverengı lekelenmeler oluyor
dr bır sey vermedı
gerek duymuyorum dedı
ama su an sabahtan berı 1 damla gelıo artık
zaten saglıklı bebk dusmezmıs
sen kullanıo musun pekı ıgne ılac?
Evet kullaniyorum gunde 3 tane progestan ve 3 gün arayla proluton igne ozellikle igne cok etkiliyo beni reflü ve bas agrisi yapiyor. Berbat halde oluyorum.

Evet kullaniyorum gunde 3 tane progestan ve 3 gün arayla proluton igne ozellikle igne cok etkiliyo beni reflü ve bas agrisi yapiyor. Berbat halde oluyorum.
Kanama ya da lekenme mi vardi peki canim. Bana da normal dedigi haldeprogestan verdi. Gunde 3 tane. Fakat dunden beri o gelen kahverengi akinti artti hatta kirmiziya donustu. Bildigin kanama oluyor suan. Bugun tekrar dr a gidicem. Ne soyleyeceginden cok korkuyorum. Sanki bebegimi kaybediyorum gibi geliyor.

Topiğimizi ben açıyorum bu sabah..
Herkese güüüünnnaayyddıınnnnnnn....
Uyanın 2015 Aralık anneleriiiiii...
Ya da vazgeçtim uyuyun doğurunca uykuya hasret kalacaz siz bana bakmayın fosur fosur uyuyun
gunaydın canım ama ben hala uyuyamadım ıcımde bunaltı var ustumu ortsem yanıyorum açsam usuyorum ortasını bulamadım

Tüm geceyi uykusuz mu geçirdin ya kıyamam
Aman dikkat et hasta olursun böyle..
uyuyamadımkı delırcem ben sanırım boyle gıderse ıkı gundur sabaha kadar oturuyorum oglende uyanıyorum acaba hamıle deılmıyım dıye dusunmeye basladım hamıleler uyur normalde şu ultrasona bı gırseydım hayırlısıyla rahatlıcam kalp atısını duyarsam

Günaydın kızlar benim bugün 31 .günüm .dün değer 52,5 çıkmıştı daha 1haftalık Demişti doktor .sabah yatakta Öksürük tuttu sonra kazıklarım nasıl ağrıdı hala da sızlıyor ,bebişe bişey olma dimi ??

Uyuyamayan çok hamile biliyorum ben her hamile uyumuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…