hayırlı olsun canım normal tabı benımkıde ılk 34.1 cıkmıstımrhaba arkadaşlar. benmde adete 3 gün var bgn kanda 38 çktı? szlern nasl? sizce normalmi? aralık annesiyim glıba netten hesapladımda:)
ay gerçektenmi çok mtlu oldum ya dşük dedi herkes.. cmrtesi ypıcam bakalm inşallah artar :) değeriniz adet gününden öncemiydi sonramydıhayırlı olsun canım normal tabı benımkıde ılk 34.1 cıkmıstı
mrhaba arkadaşlar. benmde adete 3 gün var bgn kanda 38 çktı? szlern nasl? sizce normalmi? aralık annesiyim glıba netten hesapladımda:)
tesekkurler cnm.. inşllh ktlanırHayırlı olsun bebişin canımdeğer iki gün sonra ikiye Katlanirsa hersey yolunda demektir Allahın izniyle.
anlamadım canımkesınlıgı nedır
tahmınım ya tam adet gunumdu yada 1 gun onceay gerçektenmi çok mtlu oldum ya dşük dedi herkes.. cmrtesi ypıcam bakalm inşallah artar :) değeriniz adet gününden öncemiydi sonramydı
ya ben bıse sorcam benım gogsumden sut gelıo 3 ay once kaybettıgım kızımdan kalma acaba enfeksıyon felan yaparmıkı o bu bebegı emzırırken zarar vermez ıns
işte sen emzırıyosun ya o yenılıyo kendısını benım sımdı korkum ya içerde sut ıltıhap gıbı bişe olurda yenı bebege zarar verırse cunku sımdı bıle sıktıgımda acayıp bı sarıSen hiç merak etme. Ben bugun hala 22 aylık kızımı emziriyorum. Bırakmayı becerebilsem çok rahat edicem inşallah. Senin de bi süre daha gelse bile, kısa zamanda kesilir zaten :)
Cok teşekkür ederim Cnm inş hepimizde Sağlıcakla alırızCanım hayırlı olsun Saglıcakla kucagına al inş.
Evet kullaniyorumbenım de 1 haftadır kahverengı lekelenmeler oluyor
dr bır sey vermedı
gerek duymuyorum dedı
ama su an sabahtan berı 1 damla gelıo artık
zaten saglıklı bebk dusmezmıs
sen kullanıo musun pekı ıgne ılac?
Kanama ya da lekenme mi vardi peki canim. Bana da normal dedigi haldeprogestan verdi. Gunde 3 tane. Fakat dunden beri o gelen kahverengi akinti artti hatta kirmiziya donustu. Bildigin kanama oluyor suan. Bugun tekrar dr a gidicem. Ne soyleyeceginden cok korkuyorum. Sanki bebegimi kaybediyorum gibi geliyor.Evet kullaniyorumgunde 3 tane progestan ve 3 gün arayla proluton igne ozellikle igne cok etkiliyo beni reflü ve bas agrisi yapiyor. Berbat halde oluyorum.
gunaydın canım ama ben hala uyuyamadım ıcımde bunaltı var ustumu ortsem yanıyorum açsam usuyorum ortasını bulamadımTopiğimizi ben açıyorum bu sabah..
Herkese güüüünnnaayyddıınnnnnnn....
Uyanın 2015 Aralık anneleriiiiii...
Ya da vazgeçtim uyuyun doğurunca uykuya hasret kalacaz siz bana bakmayın fosur fosur uyuyun
gunaydın canım ama ben hala uyuyamadım ıcımde bunaltı var ustumu ortsem yanıyorum açsam usuyorum ortasını bulamadım
uyuyamadımkı delırcem ben sanırım boyle gıderse ıkı gundur sabaha kadar oturuyorum oglende uyanıyorum acaba hamıle deılmıyım dıye dusunmeye basladımTüm geceyi uykusuz mu geçirdin ya kıyamam
Aman dikkat et hasta olursun böyle..
Aynen bir terleme bur usume uyanip uyanip duruyorumgunaydın canım ama ben hala uyuyamadım ıcımde bunaltı var ustumu ortsem yanıyorum açsam usuyorum ortasını bulamadım
gunayfinnnnTüm geceyi uykusuz mu geçirdin ya kıyamam
Aman dikkat et hasta olursun böyle..
uyuyamadımkı delırcem ben sanırım boyle gıderse ıkı gundur sabaha kadar oturuyorum oglende uyanıyorum acaba hamıle deılmıyım dıye dusunmeye basladımhamıleler uyur normalde şu ultrasona bı gırseydım hayırlısıyla rahatlıcam kalp atısını duyarsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?