Kasik agrisi hep var bende norrmalmisGünaydın kızlar benim bugün 31 .günüm .dün değer 52,5 çıkmıştı daha 1haftalık Demişti doktor .sabah yatakta Öksürük tuttu sonra kazıklarım nasıl ağrıdı hala da sızlıyor ,bebişe bişey olma dimi ??
Canım ben 4+1 de görmüştüm keseyi. Çok net bilgi olmasada erken yada geç döllenmeye göre değişiyormuş.kizlar ya ben dayanamayib ultrasona gitmek istiyorum..acaba 5haftami doldurdukdan hemen sonra usg ye girsem kese ve ikiz veya tek oldugu anlasillirmiii ? byunu yazdiydim amaa ((((
Benim ilk gebelik ve ben hiçbirşey hissetmiyorumtecrübeli olanlar tutturabilir sanırım ama ilk gebelik olanların yanılmasını bekliyorum ben
Uyuyamayan çok hamile biliyorum ben her hamile uyumuyor yani
Bende de ara ara mide bulantıları ve kasık ağrıları oluyor..Bariz bir belirti var diyemem canım..Benim ilk gebelik ve ben hiçbirşey hissetmiyorum
Ayyyy aynen yaa sürekli terlıyırum sonra usuyorummm çok garipgunaydın canım ama ben hala uyuyamadım ıcımde bunaltı var ustumu ortsem yanıyorum açsam usuyorum ortasını bulamadım
Yenimi gördün kuzum kutlamalar gününde vardın gibi geldi banaAaaaaaaAaaaaaa oleyy beeee yeni gördüm Güldencimmm bu mübarek cuma günü hurmetine kucagina aldigin günüde göstersin rabbim inşallah sikintisiz rahat bi gebelik gecirirsin :*
Yenimi gördün kuzum kutlamalar gününde vardın gibi geldi bana
O gün topik o kadar kalabalıktı ki tebriklere teşekkür etmekten kime yazdım kim tebrik etti hiç hatırlamıyorum
İnşallah her şey başladığı gibi güzel devam eder canım çok sağol..
Uzun zamandir girmiyordum sizlere bakmaya girmiştim Hamdolsun haberide gördüm bende şimdi ttebrik edeyim dedim :))))
gunaydınnnnnGunaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrr
cok yorma elinden geldikce dinlenKızlar yardım edinbu hafta senelik izindeyim bugün 3-4 saate yakın ev işleri ütü vs ile ugrastim fakat birkaç saattir kasık agrinm var sanki rahim kısmım da çekiliyor neden olabilir herhangi bi kanama yada leke yok şu anda ama ağrıdan cok tedirgim
hoşgeldın hayırlı ugurlu olsun ınş.ben sadece dun sabah evde yaptıgım teste pozıtıfı gordum :) kan testı yapmadım doktorada gıtmedım .senın ısleyıs nasıl olduMerhaba güzel anne adayları..
Aranıza girebilir miyim bende?
Sat 21 Şubat ama dünkü son muayene ile tarih 27 Şubat doğum 4 aralık olarak netleşti :)) herkese Allah kolaylıklar versin Mis mis kuzularımız olsun inşallah..
Merhaba güzel anne adayları..
Aranıza girebilir miyim bende?
Sat 21 Şubat ama dünkü son muayene ile tarih 27 Şubat doğum 4 aralık olarak netleşti :)) herkese Allah kolaylıklar versin Mis mis kuzularımız olsun inşallah..
Valla ilk bende testle ogrenip sabahında acile gitmiştim :)hoşgeldın hayırlı ugurlu olsun ınş.ben sadece dun sabah evde yaptıgım teste pozıtıfı gordum :) kan testı yapmadım doktorada gıtmedım .senın ısleyıs nasıl oldu
dualarım senınle hadı bakalım mercımegıne ıyı bak uyu dınlen sakın ıs falan yapma evde melegın senı bırakmasın inş..Valla ilk bende testle ogrenip sabahında acile gitmiştim :)
Kan testinde de var olduğunu öğrenince oh çekip gun saymaya baslamistim taki çarşamba gününe kadar.. birden baslayan kanamayla hemen acile koştuk Hastaneye yatirdilar hemen testler ultrasonlar derken tehlike altında olduğunu öğrendik şimdi bir hafta işe gitmek yok uzanıp dinleneceğim tehlikeyi atlatacak inşallah mercimeğim.. :)
MMerhaba canımmmmmOooo hoş geldin.
Gördüğüme sevindim seni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?