2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kasik agrisi hep var bende norrmalmis

Uyuyamayan çok hamile biliyorum ben her hamile uyumuyor yani

AaaaaaaAaaaaaa oleyy beeee yeni gördüm Güldencimmm bu mübarek cuma günü hurmetine kucagina aldigin günüde göstersin rabbim inşallah sikintisiz rahat bi gebelik gecirirsin :*

AaaaaaaAaaaaaa oleyy beeee yeni gördüm Güldencimmm bu mübarek cuma günü hurmetine kucagina aldigin günüde göstersin rabbim inşallah sikintisiz rahat bi gebelik gecirirsin :*
Yenimi gördün kuzum kutlamalar gününde vardın gibi geldi bana
O gün topik o kadar kalabalıktı ki tebriklere teşekkür etmekten kime yazdım kim tebrik etti hiç hatırlamıyorum
İnşallah her şey başladığı gibi güzel devam eder canım çok sağol..

Uzun zamandir girmiyordum sizlere bakmaya girmiştim Hamdolsun haberide gördüm bende şimdi ttebrik edeyim dedim :))))

cok yorma elinden geldikce dinlen

hoşgeldın hayırlı ugurlu olsun ınş.ben sadece dun sabah evde yaptıgım teste pozıtıfı gordum :) kan testı yapmadım doktorada gıtmedım .senın ısleyıs nasıl oldu

hoşgeldın hayırlı ugurlu olsun ınş.ben sadece dun sabah evde yaptıgım teste pozıtıfı gordum :) kan testı yapmadım doktorada gıtmedım .senın ısleyıs nasıl oldu
Valla ilk bende testle ogrenip sabahında acile gitmiştim :)
Kan testinde de var olduğunu öğrenince oh çekip gun saymaya baslamistim taki çarşamba gününe kadar.. birden baslayan kanamayla hemen acile koştuk Hastaneye yatirdilar hemen testler ultrasonlar derken tehlike altında olduğunu öğrendik şimdi bir hafta işe gitmek yok uzanıp dinleneceğim tehlikeyi atlatacak inşallah mercimeğim.. :)

dualarım senınle hadı bakalım mercımegıne ıyı bak uyu dınlen sakın ıs falan yapma evde melegın senı bırakmasın inş..

[QUOTE="fufusese, post: 40422833, member: 672]dualarım senınle hadı bakalım mercımegıne ıyı bak uyu dınlen sakın ıs falan yapma evde melegın senı bırakmasın inş..[/QUOTE]
Allah razı olsun cok tesekkür ederim cnm Hep beraber gecirelim su gunleri de alalim boncukları kucagimiza miisss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…