2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
gunaydinn kizlar ben dun kayinpederim rahatsizdi doktorda dolan dur gecede iki kere acilli git gel yoruldum bugunde rahatimm bir sorunum yok bebegime birsey olmusmudur yaaa

İçerde hematom(kan görmüştür o yüzden vermiştir bol su iç hiç kalkma yerinden doktora gidince inşallah iğne yapar kanaman durur Allah yardımcın olsun

Merhaba :) sizde baskentte tedavi oluyodunuz drmi pozitif cikmis cok sevindim bende pozitifim 6+1 olduk cok sukur :) ilk kan degeriniz kac cikti ben 1 gun once verdim 102 cikmisti en son verdigimde 830 du onumuzdeki carsamba kontrole cagirdi hulusi hoca :) zaman gecmio

Canm yok 7.degil 6.hafta bitmiş olacak kontrolde Dr alttan bakmiycm dedi gobekten bakcam dedi acqbq neden senin satın ne

Canm yok 7.degil 6.hafta bitmiş olacak kontrolde Dr alttan bakmiycm dedi gobekten bakcam dedi acqbq neden senin satın ne
hm benjm sat 28 subat ama tup bebek oldugu Icin farkli olabilir. Dun bana alttsn bakti dr

kızlar sabah doktora gittik keseyi görmek için adet tarihime göre 5+3 üm neyse karından baktı göremedi vajinal baktı 7 mm lik bi kese gördü 1 hafta geç döllenme olmuş dedi 4+3 yada 4+4 bu dedi biraz moralim bozuldu açıkçası

Evet kullaniyorum gunde 3 tane progestan ve 3 gün arayla proluton igne ozellikle igne cok etkiliyo beni reflü ve bas agrisi yapiyor. Berbat halde oluyorum.
Gecmis olsn hanimlar.benden de sali gunu bi kac damla gelmişti. Progestani gunde 3 taneye cikardik ve ilk gunu proluton igne vuruldum simdi birsey gelmiyor sukur az az kahve leke geliyor. 2.igneyi 3 gun sonra yap dedi yaptirmam gerekir mi acaba kesildi ama

canını sıkan noldu anlamadım.hersey norml gorunuyor.sıkma canını bır dahakı muayenede ınş. kalp atısınıda duyarsın.uzulme keyfını cıkar..

Korkma canm benim eltim de de olmus normal adet gibi pet kullaniyormus.dusuk falan olmadi.yine de dr a gorun tabi rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin insallah

canını sıkan noldu anlamadım.hersey norml gorunuyor.sıkma canını bır dahakı muayenede ınş. kalp atısınıda duyarsın.uzulme keyfını cıkar..
of ne bilim ilk karından görülmeyince korktum baya

kızlar keseyi gördük 6 mm 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için :)
hadi bakalim hayirli olsun mercimekler kendini gostermeye basladi :))

canini sikmani gerektirecek birsey yokki kuzim ne guzel iste mutlu ol moral bozma

of ne bilim ilk karından görülmeyince korktum baya

ben de 5+0 da gıttım dr a salı gunu
benım de karından goremedı
vajınal baktı
6,6 mm dı.ben de once kafayı taktım ama bunda moral bozucak bı sey yok
kalp atısını duyduktan sonra rahatlarız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…