- 14 Mart 2013
- 8.030
- 4.042
- 448
hadı gozun aydın.hayırlısıyla kalp atısınıda duyarsın inş. artık bebegın senınle ona ıyı bak..kızlar keseyi gördük 6 mm 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için :)
sağol canım :) teşekkür ederimhadı gozun aydın.hayırlısıyla kalp atısınıda duyarsın inş. artık bebegın senınle ona ıyı bak..
İçerde hematom(kan görmüştür o yüzden vermiştir bol su iç hiç kalkma yerinden doktora gidince inşallah iğne yapar kanaman durur Allah yardımcın olsunKanama ya da lekenme mi vardi peki canim. Bana da normal dedigi haldeprogestan verdi. Gunde 3 tane. Fakat dunden beri o gelen kahverengi akinti artti hatta kirmiziya donustu. Bildigin kanama oluyor suan. Bugun tekrar dr a gidicem. Ne soyleyeceginden cok korkuyorum. Sanki bebegimi kaybediyorum gibi geliyor.
Canımmmmm hayırlı olsunnn.kesenın içinden bebeğide gördün mukızlar keseyi gördük 6 mm 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için :)
Canımmmmm hayırlı olsunnn.kesenın içinden bebeğide gördün mu
Ilk testten 1.5 hafta sonraya vermisti. Dün icin yani. Simdi de bir hafta sonraya verdi. Ama kan testinden sona birdaha test yapmadilar öyle bekledim randevuyusana ne zamandan ne zamana termin verdi doktor
Canm yok 7.degil 6.hafta bitmiş olacak kontrolde Dr alttan bakmiycm dedi gobekten bakcam dedi acqbq neden senin satın ne
hm benjm sat 28 subat ama tup bebek oldugu Icin farkli olabilir. Dun bana alttsn bakti drCanm yok 7.degil 6.hafta bitmiş olacak kontrolde Dr alttan bakmiycm dedi gobekten bakcam dedi acqbq neden senin satın ne
Gecmis olsn hanimlar.benden de sali gunu bi kac damla gelmişti. Progestani gunde 3 taneye cikardik ve ilk gunu proluton igne vuruldum simdi birsey gelmiyor sukur az az kahve leke geliyor. 2.igneyi 3 gun sonra yap dedi yaptirmam gerekir mi acaba kesildi amaEvet kullaniyorumgunde 3 tane progestan ve 3 gün arayla proluton igne ozellikle igne cok etkiliyo beni reflü ve bas agrisi yapiyor. Berbat halde oluyorum.
canını sıkan noldu anlamadım.hersey norml gorunuyor.sıkma canını bır dahakı muayenede ınş. kalp atısınıda duyarsın.uzulme keyfını cıkar..kızlar sabah doktora gittik keseyi görmek için adet tarihime göre 5+3 üm neyse karından baktı göremedi vajinal baktı 7 mm lik bi kese gördü 1 hafta geç döllenme olmuş dedi 4+3 yada 4+4 bu dedi biraz moralim bozuldu açıkçası
Korkma canm benim eltim de de olmus normal adet gibi pet kullaniyormus.dusuk falan olmadi.yine de dr a gorun tabi rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin insallahKanama ya da lekenme mi vardi peki canim. Bana da normal dedigi haldeprogestan verdi. Gunde 3 tane. Fakat dunden beri o gelen kahverengi akinti artti hatta kirmiziya donustu. Bildigin kanama oluyor suan. Bugun tekrar dr a gidicem. Ne soyleyeceginden cok korkuyorum. Sanki bebegimi kaybediyorum gibi geliyor.
canını sıkan noldu anlamadım.hersey norml gorunuyor.sıkma canını bır dahakı muayenede ınş. kalp atısınıda duyarsın.uzulme keyfını cıkar..
of ne bilim ilk karından görülmeyince korktum bayacanını sıkan noldu anlamadım.hersey norml gorunuyor.sıkma canını bır dahakı muayenede ınş. kalp atısınıda duyarsın.uzulme keyfını cıkar..
sonucta kesen gorundu yanı bebegın sende demek bu keyfını bozma dua et.of ne bilim ilk karından görülmeyince korktum baya
Ben de dun gittim cnm 5+3 karindan gorunmez diye bakmadi bile direk alttan baktiof ne bilim ilk karından görülmeyince korktum baya
hadi bakalim hayirli olsun mercimekler kendini gostermeye basladi :))kızlar keseyi gördük 6 mm 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için :)
canini sikmani gerektirecek birsey yokki kuzim ne guzel iste mutlu ol moral bozmakızlar sabah doktora gittik keseyi görmek için adet tarihime göre 5+3 üm neyse karından baktı göremedi vajinal baktı 7 mm lik bi kese gördü 1 hafta geç döllenme olmuş dedi 4+3 yada 4+4 bu dedi biraz moralim bozuldu açıkçası
of ne bilim ilk karından görülmeyince korktum baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?