- 14 Mart 2013
- 8.026
- 4.037
- 448
of ne bilim ilk karından görülmeyince korktum baya
evet ama kese ufak eğer böyle ilerlerse sanırım sat tarihimi değiştiricemhadi bakalim hayirli olsun mercimekler kendini gostermeye basladi :))
canini sikmani gerektirecek birsey yokki kuzim ne guzel iste mutlu ol moral bozma
Canim hayırlı olsun darısı bana inşallah yarın Dr randevum kalbim nasıl çarpıyor anlatamamyok canım kese çok küçüktü on gün sonra gel dedi
rahatladım biraz ama şimdi de kalbi atacak mı stresi sardı beniCanim hayırlı olsun darısı bana inşallah yarın Dr randevum kalbim nasıl çarpıyor anlatamam
Canim içini ferah tut Allaha emanet tüm bebisleri mız hakkımızda hayırlısı olsun inşallahrahatladım biraz ama şimdi de kalbi atacak mı stresi sardı beni
kızlar keseyi gördük 6 mm 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için :)
1 aylık gebelıkte alttan muayene etmek nekadar dogru bılmıyorum sankı bısey olucak bebege gıbı glıyor bana.beım gıbı tedırgın olan varmı..
Yani oyle birse kanitlanmis olsa doktorlar bile bile bunu uygulamazlarbunu kim çıkarttı ilk acaba? Muayene yapılan bölüm ile bebeğin durduğu yer arasında dağlar var. Ona bakarsanız cinsel ilişki de serbest eğer kanama vs yoksa, ultrason aleti çok daha ince ve küçük bişey yani mantık olarak nasıl bir zararı olabilir ki?
Cok sukur kese hala duruyor yerinde. 3 mm di carsamba. Bugun 5 mm olmus. Doktor hersey normal gorunuyor dedi. Ama progestan 100 luktu 200 yapti ve gunde 5 e cikartti. Bi de rapor verdi yat dedi.haftaya gorelim yine dedi. Umarim sagliklidir.İçerde hematom(kan görmüştür o yüzden vermiştir bol su iç hiç kalkma yerinden doktora gidince inşallah iğne yapar kanaman durur Allah yardımcın olsun
annelık ıc gudusu dıyelım bu kadar tepkı vermenın manası ne bende onu anlamadım.elbette doktorlar bıle bıle bunu yapmazlar.kalp atısını duyana kadarda tedırgın olucambunu kim çıkarttı ilk acaba? Muayene yapılan bölüm ile bebeğin durduğu yer arasında dağlar var. Ona bakarsanız cinsel ilişki de serbest eğer kanama vs yoksa, ultrason aleti çok daha ince ve küçük bişey yani mantık olarak nasıl bir zararı olabilir ki?
Ben 1 mart oldugi halde seninki ileride demistim sasirmistim hatirladinmi :)evet ama kese ufak eğer böyle ilerlerse sanırım sat tarihimi değiştiricem
sağol canım benim teşekkür ederimevet tatlım değerin düşükmüş haftana göre geç döllenme olmuş senin bencede benim 4+5 te 10.000 i geçmişti dediğim gibi haftam uyumlu senin bebiş yavaş yavaş yerleşiyor göbüşüne korkulacak hiiç birşey yokhcgde aynen 1500 ü geçmesi lazım rahat görülmesi için korkma canım neden korkuyorsun betan yükselmiş işte üzme kendini durduk yere
annelık ıc gudusu dıyelım bu kadar tepkı vermenın manası ne bende onu anlamadım.elbette doktorlar bıle bıle bunu yapmazlar.kalp atısını duyana kadarda tedırgın olucam
Bana da 5+2 dedi ama 5mm cik boyu. Niye kucuk ki bizim o zaman. Karindan bakti hem oyle gordukızlar sabah doktora gittik keseyi görmek için adet tarihime göre 5+3 üm neyse karından baktı göremedi vajinal baktı 7 mm lik bi kese gördü 1 hafta geç döllenme olmuş dedi 4+3 yada 4+4 bu dedi biraz moralim bozuldu açıkçası
Benimkini ilk 3mm gordu karindancanım benim 6 mm karından gördü seninkini nasıl göremedi yaf
canım benimkide 7mm miş geç döllenme dedi dr sana ne dedikızlar keseyi gördük 6 mm 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?