2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
1 aylık gebelıkte alttan muayene etmek nekadar dogru bılmıyorum sankı bısey olucak bebege gıbı glıyor bana.beım gıbı tedırgın olan varmı..

1 aylık gebelıkte alttan muayene etmek nekadar dogru bılmıyorum sankı bısey olucak bebege gıbı glıyor bana.beım gıbı tedırgın olan varmı..

bunu kim çıkarttı ilk acaba? Muayene yapılan bölüm ile bebeğin durduğu yer arasında dağlar var. Ona bakarsanız cinsel ilişki de serbest eğer kanama vs yoksa, ultrason aleti çok daha ince ve küçük bişey yani mantık olarak nasıl bir zararı olabilir ki?

Yani oyle birse kanitlanmis olsa doktorlar bile bile bunu uygulamazlar

İçerde hematom(kan görmüştür o yüzden vermiştir bol su iç hiç kalkma yerinden doktora gidince inşallah iğne yapar kanaman durur Allah yardımcın olsun
Cok sukur kese hala duruyor yerinde. 3 mm di carsamba. Bugun 5 mm olmus. Doktor hersey normal gorunuyor dedi. Ama progestan 100 luktu 200 yapti ve gunde 5 e cikartti. Bi de rapor verdi yat dedi.haftaya gorelim yine dedi. Umarim sagliklidir.

annelık ıc gudusu dıyelım bu kadar tepkı vermenın manası ne bende onu anlamadım.elbette doktorlar bıle bıle bunu yapmazlar.kalp atısını duyana kadarda tedırgın olucam

sağol canım benim teşekkür ederim

annelık ıc gudusu dıyelım bu kadar tepkı vermenın manası ne bende onu anlamadım.elbette doktorlar bıle bıle bunu yapmazlar.kalp atısını duyana kadarda tedırgın olucam

Kesinlikle bende pskolojik olarak öyle düşünüyorum. Hele ki ilk gebelikde bende son ayıma kadar vajinal ultrosondan baktirmam. ilişkiye gelince doktor bana ilişkiyi yasakladi ilk üç ay tehlike olabiliyor. Bende seninle aynı düşüncedeYim cnm

Bana da 5+2 dedi ama 5mm cik boyu. Niye kucuk ki bizim o zaman. Karindan bakti hem oyle gordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…