- 1 Ağustos 2014
- 317
- 216
- 323
teşekkur ederım canımm benım .ben daha hıc doktora gıtmedım gercı ama oyle dusunuyorum.Kesinlikle bende pskolojik olarak öyle düşünüyorum. Hele ki ilk gebelikde bende son ayıma kadar vajinal ultrosondan baktirmam. ilişkiye gelince doktor bana ilişkiyi yasakladi ilk üç ay tehlike olabiliyor. Bende seninle aynı düşüncedeYim cnm
benim aynısı oldu canım beta hcg değerine baktımıkızlar sabah doktora gittik keseyi görmek için adet tarihime göre 5+3 üm neyse karından baktı göremedi vajinal baktı 7 mm lik bi kese gördü 1 hafta geç döllenme olmuş dedi 4+3 yada 4+4 bu dedi biraz moralim bozuldu açıkçası
teşekkür ederim canımsonucta kesen gorundu yanı bebegın sende demek bu keyfını bozma dua et.
yok bakmadı gerek yok dedibenim aynısı oldu canım beta hcg değerine baktımı
hayırlı olsunnn:))Kızlar aşılamamış tuttu dun öğrendim bende aralık annesiyim :)) kismetse 1 aralıkta bebeğim benimle :))
Zaten karından bakiyorlar tatlım :)teşekkur ederım canımm benım .ben daha hıc doktora gıtmedım gercı ama oyle dusunuyorum.
Teşekkür ederim insan sabırsızlanıyo işte :)Canim içini ferah tut Allaha emanet tüm bebisleri mız hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Kızlar aşılamamış tuttu dun öğrendim bende aralık annesiyim :)) kismetse 1 aralıkta bebeğim benimle :))
teşekkur ederım canımm benım .ben daha hıc doktora gıtmedım gercı ama oyle dusunuyorum.Kesinlikle bende pskolojik olarak öyle düşünüyorum. Hele ki ilk gebelikde bende son ayıma kadar vajinal ultrosondan baktirmam. ilişkiye gelince doktor bana ilişkiyi yasakladi ilk üç ay tehlike olabiliyor. Bende seninle aynı düşüncedeYim cnm
hanı goremeyınce alttan bakıyorlarmıs yaZaten karından bakiyorlar tatlım :)
teşekkür ederimm :)Canim gozun aydin hayirlisiyla kalp atisinida duyarsin insallah
bende adetime göre 5+3 hesaplıyordum ama doktor 1 hafta geç döllenmiş dedi kese 7 mmBenim 5+3 ve 5mm normal mi sizce
Valla karnımdan baktı doktorum göremedi cumartesi gel rahat görürüz dedi küçük olunca görünmüyor cnm genelde 5+dan sonrateşekkur ederım canımm benım .ben daha hıc doktora gıtmedım gercı ama oyle dusunuyorum.
hanı goremeyınce alttan bakıyorlarmıs ya
1 mart sata göre 5 aralık beklenen doğum tarihi, eğer geç döllenmeyse sat tarihimi değiştiricem canım sen benden bbaya ilerdesinBen 1 mart oldugi halde seninki ileride demistim sasirmistim hatirladinmi :)
benim karından görülmedi vajinalle baktıBana da 5+2 dedi ama 5mm cik boyu. Niye kucuk ki bizim o zaman. Karindan bakti hem oyle gordu
görünmeyebilir cnm bnm ilk altan muynede 2000 lerdeydi yeni daha dedi. istersen 2-3 gün daha bekle keseyi görürsün inşAsilamamin 19 günü beta HCG 880 doktora gitsem keseyi gorurmu kizlar
Sata göre 5+6 dedim ilk sordu sonra keseyi gösterdi bu çok küçük ama dedim 4 haftalık kese dedicanım benimkide 7mm miş geç döllenme dedi dr sana ne dedi
1 aylık gebelıkte alttan muayene etmek nekadar dogru bılmıyorum sankı bısey olucak bebege gıbı glıyor bana.beım gıbı tedırgın olan varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?