- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
- 123
1 marttta gore 7 aralik cikuyor bak cogu kiside oyle cnm benim degerlerim yuksek cikti ama kisiden kisiye degisirmis haftaya kalp atisini dinlemeye gitcem ozaman rahatlicam1 mart sata göre 5 aralık beklenen doğum tarihi, eğer geç döllenmeyse sat tarihimi değiştiricem canım sen benden bbaya ilerdesin
kizlar bende en son dr a gittigimde 5+5 tim ama doktor 5+1 dedi ve dogum tarihini 3 aralik degilde 7 aralik dedi. yani olabiliyor gec döllenmeye ve bebegin gelisimine bagli olarak
Benim yumurtlama gunum 12 mart ovulasyon ile takip etmistim sen biliuormsuun ?Sata göre 5+6 dedim ilk sordu sonra keseyi gösterdi bu çok küçük ama dedim 4 haftalık kese dedi
gozun aydın canım benım darısı bıze ınş.kalp atıslarını duymadan rahat etmıcembana da 5+5'teyken 6+1 görünüyo dedi ve kalp atışı duyuldu. Erken döllenme olduğu için bu şekildeydi benimki de. En güzeli doktorun dediği günü kabul edip ona göre ilerlemek.
Yumurtlama gununu biliyormauun ? Son adet tarihin ney di ?bana da 5+5'teyken 6+1 görünüyo dedi ve kalp atışı duyuldu. Erken döllenme olduğu için bu şekildeydi benimki de. En güzeli doktorun dediği günü kabul edip ona göre ilerlemek.
Yumurtlama gununu biliyormauun ? Son adet tarihin ney di ?
tebrik ederim canim ...ayy bende pazartesi kesin gidecem insallah.. bakalim ne cikacakkızlar keseyi gördük 6 mm 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için :)
Benimde sat 1 mart bende 12 martta yumurtldim 2 gun once yani oyuzden daha onde benimkide :) sagol cnm. Saglilla dogsunlar insallah benim acaip sancim varr ... haftaya kalp atisini dinlemeye gidecem insalahson adet tarihim 27 şubat, yumurtlama günüm 9 mart. Yani 14. gün yerine 10. gün yumurtlamışım. Bu nedenle de bebek önde gidiyo 3 gün.
Benimde sat 1 mart bende 12 martta yumurtldim 2 gun once yani oyuzden daha onde benimkide :) sagol cnm. Saglilla dogsunlar insallah benim acaip sancim varr ... haftaya kalp atisini dinlemeye gidecem insalah
simdi 5+4yim siskinlik icin ne yapmam gerek
aynı benimde ilk başta moralim bozuldu üzüldüm ama şimdi iyiyim sağlıklı olsunda küçük olsun ne olcak sanki 1 hafta daha geç doğar o kadarSata göre 5+6 dedim ilk sordu sonra keseyi gösterdi bu çok küçük ama dedim 4 haftalık kese dedi
aynı benimde ilk başta moralim bozuldu üzüldüm ama şimdi iyiyim sağlıklı olsunda küçük olsun ne olcak sanki 1 hafta daha geç doğar o kadarSata göre 5+6 dedim ilk sordu sonra keseyi gösterdi bu çok küçük ama dedim 4 haftalık kese dedi
Günde 5 kere 200 lük progestan mı verdi gözün aydın çok şükürCok sukur kese hala duruyor yerinde. 3 mm di carsamba. Bugun 5 mm olmus. Doktor hersey normal gorunuyor dedi. Ama progestan 100 luktu 200 yapti ve gunde 5 e cikartti. Bi de rapor verdi yat dedi.haftaya gorelim yine dedi. Umarim sagliklidir.
Korkuyor insanvalla benim de çok sancım oluyo maalesefama çok şükür ki iğrenme, bulantı, iştah artışı azalması vs öyle şeyler yok. artık olmaz da heralde. sancı da geçicekmiş 1 ay sonra sen de takma hiç.
Canım bende gecen hafta cuma gıttım 5+0ken gözükmedi geç dollenmeymıs.evet ama kese ufak eğer böyle ilerlerse sanırım sat tarihimi değiştiricem
Korkuyor insanagridan sonra sanki akuyormus gibi oluyor vende birde acaip gaz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?