2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kizlar bende en son dr a gittigimde 5+5 tim ama doktor 5+1 dedi ve dogum tarihini 3 aralik degilde 7 aralik dedi. yani olabiliyor gec döllenmeye ve bebegin gelisimine bagli olarak

1 mart sata göre 5 aralık beklenen doğum tarihi, eğer geç döllenmeyse sat tarihimi değiştiricem canım sen benden bbaya ilerdesin
1 marttta gore 7 aralik cikuyor bak cogu kiside oyle cnm benim degerlerim yuksek cikti ama kisiden kisiye degisirmis haftaya kalp atisini dinlemeye gitcem ozaman rahatlicam

kizlar bende en son dr a gittigimde 5+5 tim ama doktor 5+1 dedi ve dogum tarihini 3 aralik degilde 7 aralik dedi. yani olabiliyor gec döllenmeye ve bebegin gelisimine bagli olarak

bana da 5+5'teyken 6+1 görünüyo dedi ve kalp atışı duyuldu. Erken döllenme olduğu için bu şekildeydi benimki de. En güzeli doktorun dediği günü kabul edip ona göre ilerlemek.

bana da 5+5'teyken 6+1 görünüyo dedi ve kalp atışı duyuldu. Erken döllenme olduğu için bu şekildeydi benimki de. En güzeli doktorun dediği günü kabul edip ona göre ilerlemek.
gozun aydın canım benım darısı bıze ınş.kalp atıslarını duymadan rahat etmıcem

son adet tarihim 27 şubat, yumurtlama günüm 9 mart. Yani 14. gün yerine 10. gün yumurtlamışım. Bu nedenle de bebek önde gidiyo 3 gün.
Benimde sat 1 mart bende 12 martta yumurtldim 2 gun once yani oyuzden daha onde benimkide :) sagol cnm. Saglilla dogsunlar insallah benim acaip sancim varr ... haftaya kalp atisini dinlemeye gidecem insalah

Benimde sat 1 mart bende 12 martta yumurtldim 2 gun once yani oyuzden daha onde benimkide :) sagol cnm. Saglilla dogsunlar insallah benim acaip sancim varr ... haftaya kalp atisini dinlemeye gidecem insalah

valla benim de çok sancım oluyo maalesef ama çok şükür ki iğrenme, bulantı, iştah artışı azalması vs öyle şeyler yok. artık olmaz da heralde. sancı da geçicekmiş 1 ay sonra sen de takma hiç.

Sata göre 5+6 dedim ilk sordu sonra keseyi gösterdi bu çok küçük ama dedim 4 haftalık kese dedi
aynı benimde ilk başta moralim bozuldu üzüldüm ama şimdi iyiyim sağlıklı olsunda küçük olsun ne olcak sanki 1 hafta daha geç doğar o kadar senin karından mı baktı. benim karından gözükmedi alttan baktı. yine folik asite devam dedi başka ne bir ilaç ne bir vitamin vermedi. kalp atışları da geç duyulacaktır küçük olduğu için panik yapmak yok dedi kadın beni çözdü 2 dk da 22 sinde tekrar gidicem inş büyümüş olur bebişim

Sata göre 5+6 dedim ilk sordu sonra keseyi gösterdi bu çok küçük ama dedim 4 haftalık kese dedi
aynı benimde ilk başta moralim bozuldu üzüldüm ama şimdi iyiyim sağlıklı olsunda küçük olsun ne olcak sanki 1 hafta daha geç doğar o kadar senin karından mı baktı. benim karından gözükmedi alttan baktı. yine folik asite devam dedi başka ne bir ilaç ne bir vitamin vermedi. kalp atışları da geç duyulacaktır küçük olduğu için panik yapmak yok dedi kadın beni çözdü 2 dk da 22 sinde tekrar gidicem inş büyümüş olur bebişim

Cok sukur kese hala duruyor yerinde. 3 mm di carsamba. Bugun 5 mm olmus. Doktor hersey normal gorunuyor dedi. Ama progestan 100 luktu 200 yapti ve gunde 5 e cikartti. Bi de rapor verdi yat dedi.haftaya gorelim yine dedi. Umarim sagliklidir.
Günde 5 kere 200 lük progestan mı verdi gözün aydın çok şükür

Korkuyor insan agridan sonra sanki akuyormus gibi oluyor vende birde acaip gaz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…