Canım benim bat 30 marttı ben 3 nissanda kan testti yaptırdım sonuç 2.00 çıktı şuan 12 gün geciktim beyaz akıntım var ve bel ağrılarım oluyor zaman zaman sonuç çok düşüktü artma olasılığı varmı ki ya kafam çok karıştı offfaha ılk kız oylamada geldı
onlar yanlış canım 1 marttan itibaren 280 gün saydığında 5 aralığa denk geliyor gebelik süresi tam 280 gündür. banada on güne gel dedi ama sanki erken çağırdı gibi bilmiyorum1 marttta gore 7 aralik cikuyor bak cogu kiside oyle cnm benim degerlerim yuksek cikti ama kisiden kisiye degisirmis haftaya kalp atisini dinlemeye gitcem ozaman rahatlicam
kızlar keseyi gördük 6 mm 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için :)
tam emin olmamakla birlikte 14 mart olduğunu düşünüyorum belki bir iki gün daha geç olmuş olabilir servikal mukus takibi yaptım ben de.Benim yumurtlama gunum 12 mart ovulasyon ile takip etmistim sen biliuormsuun ?
teşekkür ederiim :) senin kaç haftalıktebrik ederim canim ...ayy bende pazartesi kesin gidecem insallah.. bakalim ne cikacak
aynen canım, karından baktı bakar bakmaz kese oluşmuş dedi o sevincimi anlayabilirsin :) :) bana da folik asit kullanıyor musun dedi evet dedim vitamine genelde türkiyede 12 haftada başlıyorlar nedense yabancı ülkeler hemen başlıyor kan verecek miyim dedim şimdi gerek yok kalp atışını duyalım da ondan sonra dedi ben de 22sine aldım randevuyu :)aynı benimde ilk başta moralim bozuldu üzüldüm ama şimdi iyiyim sağlıklı olsunda küçük olsun ne olcak sanki 1 hafta daha geç doğar o kadarsenin karından mı baktı. benim karından gözükmedi alttan baktı. yine folik asite devam dedi başka ne bir ilaç ne bir vitamin vermedi. kalp atışları da geç duyulacaktır küçük olduğu için panik yapmak yok dedi kadın beni çözdü 2 dk da 22 sinde tekrar gidicem inş büyümüş olur bebişim
Canım bende gecen hafta cuma gıttım 5+0ken gözükmedi geç dollenmeymıs.
sağol canım :) en güzeli seninki ya ikisi bir olsun tam olsun beta hcg takibi yaptrdın mı artışları nasıldıÇok sevindim maşallah
Çatlayacam merakımdan ama tutcam işte kendimi hem keseyi hem kalp atışını birlikte görcem
Canını sıkma lütfen geç döllenme olan bir şey zaten bu normal ..Önemli olan bundan sonraki gelişimi..kızlar sabah doktora gittik keseyi görmek için adet tarihime göre 5+3 üm neyse karından baktı göremedi vajinal baktı 7 mm lik bi kese gördü 1 hafta geç döllenme olmuş dedi 4+3 yada 4+4 bu dedi biraz moralim bozuldu açıkçası
Pek bir şey bulamadım bende Bende 5+1 im ama inanılmaz şişim...Sadece kuru kayısı ve incir tüketiyorum...Bagırsak çalışması için....simdi 5+4yim siskinlik icin ne yapmam gerek
Bende sürekli su içiyorum...2,5 3 lt ama halen şişkinim Farklı birşey sanırsam buçok çok su içmek. günde 3 litreye yakın su içmek gerekiyor canım. ayrıca posalı yiyecekleri tercih etmelisin mesela tam buğday ekmeği, sebze ve meyveler, ev yapımı yoğurt gibi.
Canım hoş geldin Saglıcakla inş. kucagına alırsın..merhaba kızlar ne zamandır yazıp katılayım diyorum bir türlü denk getiremedim.
inş bende aralık annesi olucam 26 şubat sat .bir kızım var bakalım bu nasip olacak mı
inş hepimiz sağ salim kavuşuruz gelecek zamanlar da kıyafetlerini,odasını cinsiyetini,doğum maceralarımızı anlatırız
sağol canım :) en güzeli seninki ya ikisi bir olsun tam olsun beta hcg takibi yaptrdın mı artışları nasıldı
hoş bulduk cnm inş. kavuşuruz bebişlere. ama benimki ağır geçiyor sürekli, bulantı ve kusma ah kızımda da vardı ama bu kadar değildiCanım hoş geldin Saglıcakla inş. kucagına alırsı
vajinal ultrason zarar vermez canım..1 aylık gebelıkte alttan muayene etmek nekadar dogru bılmıyorum sankı bısey olucak bebege gıbı glıyor bana.beım gıbı tedırgın olan varmı..
vaov ikiz olabilir mi kaç embriyo transfer edildi bide kaçıncı gün embriyolarıydı canım?Test günüme 3 nisan demişti doktorum ama ben dayanamayıp 2 gün önce yaptırdım.Adet tarihimde geçmemişti..188.8 çıkmıştı..2.testim de 400 çıkmıştı..Bir daha da bakmaya gerek görmedik..
anladım canım bakalım bende nezamn gıdıyım doktora bılmıyorum.bıraz beklemek ıstıyorum hanı gıttıgımde hem kesem gorunsun hem kalp atısları duyulsun dıye ama bı taraftanda gıtmek ıstıyorum gercı ben daha kan tahlılı bıle yaptırmadım :)vajinal ultrason zarar vermez canım..
en hassas gebelikler tüp bebektir onlarda bile ilk muayene şekli vajinal ultrasondur..
sağol canım bende ilk şoku atlatıp mantıklı düşününce toparladım kendimi sağlıklı olsunda biraz küçük olsun önemli değilCanını sıkma lütfen geç döllenme olan bir şey zaten bu normal ..Önemli olan bundan sonraki gelişimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?