- 14 Mart 2013
- 8.030
- 4.042
- 448
1 aylık gebelıkte alttan muayene etmek nekadar dogru bılmıyorum sankı bısey olucak bebege gıbı glıyor bana.beım gıbı tedırgın olan varmı..
Hım nekadarlık ki canım daha ?Zor bir süreç...hoş bulduk cnm inş. kavuşuruz bebişlere. ama benimki ağır geçiyor sürekli, bulantı ve kusma ah kızımda da vardı ama bu kadar değildi
ikiz olabilir canım..vaov ikiz olabilir mi kaç embriyo transfer edildi bide kaçıncı gün embriyolarıydı canım?
aynı durumdayız bende hem kalp hem keseyi bir arada göreyim diye bekliyorum nasıl durabiliyorum kendime inanamıyorumanladım canım bakalım bende nezamn gıdıyım doktora bılmıyorum.bıraz beklemek ıstıyorum hanı gıttıgımde hem kesem gorunsun hem kalp atısları duyulsun dıye ama bı taraftanda gıtmek ıstıyorum gercı ben daha kan tahlılı bıle yaptırmadım :)
Transferden kac gun sonra yaptirdin betahcg testini kac cikti?ikiz olabilir canım..
2 embriyo transfer edildi 5.gün embriyoları kuzular..
şimdi 6+1 ama bir hafadır böyleyim okul da cok zor hersey her yer kokuyorHım nekadarlık ki canım daha ?Zor bir süreç...
:) ayy çok heyecanlandım şimdi 5. gün embriyolarının başarı oranı çok daha yüksek diye duydum sonuna kadar gitsin dilerim sanırım ben olsam iki mi tek mi meraktan çatlar gider bakardımikiz olabilir canım..
2 embriyo transfer edildi 5.gün embriyoları kuzular..
sağol canım bende ilk şoku atlatıp mantıklı düşününce toparladım kendimi sağlıklı olsunda biraz küçük olsun önemli değil
bu genetik sanırım benim ablam filan da hiç bulantı kusma yaşamamıştı bende de hala bişey yokşimdi 6+1 ama bir hafadır böyleyim okul da cok zor hersey her yer kokuyor
benim son adet tarihi 6siydi canim..bende 13 nisan gidecem, herhalde giderken 5 haftaliik falan olur.teşekkür ederiim :) senin kaç haftalık
:) ayy çok heyecanlandım şimdi 5. gün embriyolarının başarı oranı çok daha yüksek diye duydum sonuna kadar gitsin dilerim sanırım ben olsam iki mi tek mi meraktan çatlar gider bakardım
benim gecen haftaki fotoma benziyor sanki canim. sali günü gelsin rahatliycam insallah[/QUO
ben de biraz bekleyip öyle gideceğim canım böyle ne olduğu belli değil sinir oluyorum
kizlar ilk gebeliyimde hamile oldugumu ogrendikden sonra hemen baslamisdi kusmalar..simdilik bir haftayi atlatdik..korku icinde tabiiki hemen baslayacak die..bu genetik sanırım benim ablam filan da hiç bulantı kusma yaşamamıştı bende de hala bişey yok
benim son adet tarihi 6siydi canim..bende 13 nisan gidecem, herhalde giderken 5 haftaliik falan olur.
olabilir cnm annem de çok zor geçirirmiş ilk 3 ay keyfini süremeyenlerdenizbu genetik sanırım benim ablam filan da hiç bulantı kusma yaşamamıştı bende de hala bişey yok
anlıyorum seni, ben de bugün kese oluşmuş diyince en çok da dış gebelik olmadığı için rahatlamıştım, şuanda da tek isteğim var eğer tutunamayacaksa da kendi düşsün kürtaj olmaktan çok korkuyorum.Daha önce dış gebelik geçirdim ben kese görmeye gitmiştim büyük bir mutlulukta muayenede doktor kese yok dış gebelik dediğinde neler hissettiğimi tahmin bile edemezsin..Çok ilerlemediğinden kendiliğinden düşük yapmamı bekledik 1 buçuk ay da değerim sıfırlandı ara ara kanamalarla düşük yaptım..Yani sadece kese görmeye gitmek istemedim..Ne varsa ya da yoksa bir kerede öğreneyim istiyorum..Cesaret edemiyorum açıkcası..
cok cok tesekkur ederım usenmeden ugrasmıssın benım ıcın .ıcım rahatladı baakalım hatırlarsan benım testtekı cıft cızgım koyu cıkmıstı hala kan testı yapamadım.dırek doktaramı gıtsem salı carsamba gıbı yoksa ben bu aksam gıdıp yaptırayımmı cu testı
canım bak bebek uterusta, doktor da sadece vajinanın ağzına tutuyor ultrason cihazını arada kapalı bi kısım olan serviks var temas etmeleri ya da bişey olması mümkün değil.
Transferden kac gun sonra yaptirdin betahcg testini kac cikti?
Ben transferin tamm15. Gunu yaptirdim 700 cikti birdaha da dun yaptilar hersey normalse aramayiz dediler. Aramadiklarinangore hersey normal ama ikiz filan hic bilmyiprum. Keseyi de dun gordum ama bise demedi doltor olmsi gerektigi gibi dedi. Buarada ben almanyadayim
korkutmak gibi olmasın bi arkadaşım 20 haftaya kadar klozet başında yaşadı yazıkolabilir cnm annem de çok zor geçirirmiş ilk 3 ay keyfini süremeyenlerdeniz
cinsiyet farklılığında da olabilir diyorlar ama benim ilkine göre daha ağır geçiyorkizlar ilk gebeliyimde hamile oldugumu ogrendikden sonra hemen baslamisdi kusmalar..simdilik bir haftayi atlatdik..korku icinde tabiiki hemen baslayacak die..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?