2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aynen canım..dış gebelik ya da kürtaj gerektiren durumlar zor oluyor..Olumsuz bir şey olmasın tabii ama varsa da erken dönemde kendiliğinden sonlanması yıpranmamak adına en güzeli..

ne demek canım içini rahatlatabildiysem ne mutlu bana bu dönemde hepimiz çok endişeli oluyoruz. doktora gitme bence çünkü hcg testi 2000 civarı çıkarsa genelde sadece vajinal görülebiliyor 5000ken de karından. test sonucuna göre biraz daha bekler veya gidersin ben kan verdim ilk 102 çıktı 2 gün sonra artıyo mu diye tekrar verdim 300 çıktı sonra hesaplayarak 5000 olacağı güne randevu aldım bugüne denk geliyodu bugün de gördük zaten gebelik kesesini

aynen canım..dış gebelik ya da kürtaj gerektiren durumlar zor oluyor..Olumsuz bir şey olmasın tabii ama varsa da erken dönemde kendiliğinden sonlanması yıpranmamak adına en güzeli..
şurda 1 ay sonra hepimiz bambaşka konular konuşuyo olcaz bebek için hazırlıklar beslenme vs bu endişelerimiz kısmen hafiflemiş olacak o günleri bekliyorum sabırsızlıkla :)

ok..ozman usenmedım bu aksam gıdeyım acıleee.enazından gebelık olup olmadıgını ogreneyım dımııı ama

dış gebelik yaşamadım ama kızımdan önce ve sonra düşüklerim oldu. öncekin de koyu renkli akıntım sonra kanama 8. hafta da kalp atışı duyulmadı kürtaja almıştı yaşadığım üzüntü anlatılamazdı bır de ilk gebelikti. ama doktorum hep derdi ki sağlıklı bebek tutunur bırak düşecekse de düşsün o anda insan anlamıyor tabi. ama arkadaşlarım var dış gebelik yaşayıp hamile olan çocukları olan hatta yumurtalığın teki alınmıştı. ALLAH nasip ederse zaten oluyor kendimizi rahat bırakabilmek

Canim gittin mi dr a? İyi haberlerini bekliyorum.

şurda 1 ay sonra hepimiz bambaşka konular konuşuyo olcaz bebek için hazırlıklar beslenme vs bu endişelerimiz kısmen hafiflemiş olacak o günleri bekliyorum sabırsızlıkla :)

Etap etap ilerliyoruz..
Kese kalp biter bu kez de tarama testleri derdi başlar
Sorunsuz bir şekilde hazırlık dönemine geçtiğimiz günleride görelim inşallah..

Kayıp zor evet ama erken dönemde olması daha az yıpratıcı oluyor..Umarım hepimizin gebelikleri sağlıklıdır ve hep beraber gün sayarız doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…