aynen canım..dış gebelik ya da kürtaj gerektiren durumlar zor oluyor..Olumsuz bir şey olmasın tabii ama varsa da erken dönemde kendiliğinden sonlanması yıpranmamak adına en güzeli..anlıyorum seni, ben de bugün kese oluşmuş diyince en çok da dış gebelik olmadığı için rahatlamıştım, şuanda da tek isteğim var eğer tutunamayacaksa da kendi düşsün kürtaj olmaktan çok korkuyorum.
20 hafta mıkorkutmak gibi olmasın bi arkadaşım 20 haftaya kadar klozet başında yaşadı yazık
KALP ATIŞLARI NE ZAMAN DUYULMAYA BAŞLIYOR?aynı durumdayız bende hem kalp hem keseyi bir arada göreyim diye bekliyorum nasıl durabiliyorum kendime inanamıyorum
cok cok tesekkur ederım usenmeden ugrasmıssın benım ıcın .ıcım rahatladı baakalım hatırlarsan benım testtekı cıft cızgım koyu cıkmıstı hala kan testı yapamadım.dırek doktaramı gıtsem salı carsamba gıbı yoksa ben bu aksam gıdıp yaptırayımmı cu testı
bendeKALP ATIŞLARI NE ZAMAN DUYULMAYA BAŞLIYOR?
şurda 1 ay sonra hepimiz bambaşka konular konuşuyo olcaz bebek için hazırlıklar beslenme vs bu endişelerimiz kısmen hafiflemiş olacak o günleri bekliyorum sabırsızlıkla :)aynen canım..dış gebelik ya da kürtaj gerektiren durumlar zor oluyor..Olumsuz bir şey olmasın tabii ama varsa da erken dönemde kendiliğinden sonlanması yıpranmamak adına en güzeli..
KALP ATIŞLARI NE ZAMAN DUYULMAYA BAŞLIYOR?
20 hafta mıben 12 hafta diye teselli buluyordum
ok..ozman usenmedım bu aksam gıdeyım acıleee.enazından gebelık olup olmadıgını ogreneyım dımııı amane demek canım içini rahatlatabildiysem ne mutlu bana bu dönemde hepimiz çok endişeli oluyoruz. doktora gitme bence çünkü hcg testi 2000 civarı çıkarsa genelde sadece vajinal görülebiliyor 5000ken de karından. test sonucuna göre biraz daha bekler veya gidersin ben kan verdim ilk 102 çıktı 2 gün sonra artıyo mu diye tekrar verdim 300 çıktı sonra hesaplayarak 5000 olacağı güne randevu aldım bugüne denk geliyodu bugün de gördük zaten gebelik kesesini
dış gebelik yaşamadım ama kızımdan önce ve sonra düşüklerim oldu. öncekin de koyu renkli akıntım sonra kanama 8. hafta da kalp atışı duyulmadı kürtaja almıştı yaşadığım üzüntü anlatılamazdı bır de ilk gebelikti. ama doktorum hep derdi ki sağlıklı bebek tutunur bırak düşecekse de düşsün o anda insan anlamıyor tabi. ama arkadaşlarım var dış gebelik yaşayıp hamile olan çocukları olan hatta yumurtalığın teki alınmıştı. ALLAH nasip ederse zaten oluyor kendimizi rahat bırakabilmekDaha önce dış gebelik geçirdim ben kese görmeye gitmiştim büyük bir mutlulukta muayenede doktor kese yok dış gebelik dediğinde neler hissettiğimi tahmin bile edemezsin..Çok ilerlemediğinden kendiliğinden düşük yapmamı bekledik 1 buçuk ay da değerim sıfırlandı ara ara kanamalarla düşük yaptım..Yani sadece kese görmeye gitmek istemedim..Ne varsa ya da yoksa bir kerede öğreneyim istiyorum..Cesaret edemiyorum açıkcası..
Canim gittin mi dr a? İyi haberlerini bekliyorum.Kanama ya da lekenme mi vardi peki canim. Bana da normal dedigi haldeprogestan verdi. Gunde 3 tane. Fakat dunden beri o gelen kahverengi akinti artti hatta kirmiziya donustu. Bildigin kanama oluyor suan. Bugun tekrar dr a gidicem. Ne soyleyeceginden cok korkuyorum. Sanki bebegimi kaybediyorum gibi geliyor.
şurda 1 ay sonra hepimiz bambaşka konular konuşuyo olcaz bebek için hazırlıklar beslenme vs bu endişelerimiz kısmen hafiflemiş olacak o günleri bekliyorum sabırsızlıkla :)
aynenn nekadar haklısın ahh bı gecse su gunlerdeeeşurda 1 ay sonra hepimiz bambaşka konular konuşuyo olcaz bebek için hazırlıklar beslenme vs bu endişelerimiz kısmen hafiflemiş olacak o günleri bekliyorum sabırsızlıkla :)
dış gebelik yaşamadım ama kızımdan önce ve sonra düşüklerim oldu. öncekin de koyu renkli akıntım sonra kanama 8. hafta da kalp atışı duyulmadı kürtaja almıştı yaşadığım üzüntü anlatılamazdı bır de ilk gebelikti. ama doktorum hep derdi ki sağlıklı bebek tutunur bırak düşecekse de düşsün o anda insan anlamıyor tabi. ama arkadaşlarım var dış gebelik yaşayıp hamile olan çocukları olan hatta yumurtalığın teki alınmıştı. ALLAH nasip ederse zaten oluyor kendimizi rahat bırakabilmek
:) Kesin gebesin sen ama bi değerine bakalımok..ozman usenmedım bu aksam gıdeyım acıleee.enazından gebelık olup olmadıgını ogreneyım dımııı ama
hepimiz çıtır anneleriz taramalarda bişey çıkmaz evelallahEtap etap ilerliyoruz..
Kese kalp biter bu kez de tarama testleri derdi başlar
Sorunsuz bir şekilde hazırlık dönemine geçtiğimiz günleride görelim inşallah..
inş..hepimiz çıtır anneleriz taramalarda bişey çıkmaz evelallah
inş.dedıgın gıbıdır.degerlerımde yuksektır ınş..:) Kesin gebesin sen ama bi değerine bakalım
yok bee ben kart a kaçıyorum birazhepimiz çıtır anneleriz taramalarda bişey çıkmaz evelallah
Fotoğraftaki sensen gayet de çıtırsınyok bee ben kart a kaçıyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?