oy benım Allahım ızın verırse 3 olcak ama bende heycanlıyım ılk gıbıCok heyecanlıyım cok mutluyum duygularım karmakarısık :) ılk yavrum olacak daha :)
Bende aynı seyden korkuyorum.doktoruma sordum once bunu aklından cıkar dedı.kanaman yada lekelenmen olursa cok sıdetlı karın agrın ve kusman olursa hemen gel dedı.cok sukur bende hıcbırı olmadı.cok sukur yerleşme kanaması bıle olmadı.sende bunu dusunme canım benım stres cok etkılıyor herseyımzı
ya kızlar ben kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum helede bugun hıc bı hamılelık belırtım yok ne gogus agrısı ne kabızlık ne bulantı ne kasık agrısı hıc bısey yok normal zamanımdan daha saglıklı gıbıyım hatta
bı sorunmu var acaba dıye dusunmeye basladım hıc bı hamılelıgımde bu kadar rahat olmamıstım5 saniye önce aynısını yazacaktım ben de aynı durumdayım :)
bı sorunmu var acaba dıye dusunmeye basladım hıc bı hamılelıgımde bu kadar rahat olmamıstımhayırdır ıns
canım ben ballı limonlu sıcak su içtim öksürk ve boağz ağrısını geçirdi benimBoğazım çok ağrıyor kızlar var mı bi tavsiye, ilaç kullanmak istemiyorum
hamılelık olarak benım 6 . :S hıc boyle rahat olmamıstım ıns sonuna kadar boyle gıderızbenim ilk hamileliğim o yüzden karşılaştıramıyorum :)
Canım benim arkadaşım 3. Ye hamile 6 ay boyunca sanki hiçhamile değilim bi karnım var diyodu şimdi son üç aya girdi allahım bu ne ben iki tane daha doğurdum böyle uykusuzluk böyle ağrı görmedim diyo rabbim yardımcımız olsun doktorda üçüncü hamileliklerde şikayetler artabilir diyomuş bi çıksın içimden totosunu kutusunu ısırcam diyo deliya kızlar ben kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum helede bugun hıc bı hamılelık belırtım yok ne gogus agrısı ne kabızlık ne bulantı ne kasık agrısı hıc bısey yok normal zamanımdan daha saglıklı gıbıyım hatta
ben de çok zorlanıyorum
canım ben ballı limonlu sıcak su içtim öksürk ve boağz ağrısını geçirdi benim
Doğru diosun Yanlış yapıyorum. En son doktora gittiğimde bana bir sürü şey söyledi ev işlerinden uzak dur gezme yat dinlen sürekli dedi bir haftadır evden çıkmIyorum. Çok duygusallastim canım hiç bişi istemiyo sanırım depresyona girdim([
benim bir kızım var onda nasıldı hiç hatırlamıyorum. ama bu gebelikte bendede bir sinirlilik hali var,gebelik ile ilgili yazılarda okudum normalmiş
Tuzlu suyla gargara yap birde stleplis pastil kullanabilirsinBoğazım çok ağrıyor kızlar var mı bi tavsiye, ilaç kullanmak istemiyorum
Canim bende de hipotroid var.Tiroit hapi alıyorum hergün..Ayin sonunda endokrin uzmanina randevum var bakalim arttiracak mi dozunu..inşallah herşey yolundadır. kan tahlilide vericem guatr hastasıyım. umarım ilaç kullanmak zorunda kalmam
sımdılık bendede sorun yok ama ılerde ne olur bılınmez ıns boyle devam ederde sorunsuz gecer hepımızınkı ınsCanım benim arkadaşım 3. Ye hamile 6 ay boyunca sanki hiçhamile değilim bi karnım var diyodu şimdi son üç aya girdi allahım bu ne ben iki tane daha doğurdum böyle uykusuzluk böyle ağrı görmedim diyo rabbim yardımcımız olsun doktorda üçüncü hamileliklerde şikayetler artabilir diyomuş bi çıksın içimden totosunu kutusunu ısırcam diyo deli
Saol canm bende ozaman bekliyim peki ailende kimlere söyledin ben annem kardeşlerim ve kaynana soledimben almıcam canım 7 8 ayına gelene kadar ugursuzluk derler kızımda heycan yaptım dayanamadım 2 zıbın aldım kızımı kaybettım sona yaklasmadan almam
bende ablama teyzemlerden bırıne kaynanamlara soyledım sadeceSaol canm bende ozaman bekliyim peki ailende kimlere söyledin ben annem kardeşlerim ve kaynana soledim
bal ye canim. iyi gelir bogazina yada limonlu suBoğazım çok ağrıyor kızlar var mı bi tavsiye, ilaç kullanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?