2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Evet çok şükür bendede hiç biri olmadı rabbim kimseyede yaşaTmasin beynimde bu korku olduğu için hep aklımda benimde ilk bebeğim saglikla gelsin bebislerimiz

ya kızlar ben kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum helede bugun hıc bı hamılelık belırtım yok ne gogus agrısı ne kabızlık ne bulantı ne kasık agrısı hıc bısey yok normal zamanımdan daha saglıklı gıbıyım hatta

5 saniye önce aynısını yazacaktım ben de aynı durumdayım :)

Canım benim arkadaşım 3. Ye hamile 6 ay boyunca sanki hiçhamile değilim bi karnım var diyodu şimdi son üç aya girdi allahım bu ne ben iki tane daha doğurdum böyle uykusuzluk böyle ağrı görmedim diyo rabbim yardımcımız olsun doktorda üçüncü hamileliklerde şikayetler artabilir diyomuş bi çıksın içimden totosunu kutusunu ısırcam diyo deli

inşallah herşey yolundadır. kan tahlilide vericem guatr hastasıyım. umarım ilaç kullanmak zorunda kalmam
Canim bende de hipotroid var.Tiroit hapi alıyorum hergün..Ayin sonunda endokrin uzmanina randevum var bakalim arttiracak mi dozunu..

sımdılık bendede sorun yok ama ılerde ne olur bılınmez ıns boyle devam ederde sorunsuz gecer hepımızınkı ıns

ben almıcam canım 7 8 ayına gelene kadar ugursuzluk derler kızımda heycan yaptım dayanamadım 2 zıbın aldım kızımı kaybettım sona yaklasmadan almam
Saol canm bende ozaman bekliyim peki ailende kimlere söyledin ben annem kardeşlerim ve kaynana soledim

kızlar, merhaba.. valla geçmişi okuyamadım o kadar çok sayfa var ki.

ben de bugün doktora gittim 4+6 haftayız. kesemizi gördük minicik birşeydi :) 17 gün sonraya randevu verdi doktorumuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…