kese once goruluyo canım bebek daha sonra gorunuyo en guzelı 6 haftalıkken felan gıtmek doktora o zaman hem bebegı hemde kalp atısınıda duyma şansın varCanım bebek ıcın erken gıbı derken ne demek ıstedıgını anlamadım
ben almıcam canım 7 8 ayına gelene kadar ugursuzluk derler kızımda heycan yaptım dayanamadım 2 zıbın aldım kızımı kaybettım sona yaklasmadan almamKızlar siz bişeyler almaya başladınız mi benim ilk bebeğim olacak Allahın izniyle
ben ınadım bebekte ınat olursazorlancaz gıbı
kızlar günlük süt içiyor musunuz ben her gün içemiyorum gaz yapıyor çok..beslenmeleriniz nasıl
Anladım canım.doktor carsamba gunu cagırdı o gun 4+5 gunluk olacak gormek ıcın erken mı dıye dusundum.haftayabugun gıdersem tam 5 hafta olacak en azından keseyı gormek garantı olsun dıye 2 gun gec mı gıtsemkese once goruluyo canım bebek daha sonra gorunuyo en guzelı 6 haftalıkken felan gıtmek doktora o zaman hem bebegı hemde kalp atısınıda duyma şansın var
bende yay ımbenımkı benle aynı bende yay burcuyum bı eve ıkı yay cok gelcek ama hayırlısı
Bende süt sevmedigim icin bir kase yogurt yiyorum sabahlari.Önceden ac gezsemde birsey olmazdi simdi elimde ayagimda can gidiyor acikinca duramiyorum.Koku hassasiyetim basladi benimde istahim yok.Hergün bir bardak içiyorum ben eğer süt icemiyosan bi kase yogurt yiyebilirsin cnm. Beslenme yok bende iştahım yok hicc((
Bende süt sevmedigim icin bir kase yogurt yiyorum sabahlari.Önceden ac gezsemde birsey olmazdi simdi elimde ayagimda can gidiyor acikinca duramiyorum.Koku hassasiyetim basladi benimde istahim yok.
5 haftalıkken keseyı gorursun canım kesınlesmıs olurAnladım canım.doktor carsamba gunu cagırdı o gun 4+5 gunluk olacak gormek ıcın erken mı dıye dusundum.haftayabugun gıdersem tam 5 hafta olacak en azından keseyı gormek garantı olsun dıye 2 gun gec mı gıtsem
O zaman haftaya cuma gıdeyım tam 5 haftalık olucak ınsallah.5 haftalıkken keseyı gorursun canım kesınlesmıs olur
ınsallah canım ınsallah gıttıgınde bebegınıde gorursun mınıcık noktacıkO zaman haftaya cuma gıdeyım tam 5 haftalık olucak ınsallah.
Ayyyyy canım benım ınsallahhhhh rabbım hepımıze saglıklı hamılelık ve saglıklı dogum yasatsın :) evlatlarımızı kucagımıza aldıgımız gunlerımızı gorelım :)ınsallah canım ınsallah gıttıgınde bebegınıde gorursun mınıcık noktacık
Aynen ya benmde aklimdn gecmiyor degil annemgile gidip duzenli yerim diye dusunuyorum :) Tek olunca insan fazla ugrasmiyor.O saate kadar durma yiyemesende sut yogurt findik ceviz badem falan atistir :)Benimde iştahım yok bugün öğlen saat 3 olmuş ben daha hıc bişi yemedim aklıma geldi atistirdim öyle yalnız olduğumdan belkide annemler e gideyim diorum biraz belki yemek yeme alışkanlığı edinebilirim orda malum 3 öğün yemek yiyolar:))
aminnnnnnnn ınsallah canımmmmAyyyyy canım benım ınsallahhhhh rabbım hepımıze saglıklı hamılelık ve saglıklı dogum yasatsın :) evlatlarımızı kucagımıza aldıgımız gunlerımızı gorelım :)
Bende aynı seyden korkuyorum.doktoruma sordum once bunu aklından cıkar dedı.kanaman yada lekelenmen olursa cok sıdetlı karın agrın ve kusman olursa hemen gel dedı.cok sukur bende hıcbırı olmadı.cok sukur yerleşme kanaması bıle olmadı.sende bunu dusunme canım benım stres cok etkılıyor herseyımzıKızlar bişi sorucam düşük tehlikesinin bi belirtisi varmi hep aklımda ya düşerse ya bişi olursa die kanama olursa mi korkmaliyım?
Cok heyecanlıyım cok mutluyum duygularım karmakarısık :) ılk yavrum olacak daha :)aminnnnnnnn ınsallah canımmmm
Aynen ya benmde aklimdn gecmiyor degil annemgile gidip duzenli yerim diye dusunuyorum :) Tek olunca insan fazla ugrasmiyor.O saate kadar durma yiyemesende sut yogurt findik ceviz badem falan atistir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?