2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
topiğimiz çok güzel maşşallah:)
oku oku bitmiyor:)) gebelik boyunca canımız hiç sıkılmıcak inşallah.
bende haftaya çarşambayı bekliyorum sabırsızlıkla inşallah gördüm diye yazarım buraya kızlar

kilonu da yaz listemize ekleyelim hayırlı olsun canım

kızlar günlük süt içiyor musunuz ben her gün içemiyorum gaz yapıyor çok..beslenmeleriniz nasıl

Allah seni o nası oluyordu yahu alemsin
kız ayagını yada kafasını bı dayıyo itiyo sankı dısarı cıkcak gerılıyo canın oyle yanıyokı o zaman tokatı yapıstırınca gerı kacıyo 10 dakıka felan kıpırdamıyo agac yasken egılıyo

kızlar bebeklerınızın ılk hareketını gobek delıgınızın sancı yapmasından anlıcaksınız gobek delıgınıze ıgne batıyo gıbı olcak yaklasık 10. haftadan sonra

Var ya gülmekten çatladım resmen daha neler duycaz ya alemsin bi de işe yarıo Dio kendi karnına vururken görenler deli sanar ayh ben yapamam

Var ya gülmekten çatladım resmen daha neler duycaz ya alemsin bi de işe yarıo Dio kendi karnına vururken görenler deli sanar ayh ben yapamam
rahmetlı annemde bana yapıyomus onu bende haylazmısım cok karnında canını yakınca tokat atıyomus duruyomusum kendımde denedım onayladım

Yay bir çocuk, Başak bir anneye sahipse, farklı karakterde olsalar bile rahat bir aile iletişimi meydana getirirler. Yay keşfetmeyi ve yeni şeyler deneyimlemeyi sever. Başaksa Yay’ın kendisine getirdiği bu yenilikleri detaylı olarak incelemeyi tercih eder.

Anne-çocuk birlikte çok şey öğrenebilir. Konuşacak birçok şey bulabilirler. Başak detaylarla daha çok ilgilenirken, Yay genel olana odaklıdır. Hayata olan bu farklı yaklaşımlarına alışmaları zaman alabilir. Ama sonunda Başak’ın pratik yaklaşımı, Yay’ın yenilikçi yaklaşımıyla uyum sağlayabilir.

benımkı benle aynı bende yay burcuyum bı eve ıkı yay cok gelcek ama hayırlısı

buda benımkı

ANNE: YAY
Yay bir çocuk Yay bir anneye sahipse, gezgin ruhlu bir aile oluştururlar. Birbirlerine çok benzedikleri için anne çocuk gayet iyi geçinir. Benzer heyecanları ve zevkleri paylaşırlar. İkisi de yeni yerler görmek, yeni bilgiler edinmek peşindedir. Aile iletişimleri de araştırmacı ruhları doğrultusunda gelişir. Öğrendikleri, gördükleri, deneyimledikleri şeyleri birbirine anlatarak uzun saatler boyunca sohbet edebilirler. Birbirlerine çok benzediklerinden, arkadaş gibi geçinir ve ne hissettiklerini ya da düşündüklerini karşılıklı olarak sezebilir, anlayabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…