Tonu farklıysa görürsünbak kendı ressmımı attım bu sacta kırmızılıgı nası gorcez
o dışardayken işe yarıyo :d içerdeyken dınlemıo pek :dben önce konuşup anlaşmaktan yanayım
Canlarrrr:))) Bebiş bize sürpriz yaptı, okuyamadm mesajlarınızı, heyecandan hemen yazıyorum:) Sabah keseyi gördüm, şimdi de kanda sonucu aldım:) Her şey ii gibi:) Elhamdülillah. Son adet tarihim 7 mart. bu hesapla 4+6 yız şimdilik. değerim 8713 çıktı? nasıl dersiniz???? çok heyecanlı ve mutluyum aranıza katıldığım içinnnn :)
inşallah canım bende pazartesıyı beklıyorumtopiğimiz çok güzel maşşallah:)
oku oku bitmiyor:)) gebelik boyunca canımız hiç sıkılmıcak inşallah.
bende haftaya çarşambayı bekliyorum sabırsızlıkla inşallah gördüm diye yazarım buraya kızlar
ben içiyorum şimdilik günde 2 bardak fakat dün süt içtikten sonra midem biraz yandı. bol su içiyorumkızlar günlük süt içiyor musunuz ben her gün içemiyorum gaz yapıyor çok..beslenmeleriniz nasıl
Allah seni o nası oluyordu yahuoyle olunca hafıf gobegı sallıcan bak nası kacıyo yaa karnına kucuk bı tokat atcan benım oglanlar bazen
cok gerdırıyodu tokat atıyodum kacıyodu
kız ayagını yada kafasını bı dayıyo itiyo sankı dısarı cıkcak gerılıyo canın oyle yanıyokı o zaman tokatı yapıstırınca gerı kacıyo 10 dakıka felan kıpırdamıyoAllah seni o nası oluyordu yahualemsin
Var ya gülmekten çatladım resmenkız ayagını yada kafasını bı dayıyo itiyo sankı dısarı cıkcak gerılıyo canın oyle yanıyokı o zaman tokatı yapıstırınca gerı kacıyo 10 dakıka felan kıpırdamıyoagac yasken egılıyo
rahmetlı annemde bana yapıyomus onuVar ya gülmekten çatladım resmendaha neler duycaz ya alemsin bi de işe yarıo Dio kendi karnına vururken görenler deli sanar ayh ben yapamam
benımkı benle aynı bende yay burcuyum bı eve ıkı yay cok gelcek ama hayırlısıYay bir çocuk, Başak bir anneye sahipse, farklı karakterde olsalar bile rahat bir aile iletişimi meydana getirirler. Yay keşfetmeyi ve yeni şeyler deneyimlemeyi sever. Başaksa Yay’ın kendisine getirdiği bu yenilikleri detaylı olarak incelemeyi tercih eder.
Anne-çocuk birlikte çok şey öğrenebilir. Konuşacak birçok şey bulabilirler. Başak detaylarla daha çok ilgilenirken, Yay genel olana odaklıdır. Hayata olan bu farklı yaklaşımlarına alışmaları zaman alabilir. Ama sonunda Başak’ın pratik yaklaşımı, Yay’ın yenilikçi yaklaşımıyla uyum sağlayabilir.
Senınde hayırlısı olsun canım.amin inşallah gorurumde ıcım rahatlarhersey güzel normal görünüyor canim. bosyere aklina kötü seyler getirme ben adet günümden 3-4 gün sonra gördüm keseyi. gec döllenme falan olmadiysa bence görebilirsin
benımkı benle aynı bende yay burcuyum bı eve ıkı yay cok gelcek ama hayırlısı
ben ınadım bebekte ınat olursaben yay im bebegim de yay olacak birbirimizi daha iyi anlarız diye dusunuyorum:))
Bilmemmi canm bende öyle ama tevekkül ediyrm Allah hayirlisini nasip etsinTeşekkür ederim insan sabırsızlanıyo işte :)
Canım bebek ıcın erken gıbı derken ne demek ıstedıgını anlamadımagrıların olması cok normal canım gebelık ve adet belırtılerı bırbırıne cok benzerler gıttıgınde keseyı gorursun ama bebek ıcın erken gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?