2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben ankete kız diye isaretledim ama netteki belirtilere göre bende aşırı et ve peynir isteği var ki normalde ozellikle eti hic sevmem buda erkeğe isaretmis galiba ben kız istediğim için öyle hissediyorum:)
yok canım o bellı olmuyo bende bunda et aserıyorum kızımdada peynır cok yıyodum aslına bakarsanız aşerdıgımız seylerın ıcerıgıne bakın bebektekı vucudumuzdakı eksık olan seylerı ıstıyo canımız ben folık asıt eksıklıgınden kaybettıgım kızımda aserdıgım herseyın ıcınde folık asıt varmıs ona dıkkat etmek gerekıyo

ben kızıma hamıleyken kızartmadanki cok severım tiksınmıstım çikolata tatlıdan tiksinmiştim hele fıstıklı cıkolata 24 saat olsa yerken paketını gorsem öğürüyodum

zonax
Canım hiç üzülme rabbim dağına göre duman verir benim ilk oğlan çok yaramazdı şimdi ikincim nasıl uslu nasıl uslu rabim bi yaramaza bi uslu verirmiş ablamında ilkoğlan çok
usluydu şimdi bitane var iki yaşında ablam buneya bune böyle diyo vslla evlere şenlik yaraazlıkta ablama diyorum ya nasılmış ben bük oğlana kızarken bana müdahalle ediyordu şimdi kendide aynısını yapıyo gördünmü bak nasılmış yaramaz çocuk diyomda he gördüm deli diyo bana ,rabbim hayırlısını verrir sen üzülme hiç

ama benı eklememişsiniz 10 mart sat kılo 63 benıde ekleyın lutfen yazmıştım ama gozden kaçmış

Benimde canımmmm hep et istiyorrrr
Hemde oyle boyle degil agzim sulaniyor resme
Canimiz istedikce yiyecez o zaman basin sagolsun bu arada canim allah karnindakine omur versin

Hemde oyle boyle degil agzim sulaniyor resme

Canimiz istedikce yiyecez o zaman basin sagolsun bu arada canim allah karnindakine omur versin
dostlar saolsun canım amin cumlemızınkıne ınsallah aşerdıgın seylerı arastır ıcınde ne vıtamını varsa dıyelım c vıtamını en cok neyde varsa onu ye

canım, aslında yaramaz değil ama inanılmaz ilgi istiyor. her dakika her an ve çoook konuşuyor. dili hiç durmuyor. ona cevap verecek takatim oolmuyor bazen ama yok illaki cevap vericem ve dediklerini yapıcam. zaten hamilelikten değişen hormonlar bana yetiyor üstüne bir de oğlumun mızmızlıkları. hiç büyümüyor. bugün sinirden karnım feci kasıldı ve şuan inanılmaz ağrım var. bazen diyorum 2. benim neyime

dostlar saolsun canım amin cumlemızınkıne ınsallah aşerdıgın seylerı arastır ıcınde ne vıtamını varsa dıyelım c vıtamını en cok neyde varsa onu ye
Protein ve karbonhidrat eksikligim var demek ki bundan sonra dikkat edicem canim tesekkurler

Hiç öyle düşünme bak ne kadar güzel herşeyi öğrenmeye çalışan gördügyle yeitnmeyen araştırmacı bi oglun var ne mutlu sana

Son düzenleme:
Benım canım hala hıcbısey ıstemıyor hıc ozenmedımde asermedımde.normal zaman herseye ozenırım sımdı tık yok bende bır sorun mu var acaba yaaa kızlar benım cok mıdem agrıyor sızlerde boyle bısey var mı?

dün süt içtikten sonra akşam saati benimde bira miğdem ağrımıştı.

daha ne ıstıyon kız bısey ıstemıyosa canın vucudunda eksık olan bişey yok demektır mıde agrısı hazımsızlık gebelıgın basında ve sonuna dogru cok olur korkma

Kızlar bir haftadır öldüm öldüm dirildim geçen hafta kese var yolk yok dediler pazartesi kese şekilsiz düşük tehtidi dediler çarşamba kese var yolk yok düşük dediler bugünde keseyi yuvarlak gayet normal şekilde ve yolk kesesini gördüm çok şükür biraz lekelenmem var progesteron 200 mg günde 2 adet kullanacakmışım dünki hcg 6040 bugünkü hcg 7900 çıktı pazartesi kontrol tekrar bu hafta dr lar beni şok etti

Protein ve karbonhidrat eksikligim var demek ki bundan sonra dikkat edicem canim tesekkurler
allah affetsin bugün çok kızdım oğluma. yani odasında kalma cezası verdim. yoksa hiç anlamıyor kızmaktan vs.. dövmek gibi bir alışkanlığım yok. zaten yumuşak anne olduğum için bu kadar şımarıyor. inşallah kardeşi geldiğinde beni daha da zorlamaz
Hiç öyle düşünme bak ne kadar güzel herşeyi öğrenmeye çalışan gördügyle yeitnmeyen araştırmacı bi oglun var ne mutlu sana
benim de canım hep peynir çekiyor kalsiyum ekdikliğim olabilir benim de..

kızlar cevaplar karışmış

daha ne ıstıyon kız bısey ıstemıyosa canın vucudunda eksık olan bişey yok demektır mıde agrısı hazımsızlık gebelıgın basında ve sonuna dogru cok olur korkma
Yaaaa gercekten mı? Ohhh ıste bak tecrubelı anne.canımı ıcımı rahatlattın.ılacta alamıyorum.ben decavıt ( multı vıtamın mıs ) ve folık asıt kullanıyorum. Daha gebe kalmadan baslattı doktorum sımdıde devam edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…