oyh maşşallah canımmkızlar, merhaba.. valla geçmişi okuyamadım o kadar çok sayfa var ki.
ben de bugün doktora gittim 4+6 haftayız. kesemizi gördük minicik birşeydi :) 17 gün sonraya randevu verdi doktorumuz..
İnşallah canım inşallah rabim ne eylerse güzel eyler bana senin kızın olacak gibi geliyor vallasımdılık bendede sorun yok ama ılerde ne olur bılınmez ıns boyle devam ederde sorunsuz gecer hepımızınkı ıns
hayırlı olsun canım hoşgeldinkızlar, merhaba.. valla geçmişi okuyamadım o kadar çok sayfa var ki.
ben de bugün doktora gittim 4+6 haftayız. kesemizi gördük minicik birşeydi :) 17 gün sonraya randevu verdi doktorumuz..
ınsallah canım ıns ıcıne dogmustur saglıklı olsunda benımde yuregım kız ıstıyo ama erkek hıssedıyorumİnşallah canım inşallah rabim ne eylerse güzel eyler bana senin kızın olacak gibi geliyor valla
Hayrlısı olsun ama bende kız hisettim ne bileyim işte nasipte nevsrsa o olurınsallah canım ıns ıcıne dogmustur saglıklı olsunda benımde yuregım kız ıstıyo ama erkek hıssedıyorum
Kizlarr halsizzz yorgun siskin ve agri cekiyorumm:-( sizlerrr nasilsinizzz
valla canım yorgunluk bendede var, sürekli uzanmak istiyorum karnımı şiş hissediyorum göğüslerim de hassiyet var
teşekkür ederimm sen de hoşgeldinhayırlı olsun canım hoşgeldin
ANNE: AKREP
Yay bir çocuk, Akrep bir anneye sahipse, karşılıklı saygının ve kişisel sınırların korunması gereken bir aile ilişkisi meydana çıkar. İki taraf birbirlerinin özel hayatlarına ve ilgi alanlarına saygı duymayı başarabilirse, iki yakın arkadaş gibi olur anne-çocuk.
Yay, çeşitlilikten yenilikten ve iyimserlikten yanadır. Akrep de aile ilişkilerini kuvvetlendiren bu deneyimlerden keyif alır. Yay çocuk, anneye duygusal ağırlığından kurtulmayı ve biraz eğlenmeyi öğretebilir. Yay, Akrep’in çok inatçı ve saplantılı olduğunu düşünebilir, Akrep ise, Yay’ı çok özensiz bulabilir. Anne-çocuk bu gerilimi yeni şeyler deneyerek, gezerek dağıtabilirler. buda benimki kizlar
teşekkür ederimm sen de hoşgeldin
oğlum boğa burcu ama inan o kadar zor bir çocuk ki!!!!!!!!! anaokuluna gidiyor. öğlen geldiğinde popom yer görmüyor.. hep bir istek hep bir mızmızlık. 4 yaşında. bazen 2. için çok mu erken davrandım diyorum
merhaba özelden bülent zeyneloğlu hakkında bılgi almak için yazmıştım tahlıllerı götüreyım derken gebe kalmışım bu ay :) o doktora devam edıyor musun?Canım benim ki tüp bebek..
2 embriyo transfer edildi bchg değerimde ikiz değerle uyumlu olduğundan ikiz ihtimali yüksek..
Bende erkek hissediyrm ama eşim kız Seçim şansı olsa ama ilk çocuk sağlıklı olsun başka bisi istemiyrmınsallah canım ıns ıcıne dogmustur saglıklı olsunda benımde yuregım kız ıstıyo ama erkek hıssedıyorum
Benimde canımmmm hep et istiyorrrrBen ankete kız diye isaretledim ama netteki belirtilere göre bende aşırı et ve peynir isteği var ki normalde ozellikle eti hic sevmem buda erkeğe isaretmis galiba ben kız istediğim için öyle hissediyorum:)
Aaa benimde canım köfte döner ıstiyr demek oyleBenimde canımmmm hep et istiyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?