ınsallah canım hep hayalımde benım yazın bebek dogurup sadece zıbınla gezdırmek vardı hep soguk aylara denk gelıyo buda aralıkta yıne hayallerım suya duscekayh gece gece neler konuşoz neyse canım biran önce geçer inş şöyle bebiş kıyafetleri felan konuşacağımız günler gelir
ınsallah canım hep hayalımde benım yazın bebek dogurup sadece zıbınla gezdırmek vardı hep soguk aylara denk gelıyo buda aralıkta yıne hayallerım suya duscekeşime baksan bıtane daha ıstıyomus sankı kendısı dogurcak
aynı durumdayız canım :sDeli gibi uykum varken bu saatlerde birsey uyandiriyor beni anlayamadim içimi bir sknti basıyor ates basmasi gibi daraliorum hayırlısı
ay kuzum ben bebegini kaybettigini bilmiyordumaminnnn hayatımda yasadıgım en buyuk acıydı dıyebılırım evlat acısı rabbım dusmanımın bıle basına vermesın
ayy iyi bare bir korkumdan siyrilmis oldum boylece :)evet canım bana doktorum demıstı 500 u gecınce deger bos gebelık rıskıortadan kalkıyo demıstı
Ay ne bilim.iste herseyi okuyorummmyaaa bunu nie söledin şimdi merak ettim gircem bakıcam etkilencemkız senin orlarda ne işin var bak başımıza gelenlere
Benimde oyle ya belime kadar vuruyor.nefes alirken kasiliyor sankiSizinde kasik agrilariniz gece artiyor muu... Kaslarin gerginliginden semsert oldu karnim
evet uykuyu seven ben derin ve kesiksiz uyuyamiyorum hep bir sey ya tuvalete kalkiyorum y sancim oluyorDeli gibi uykum varken bu saatlerde birsey uyandiriyor beni anlayamadim içimi bir sknti basıyor ates basmasi gibi daraliorum hayırlısı
yorumlara bakıyorum o haftalarda 10bine ulaşan yok benim on bini geçti bende acaba dedim:) şimdi ki hamileliğin mi tek canım bebeği gördünüz mü?
bana doktor birsey demedi ama ulrasonda benim hesabim gibi cikti gecen gafta gittigimde dr keseyi gordu haftaya gel kalp atisina bakalim dedi erken dollenme mi olmus o zaman bebim ki sen beta en son kac ciktiCanim benimde 2 mart ama Dr 4+5 dedi
arkadaslar merhaba aranizda ferrum fort hausmann kullanan warmi dr elevit folbiol ve bunu verdi iki gundur aferdesiniz inanilmaz ishal oldm sizlerdede boyle olan varmi
Canim bende feci durumdayim 3 gundur gozomu acamadim bugun biraz iyiyim benimde durumlarfeci doktora gittim kbbye yonlendrirdi doktorum bogazim ve genizde iltihab varmis agumentin basladik agla agla bi hal oldum cok korkkuyorum antibiyotik bisey yapacak bebisime diye ama kullanmazsan daha tehlikeli dedi doktor dualarinizi bekliyorum allah hepikizin yardimcisi olsunkızlar, merhaba..
dünden bu yana yüksek ateşim vardı. çok ciddi enfeksiyon kapmışım. dün hastanede serum takıldı. şimdi ateş düşürücü alıyorum minoset.. ateşim 38.7 kadar çıktı. acaba bebeğe zararı olmuş mudur? çok erken gitmedin hastaneyekronik faranjitim bu nedenle daha fazla sıkıntı çektim. bahar gribi diye düşünüyorum. kendinize dikkat edin bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?