2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ayh gece gece neler konuşoz neyse canım biran önce geçer inş şöyle bebiş kıyafetleri felan konuşacağımız günler gelir
ınsallah canım hep hayalımde benım yazın bebek dogurup sadece zıbınla gezdırmek vardı hep soguk aylara denk gelıyo buda aralıkta yıne hayallerım suya duscek eşime baksan bıtane daha ıstıyomus sankı kendısı dogurcak

ayh ben bu sıkıntılar başlamadan önce 3 istiyordum şimdi bu gebişliğim geçsin sonra düşünürüz demeye başladım ben kış bebeği istedim hep nedendir bilmem ben yaz çocuğuydum doğum günlerim hep aile arasında geçti bebişimin arkadaşlarıyla da olsun istiyorum

aminnnn hayatımda yasadıgım en buyuk acıydı dıyebılırım evlat acısı rabbım dusmanımın bıle basına vermesın
ay kuzum ben bebegini kaybettigini bilmiyordum kac aylikti

evet canım bana doktorum demıstı 500 u gecınce deger bos gebelık rıskıortadan kalkıyo demıstı
ayy iyi bare bir korkumdan siyrilmis oldum boylece :)

yaaa bunu nie söledin şimdi merak ettim gircem bakıcam etkilencem kız senin orlarda ne işin var bak başımıza gelenlere
Ay ne bilim.iste herseyi okuyorummm
Sizinde kasik agrilariniz gece artiyor muu... Kaslarin gerginliginden semsert oldu karnim
Benimde oyle ya belime kadar vuruyor.nefes alirken kasiliyor sanki
Deli gibi uykum varken bu saatlerde birsey uyandiriyor beni anlayamadim içimi bir sknti basıyor ates basmasi gibi daraliorum hayırlısı
evet uykuyu seven ben derin ve kesiksiz uyuyamiyorum hep bir sey ya tuvalete kalkiyorum y sancim oluyor

Günaydın Kizlar takvime gore 8+3gunluk hamileyim ama bgn doktora gittim bakti ya gelismesi yavas ya gec dollenme ya da yumurtaliklarin küçük ondam dedi bu hafta kanama olursa cuma gunu gel olmazsada cuma günü gel dedi daha kalp atisi yok dedi fotografida burda uzaktan cekmis

Eklentiler

• IMG_20150411_203943.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 87
Bende dün ögrendim hamile olduğumu pazartesi doktora gideceğim
Cok garip hiçbir şey hissedemiyorum
Daha idrak edemedim sanırım

Gunaydin canlarim
Okuduklarimdan olumsuz etkileniyorum yok bos gebelik mi yok gelisimi durdu mu embriyo olustu mu yok kesede gerileme mi var diye kafayi yedigimden esim yasakladi nete girmeyi ondan uzun sureden beti yazmadim
Son gelismelerim soyle pazatesi gunu 5+5 iken doktora keseyi gormeye gitmistim ve iki kese gormustuk biri 9mm digeri 8 mm di ikisinde de yolk sac i gordu ve doktorum rahmim hafif kalp seklinde oldugu icin endise etti ve progestana baslatti ve haftaya sali gel dedi
Tabi ben durmadim kalktim rahim filmi cektirdigim hastaneye gittim sali gunu o da rahimle ilgili bir sorun olmadigini soyledi ve kese olcumlerini yapti ve 1 mm filan daha dusuk cikardi.
Ikinci kese kucuk ya kendililiginden yok olacak yada gec dollenme dedi
Buyuk olanda yolk saci gordu digerinde yok dedi ve iki hafta sonra gel dedi
Tabi ben aglayarak eve geldim yok oyle yok boyle derken onu oku bunu oku derken psikolojimi bozdum
Ve karar verdim artik hic okumuyorum ve rabbime emanet ettim carsamba gunu randevu aldim ve insallah ilk gittigim doktora gidecem
Giguslerim hala deli agriyir kasklarim arada agriyor hafif gobegimde segirme oluyor midem ise birseyler yerken durduk yere bulaniyor ve birakiyorum hemen
Simdilik durumum boyle carsamba gunu girip son durumlari yazarim o gune kadar girmicem ama sizleri seviyorum

arkadaslar merhaba aranizda ferrum fort hausmann kullanan warmi dr elevit folbiol ve bunu verdi iki gundur aferdesiniz inanilmaz ishal oldm sizlerdede boyle olan varmi

kızlar, merhaba..

dünden bu yana yüksek ateşim vardı. çok ciddi enfeksiyon kapmışım. dün hastanede serum takıldı. şimdi ateş düşürücü alıyorum minoset.. ateşim 38.7 kadar çıktı. acaba bebeğe zararı olmuş mudur? çok erken gitmedin hastaneye kronik faranjitim bu nedenle daha fazla sıkıntı çektim. bahar gribi diye düşünüyorum. kendinize dikkat edin bu aralar.

Canim bende feci durumdayim 3 gundur gozomu acamadim bugun biraz iyiyim benimde durumlarfeci doktora gittim kbbye yonlendrirdi doktorum bogazim ve genizde iltihab varmis agumentin basladik agla agla bi hal oldum cok korkkuyorum antibiyotik bisey yapacak bebisime diye ama kullanmazsan daha tehlikeli dedi doktor dualarinizi bekliyorum allah hepikizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…