2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar sat gore bugun 4+1 deyım.degerım 712 cıkmıs. Cok dusuk mu nolur yardım edın

bana da oluyor artık duyduğum herşeyi okumamaya çalışıyorum yoksa etkileniyorum bende

aynen gün geçtikçe ne zor şeymiş gebelik annelik insan yaşadıkça anlıyor
daha basındayız kız daha o kadar cok zorluklar cekcezkı ama o dogum anında bebegının sesını duydugun anda butun cektıklerını unutcaksın cok acayıp bısevgı huzur kaplıycak ıcını onun yuzunu gordugunde mıs kokusunu ıcıne cektıgınde yıne olsa yıne yaparım dıycez Allah cennet kokulularımızı bagıslasın bıze

bana da oluyor artık duyduğum herşeyi okumamaya çalışıyorum yoksa etkileniyorum bende
Evet okumama karari alalim iyi seyler okuyalim ya ben bebegimi kaybettim sayfasindayim habire allah korusun ama.eykileniyorum ister istemez basina gelenlere cok uzuluyorum allahim korusun hepimizin yavrularini

valla bende öyle düşünüyorum daha en başındayız ama mide bulantılarım çok arttı artk zorlanıyorum yesem dert yemesem dert

Evet okumama karari alalim iyi seyler okuyalim ya ben bebegimi kaybettim sayfasindayim habire allah korusun ama.eykileniyorum ister istemez basina gelenlere cok uzuluyorum allahim korusun hepimizin yavrularini
aminnnn hayatımda yasadıgım en buyuk acıydı dıyebılırım evlat acısı rabbım dusmanımın bıle basına vermesın

yok kız maşşallahın var boş gebelık olma ıhtımalınde yok degerın 500un ustunde cıkmıs Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
Ayyyy gercekten mı cıddı mısın?ınsallahhhh allahım yaaa.rabbım hepımıze saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın

yaaa bunu nie söledin şimdi merak ettim gircem bakıcam etkilencem kız senin orlarda ne işin var bak başımıza gelenlere

valla bende öyle düşünüyorum daha en başındayız ama mide bulantılarım çok arttı artk zorlanıyorum yesem dert yemesem dert
bulantıların ortalama 12 haftaya kadar devam etcek canım 12 haftaya kadar hıc bısey yıyemesende korkma bebegın 12 haftaya kadar senın yedıklerıne pek ıhtıyacı olmadıgı ıcın endıse etcek bı durum yok 12 haftadan sonra beslenmene dıkkat etmen gerekıyo

bu haftaya kadar yok sayılcak kadar azdı bu üç gündür çoğalıyor sabah uyanmak bile istemiyorum her an çok virajlı yolculukta gibiyim

bu haftaya kadar yok sayılcak kadar azdı bu üç gündür çoğalıyor sabah uyanmak bile istemiyorum her an çok virajlı yolculukta gibiyim
vucudun bebege alısana kadar devam etcek canım dedıgım gıbı 12 haftaya kadar devam etcek hatta korkutmak ıstemem ama bıraz daha şiddetlenebılır kusmaya varcak kadar ama doktorundan bulantı ıcın ılac ısteyebılırsın bebege zarar vermeyen bulantı ılacları var ben emedur ıgne oluyodum ıkı gunde bır

ya aslında en kötüsü ne biliyor musun, ben kusmaya alışkın değilim annem küçükken öyle alıştırmış yani nasıl anlatim bazı insanlar ihtiyaç dahilinde kusarlar ben kaç yaşındayım bir iki kez kötü olup çıkarmışımdır çok afedersin böyle pis pis şeyler yazıyorum ama öyle yani ağlıyorum ben kusarken

Allah ikisini de sana bagislasn cnm :)

yok canım neresı pis dogal eyler bunlar bendede kusma fobısı var hatta kusarken aşırı kasmaktan kendımı dusuk tehlıkesı bıle gecırdım sen elınden geldıgınce rahat olmaya calıs bende hamılelık dısında pek cıkardıgımı hatırlamam

ayh gece gece neler konuşoz neyse canım biran önce geçer inş şöyle bebiş kıyafetleri felan konuşacağımız günler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…