- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
canım dınlen hıç kalkma yat çok gecmiş olsun inşallah hemencık durur bızıde durumundan bılgılendırKayinvalidm geldi sagolsun.o her seyi hallediyor.kalkmamaya calisiyorum. Ici bos da olabilir dedi doktor.persembeye kadar mecbur bekliycez dedi.
aynen gün geçtikçe ne zor şeymiş gebelik annelik insan yaşadıkça anlıyor
KIZLAR
7.4.2015:14.50
9.4.2015: 42
12.4.2015: 180
canlarım beta hcg degerım bugunde baktırdım dayanamadım dun yada bugun adet gunumdu. nasıl???????
ence gayet iyi yukselmis. Cok yuksek degil ama onemli olan nekadar degil nasil araliklarla yukseldigiKIZLAR
canlarım beta hcg degerım bugunde baktırdım dayanamadım dun yada bugun adet gunumdu. nasıl???????
huhu slm kızlar ben geldımbısey hıssetmıyorum derken dun ılk kusmamı yasadım
inşallahta hiçç olmaz canımbende hala kusma yok şeytan kulağına kurşun
Cok guzel yukselmis iste :)KIZLAR
aynen ama.beni gece rahatsiz ediyor gaz yapiyor benim mercumek ben yuzustu yatiyrorum ondanmi acaba ?evet bide o kadar çabuk alıştım ki minik fasulyeye :)
bende dunden beri basladihuhu slm kızlar ben geldımbısey hıssetmıyorum derken dun ılk kusmamı yasadım
tesekkur ederımgayet güzel canım hayırlı olsun :)
demekkı ortALama zamanı bu hafta :S ınsallah cabuk atlatırız bu donemıCok guzel yukselmis iste :)
aynen ama.beni gece rahatsiz ediyor gaz yapiyor benim mercumek ben yuzustu yatiyrorum ondanmi acaba ?
bende dunden beri basladi
evet benı endişelendıren o sadece degerım yuksek degıl haftama gore ama artış şükürler olsun ıyıence gayet iyi yukselmis. Cok yuksek degil ama onemli olan nekadar degil nasil araliklarla yukseldigi
yay olcak bebeklerımız canımkızlar kışın doğacak bebişlerımız güzel ince zıbınlar gıydıremıycez burçları ne oluyor aralık ayında
inanamıyorum kızlar ben halen yaa :)))
daha kaynanamlar ablamlar bilmiyo soylemedim sadece bır kaç kişi bılıyor kalp atışını inşallah duyayım ole soyleyecegım
Bence normal degerin canm korkma.benim adeti 2 gun gecti 116 ydi ;-)Kızlar sat gore bugun 4+1 deyım.degerım 712 cıkmıs. Cok dusuk mu nolur yardım edın
Gayet iyi degerin.KIZLAR
hcgye gore deıl canım kalp atısı haftasına gore 6 haftalıkken atmaya baslaması lazım atmazsada en gec 8 haftaya kadar eger 8 haftaya atmazsa malesef gebelıgı sonlandırıyolarHcg kaçken kalp Atışı duyuyorduk.yada hcgleri göre degıl mıydıı?
ondan değildir de süt gaz yapar süt içiyor musun ?Cok guzel yukselmis iste :)
aynen ama.beni gece rahatsiz ediyor gaz yapiyor benim mercumek ben yuzustu yatiyrorum ondanmi acaba ?
bende dunden beri basladi
Bendede aynı lekelenme oldu banada yok kesede bebek yokBen de kanama oluyor diye carsamba cuma ve bugun gittim dr a. Cars 3mm, cuma 5mm, ctesi 6.7mm kese buyumeye devam ediyor fakat.6 haftalik olmasi gerekirken 4+5 te su an. Yolk falan zaten gorunmuyo icinde. Rapor veriyorlar surekli yatiyorum. Ben de bos mu acaba diyorum. Kanama zaten acayip korkutuyor beni. Persembe tekrar gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?