2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canlı kirmizi kanama oluyor.sonra bir ara hic gelmiyor. Bir ara kahverengi akinti oluyor. Kendi doktoruma gittim.sebebini henuz bilemiyoruz dedi.baska bir doktora gittim kesenin etrafinda kan odaklari var dedi. Goruyo musun dedi.doktor biraz sert diye gormedigim halde he he dedim. Persembe gidicem kontrole tekrar. Kese normalden kucuk ama buyumeye devam ediyor.

Bence yarın git ya da bugün kadındoğumcu bulursan iğne yapabilirler belki

Geçmiş olsun kanama durdu mu doktor ne dedi progestan kullanıyo musun
Yok be canim durmadi kanama.oyle surekli gelmiyor ama bazen kani goremeyince oh diyorum durmus. 2 3 lavabodan sonra gene gidiyorum gelmis. Progestan kullaniyodum zaten onu arttirdi. O da acayip basdonmesi yapiyor. Telefonda kiminle ne konustugumu bile hatirlamiyorum icince.agir geldi sanirim.azalttim ben de kendi capimda. Hayirlisi allahtan artik.

Canım hiç yerinden kalkma yat bi de çok su iç inşallah hayırlısıyla bişey olmaz
Ya da bebek de hastalik da olabilir dedi. Oyle bir durumda zaten rahim kabul etmez atar disari ona yapacak bi sey yok dedi. O yuzden hayirlisi ne ise o olsun diye dua ediyorum sadece.

Merhaba kizlar ben de cuma gecesi 5+4 baya bi kanama yasadim. Ic camasarimtan tasti yani. Hemen hastaneye gittik kese de vardi kalb de atiyordu. Doktor ya dusuk baslangici ya da oylesine bi kanama olabilir dedi. dün sabah kanama durdu daha gelmiyor. Valla ne hissedeyim bilemiyorum. Yatiyorum iki gundur gina geldi yatmaktan..

Aynen oyle canim.ise yariyor mu yoksa bosa mi yatiyoruz onu da bilmiyorum. Okuldan raporluyum konularda geri kaldik sinav yapicam. Hepsini dusunuyor insan. Ve cuma dan sonra bi daha uzatabiliriz diyor doktor.

Aynen oyle canim.ise yariyor mu yoksa bosa mi yatiyoruz onu da bilmiyorum. Okuldan raporluyum konularda geri kaldik sinav yapicam. Hepsini dusunuyor insan. Ve cuma dan sonra bi daha uzatabiliriz diyor doktor.
YA insallah ise yariyordurd.. yatmak ta zor.. Allah saglik sihhat versin insallah.. sen de bayadir raporlusun sanirim gormustum daha once yazdigini

="cimcimeee1234, post: 40457156, member: 672200"]Evet.popom agriyor artik yatmaktan.[/QUOTE]
Gecmis olsun yatmanin faydasi olur tabiki moralinizi bozmayin iyi seyler dusunun allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin

yarin baska doktora got.derim bekleme bence birnin dedigini baskasi demiyor cunku aman dikkat et kuzum

Hepinize tesekkurler kizlar iyi dilekleriniz icin. Bugun pek bir duygusala bagladim. Gozumden yaşlar dinmiyor.

KIZLAR
7.4.2015:14.50
9.4.2015: 42
12.4.2015: 180

canlarım beta hcg degerım bugunde baktırdım dayanamadım dun yada bugun adet gunumdu. nasıl???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…