nasil yaniKıpkırmızı kan
Geçmiş olsun kanama durdu mu doktor ne dedi progestan kullanıyo musunKıpkırmızı kan
Canlı kirmizi kanama oluyor.sonra bir ara hic gelmiyor. Bir ara kahverengi akinti oluyor. Kendi doktoruma gittim.sebebini henuz bilemiyoruz dedi.baska bir doktora gittim kesenin etrafinda kan odaklari var dedi. Goruyo musun dedi.doktor biraz sert diye gormedigim halde he he dedim. Persembe gidicem kontrole tekrar. Kese normalden kucuk ama buyumeye devam ediyor.nasil yani
Bence yarın git ya da bugün kadındoğumcu bulursan iğne yapabilirler belkiCanlı kirmizi kanama oluyor.sonra bir ara hic gelmiyor. Bir ara kahverengi akinti oluyor. Kendi doktoruma gittim.sebebini henuz bilemiyoruz dedi.baska bir doktora gittim kesenin etrafinda kan odaklari var dedi. Goruyo musun dedi.doktor biraz sert diye gormedigim halde he he dedim. Persembe gidicem kontrole tekrar. Kese normalden kucuk ama buyumeye devam ediyor.
Canım hiç yerinden kalkma yat bi de çok su iç inşallah hayırlısıyla bişey olmazBence yarın git ya da bugün kadındoğumcu bulursan iğne yapabilirler belki
Yok be canim durmadi kanama.oyle surekli gelmiyor ama bazen kani goremeyince oh diyorum durmus. 2 3 lavabodan sonra gene gidiyorum gelmis. Progestan kullaniyodum zaten onu arttirdi. O da acayip basdonmesi yapiyor. Telefonda kiminle ne konustugumu bile hatirlamiyorum icince.agir geldi sanirim.azalttim ben de kendi capimda. Hayirlisi allahtan artik.Geçmiş olsun kanama durdu mu doktor ne dedi progestan kullanıyo musun
Kayinvalidm geldi sagolsun.o her seyi hallediyor.kalkmamaya calisiyorum. Ici bos da olabilir dedi doktor.persembeye kadar mecbur bekliycez dedi.Canım hiç yerinden kalkma yat bi de çok su iç inşallah hayırlısıyla bişey olmaz
Ya da bebek de hastalik da olabilir dedi. Oyle bir durumda zaten rahim kabul etmez atar disari ona yapacak bi sey yok dedi. O yuzden hayirlisi ne ise o olsun diye dua ediyorum sadece.Canım hiç yerinden kalkma yat bi de çok su iç inşallah hayırlısıyla bişey olmaz
Haklısın hayırlısı ne ise o olsun canımYa da bebek de hastalik da olabilir dedi. Oyle bir durumda zaten rahim kabul etmez atar disari ona yapacak bi sey yok dedi. O yuzden hayirlisi ne ise o olsun diye dua ediyorum sadece.
Aynen oyle canim.ise yariyor mu yoksa bosa mi yatiyoruz onu da bilmiyorum. Okuldan raporluyum konularda geri kaldik sinav yapicam. Hepsini dusunuyor insan. Ve cuma dan sonra bi daha uzatabiliriz diyor doktor.Merhaba kizlar ben de cuma gecesi 5+4 baya bi kanama yasadim. Ic camasarimtan tasti yani. Hemen hastaneye gittik kese de vardi kalb de atiyordu. Doktor ya dusuk baslangici ya da oylesine bi kanama olabilir dedi. dün sabah kanama durdu daha gelmiyor. Valla ne hissedeyim bilemiyorum. Yatiyorum iki gundur gina geldi yatmaktan..
Yoo cok iyi tam guzrl bir deger niye duauk oldugunu dusundunKızlar sat gore bugun 4+1 deyım.degerım 712 cıkmıs. Cok dusuk mu nolur yardım edın
YA insallah ise yariyordurd.. yatmak ta zor.. Allah saglik sihhat versin insallah.. sen de bayadir raporlusun sanirim gormustum daha once yazdiginiAynen oyle canim.ise yariyor mu yoksa bosa mi yatiyoruz onu da bilmiyorum. Okuldan raporluyum konularda geri kaldik sinav yapicam. Hepsini dusunuyor insan. Ve cuma dan sonra bi daha uzatabiliriz diyor doktor.
Evet.popom agriyor artik yatmaktan.YA insallah ise yariyordurd.. yatmak ta zor.. Allah saglik sihhat versin insallah.. sen de bayadir raporlusun sanirim gormustum daha once yazdigini
ayaginin altina yastik koy allahim hayirlisini nasip etsinnnEvet.popom agriyor artik yatmaktan.
yarin baska doktora got.derim bekleme bence birnin dedigini baskasi demiyor cunku aman dikkat et kuzumCanlı kirmizi kanama oluyor.sonra bir ara hic gelmiyor. Bir ara kahverengi akinti oluyor. Kendi doktoruma gittim.sebebini henuz bilemiyoruz dedi.baska bir doktora gittim kesenin etrafinda kan odaklari var dedi. Goruyo musun dedi.doktor biraz sert diye gormedigim halde he he dedim. Persembe gidicem kontrole tekrar. Kese normalden kucuk ama buyumeye devam ediyor.
Evet.popom agriyor artik yatmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?