2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hiçç düşünmüyorum kötüyü zaten gebelık süreci zor bıde boyle şeyler aklına getırerek daha da kendını yorma. ben de gaz agrısı yok gaz yok çünkü
haftaya bende de başlar mide bulantın var mı?

Evet canım ikiz kese ile bize büyük sürpriz yaptı bebislerim tedirginlik şaşkınlık heyecan mutluluk hepsi bir arada
Harika ya saglikla dogsunlar cnm
aynen.akinti geliyor kosuyorum vc ye odum koparak

sabah oldu kustum iki kere ama canim.hicbirsey yemek istemiyorum

ya kızlar bende 2 gundur hıc bı hamılelıge daır bısey yok normal zamanımda gıbıyım korkutuyo benı buda
neler vardi peki ?

Hepinizde aynı korkular ağrı olsa acaba bişey mi oluyor ağrı olmasa acaba sorun mu var seviyorum biziii mucksss
aynen oyleee valla hamileligin sevinci kursakta bu yuzden :)

Harika ya saglikla dogsunlar cnm
aynen.akinti geliyor kosuyorum vc ye odum koparak

sabah oldu kustum iki kere ama canim.hicbirsey yemek istemiyorum

neler vardi peki ?

aynen oyleee valla hamileligin sevinci kursakta bu yuzden :)
aynen bende sureklı peçeteye sılıp bakıyorum sorunmu var dıye yok cok sukur ama korkusu yetıyo ınsanı germeye

Ben olayı biraz abartmis olmalıyım ki dün akşam gittiğim hastane de hemşireye kasik agrim var hafif dediğimde iyi ki geldiniz tabii dedigi anla korkuyla benden pıtır pıtır yaşların dökülmesi bir oldu sonrası ikili sevinc

aynen bende sureklı peçeteye sılıp bakıyorum sorunmu var dıye yok cok sukur ama korkusu yetıyo ınsanı germeye
Saglikli dogumlarimiz olur insallah ya
ay kuzum kiyamam ya yas kacti senin :)

ya kızlar bende 2 gundur hıc bı hamılelıge daır bısey yok normal zamanımda gıbıyım korkutuyo benı buda
Canım bende aynı durumdayım.sankı hamıle degılım.bu aksam korkumdan gece vaktı hastaneye gıttım kan verdım en azından degerımı öğreneyım ıstedım.ınsallah yuksek deger alırım.cok korkuyorum

27 canım ☺ nöbetçi doktor ikiz dediği anda ilk cümlem nasıl taşıyacagim ben ikisini oldu

27 canım ☺ nöbetçi doktor ikiz dediği anda ilk cümlem nasıl taşıyacagim ben ikisini oldu

ınsallah canım korkma bız kendımızı yıyoruz kalp atısını duyana kadar boyle olcaz sonra ıkılı teste kadar sonra uclu derken hep stres olcaz

ınsallah canım korkma bız kendımızı yıyoruz kalp atısını duyana kadar boyle olcaz sonra ıkılı teste kadar sonra uclu derken hep stres olcaz

Kızlarr onlar içimizde sabırla ve hızla buyuyorlar hiçbir sorun yok sakin olalım yaşadığımız heyecanı ve mutluluğu paylaşıp keyfini çıkaralım kocislerimizi de strese sokup adamlari hirpaliyoruz yazık

benım adam zaten ayvayı yedıde adam bu yasında yemek yapmayı ogrendı bı oncekı gebelıgım cok agırdı kabak dolması musakka ne varsa ogrettım

Ara ara kasık ağrısı var bende bel ağrısı yok gaz sancısı da yok canım

he kızlar bılmeyen varsa alısverıs merkezlerınde gırıste guvenlık kapısından gırmeyın guvenlık gorevlısı bısey derse gebe oldugunuzu soyleyın kabul etmeyın ordan gecmeyı azda olsa radyasyon verıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…