- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
hiçç düşünmüyorum kötüyü zaten gebelık süreci zor bıde boyle şeyler aklına getırerek daha da kendını yorma. ben de gaz agrısı yok gaz yok çünküKasiklarimda gaz sancisi var acaip yaakivrandiriyor beni
aslinda iyi dusunup iyileri cekmek lazimama odum kopuyor kendime yalan soyleyemiyorum haftaya kalp atisini duyayim sonra testler 2 li 3 lu ya insan hamileleigin sevincini yasayamiyor okumasakmi aslinda bukadar cok bilmemek lazim aslinda senin agrin varmi benim gaz sancim fena ya belime bile vuruyor
Çok saol canmAyyyy masallahhh görmene sevındımmm.
ya kızlar bende 2 gundur hıc bı hamılelıge daır bısey yok normal zamanımda gıbıyım korkutuyo benı buda
Harika ya saglikla dogsunlar cnmEvet canım ikiz kese ile bize büyük sürpriz yaptı bebislerimtedirginlik şaşkınlık heyecan mutluluk hepsi bir arada
aynen.akinti geliyor kosuyorum vc yeaynı endıselerı bende yasıyorum canım cok fazla hemde bı gorsem kalp atısını duysam bı nebzede olsa rahatlardık gaz sancısı bugun bendede vardı hatta bebegemı bısey oluyo dıye dusundum tam rahım tarafımda ama doktor arkadasım var ona sordum kanama yoksa endıselencek bı durum yok rahat olmaya calıs dedı
sabah oldu kustum iki kerehiçç düşünmüyorum kötüyü zaten gebelık süreci zor bıde boyle şeyler aklına getırerek daha da kendını yorma. ben de gaz agrısı yok gaz yok çünkü
haftaya bende de başlar mide bulantın var mı?
neler vardi peki ?ya kızlar bende 2 gundur hıc bı hamılelıge daır bısey yok normal zamanımda gıbıyım korkutuyo benı buda
aynen oyleee valla hamileligin sevinci kursakta bu yuzden :)Hepinizde aynı korkularağrı olsa acaba bişey mi oluyor ağrı olmasa acaba sorun mu var seviyorum biziii mucksss
aynen bende sureklı peçeteye sılıp bakıyorum sorunmu var dıye yok cok sukur ama korkusu yetıyo ınsanı germeyeHarika ya saglikla dogsunlar cnm
aynen.akinti geliyor kosuyorum vc yeodum koparak
sabah oldu kustum iki kereama canim.hicbirsey yemek istemiyorum
neler vardi peki ?
aynen oyleee valla hamileligin sevinci kursakta bu yuzden :)
Saglikli dogumlarimiz olur insallah yaaynen bende sureklı peçeteye sılıp bakıyorum sorunmu var dıye yok cok sukur ama korkusu yetıyo ınsanı germeye
ay kuzum kiyamam ya yas kacti senin :)Ben olayı biraz abartmis olmalıyım ki dün akşam gittiğim hastane de hemşireye kasik agrim var hafif dediğimde iyi ki geldiniz tabii dedigi anla korkuyla benden pıtır pıtır yaşların dökülmesi bir oldusonrası ikili sevinc
Canım bende aynı durumdayım.sankı hamıle degılım.bu aksam korkumdan gece vaktı hastaneye gıttım kan verdım en azından degerımı öğreneyım ıstedım.ınsallah yuksek deger alırım.cok korkuyorumya kızlar bende 2 gundur hıc bı hamılelıge daır bısey yok normal zamanımda gıbıyım korkutuyo benı buda
amin ınsallah canımSaglikli dogumlarimiz olur insallah ya
ay kuzum kiyamam ya yas kacti senin :)
ınsallah canım korkma bız kendımızı yıyoruz kalp atısını duyana kadar boyle olcaz sonra ıkılı teste kadar sonra uclu derken hep stres olcazCanım bende aynı durumdayım.sankı hamıle degılım.bu aksam korkumdan gece vaktı hastaneye gıttım kan verdım en azından degerımı öğreneyım ıstedım.ınsallah yuksek deger alırım.cok korkuyorum
ınsallah canım korkma bız kendımızı yıyoruz kalp atısını duyana kadar boyle olcaz sonra ıkılı teste kadar sonra uclu derken hep stres olcaz
benım adam zaten ayvayı yedıdeKızlarr onlar içimizde sabırla ve hızla buyuyorlar hiçbir sorun yok sakin olalım yaşadığımız heyecanı ve mutluluğu paylaşıp keyfini çıkaralım kocislerimizi de strese sokup adamlari hirpaliyoruz yazık
benım adam zaten ayvayı yedıdeadam bu yasında yemek yapmayı ogrendı bı oncekı gebelıgım cok agırdı kabak dolması musakka ne varsa ogrettım
işe yarıyo kızGüzel taktikk ilk fırsatta uyguluyorum
Ara ara kasık ağrısı var bende bel ağrısı yok gaz sancısı da yok canımKasiklarimda gaz sancisi var acaip yaakivrandiriyor beni
aslinda iyi dusunup iyileri cekmek lazimama odum kopuyor kendime yalan soyleyemiyorum haftaya kalp atisini duyayim sonra testler 2 li 3 lu ya insan hamileleigin sevincini yasayamiyor okumasakmi aslinda bukadar cok bilmemek lazim aslinda senin agrin varmi benim gaz sancim fena ya belime bile vuruyor
SanslisinAra ara kasık ağrısı var bende bel ağrısı yok gaz sancısı da yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?