2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bel ağrısı ve akıntıyı fazlasıyla yaşayan var mi ? Benim belim her ağrıdığında moralim bozuluyor. Bugün hüngür hüngür ağladım belim ağrıyor diye

aynen canım benimm eşimde saatlerce kalkmayıp bişeyler bakıyorsun diye o gün tam 8 saat oturmuşum bana da yasakladı arada bir girip çıkıyorum

Benim ilk kahverengi gelmeye basladi progestan100 verdi gunde 3 tane. Kirmizi ya donusunce progestan200 verdi gunde 5 tane. Ama beni cok kotu yapti. Baska bir doktorda 3 alsan yeterdedi.ben de ortasini aliyorum 200 luk 4 tane aliyorum gunde. Karnim en basindan beri adet olacakmis gibi agriyor. Ayni adetin 1.gunu snki sökülmüyomus gibi agri var. Gelen akinti bazen kirpkirmizi kan.bazen koyu kirmizi bazen kahverengi.belli olmuyor.

Seninki nekadarlik.su an durum nasil

Canim allah sifa versin inss hayirlisi olur hakkinizda allah size saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip eder ins

Kızlar 3 gün ince kese göründü.sanırım 5+4 um. Bulantı vs şikayetim yok sadece sanırım ayakta kaldigimdan bacak agrim var ve çok akintim var şükür kanamam yok.bulantim olmadığından ters giden birşeyler mi var acaba diye korkuyorum.10-12gun sonra gideceğim kalp atışı için insallah

korkma canım bazı ınsanda gec oluyo bazısında erken kımısınde hıc olmuyo bulantı

yolk kesesi ne zaman görünüyor?
5+1 de gordum ben cnm

herkeste ayni setler.olacak diye birsey yok cnm

Merhabalar herkese adet günümde bcgh 54 çıktı salı günü kontrolüm var inşallah yükselmiştir banada dua edin nolur bir kimyasal gebelik yaşadım bunda biraz endişeliyim hayırlısı diyorum

Bilmiyordum BN bunu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…