aynen canım benimm eşimde saatlerce kalkmayıp bişeyler bakıyorsun diye o gün tam 8 saat oturmuşum bana da yasakladı arada bir girip çıkıyorumGunaydin canlarim
Okuduklarimdan olumsuz etkileniyorum yok bos gebelik mi yok gelisimi durdu mu embriyo olustu mu yok kesede gerileme mi var diye kafayi yedigimden esim yasakladi nete girmeyi ondan uzun sureden beti yazmadim
Son gelismelerim soyle pazatesi gunu 5+5 iken doktora keseyi gormeye gitmistim ve iki kese gormustuk biri 9mm digeri 8 mm di ikisinde de yolk sac i gordu ve doktorum rahmim hafif kalp seklinde oldugu icin endise etti ve progestana baslatti ve haftaya sali gel dedi
Tabi ben durmadim kalktim rahim filmi cektirdigim hastaneye gittim sali gunu o da rahimle ilgili bir sorun olmadigini soyledi ve kese olcumlerini yapti ve 1 mm filan daha dusuk cikardi.
Ikinci kese kucuk ya kendililiginden yok olacak yada gec dollenme dedi
Buyuk olanda yolk saci gordu digerinde yok dedi ve iki hafta sonra gel dedi
Tabi ben aglayarak eve geldim yok oyle yok boyle derken onu oku bunu oku derken psikolojimi bozdum
Ve karar verdim artik hic okumuyorum ve rabbime emanet ettim carsamba gunu randevu aldim ve insallah ilk gittigim doktora gidecem
Giguslerim hala deli agriyir kasklarim arada agriyor hafif gobegimde segirme oluyor midem ise birseyler yerken durduk yere bulaniyor ve birakiyorum hemen
Simdilik durumum boyle carsamba gunu girip son durumlari yazarim o gune kadar girmicem ama sizleri seviyorum
Benim ilk kahverengi gelmeye basladi progestan100 verdi gunde 3 tane. Kirmizi ya donusunce progestan200 verdi gunde 5 tane. Ama beni cok kotu yapti. Baska bir doktorda 3 alsan yeterdedi.ben de ortasini aliyorum 200 luk 4 tane aliyorum gunde. Karnim en basindan beri adet olacakmis gibi agriyor. Ayni adetin 1.gunu snki sökülmüyomus gibi agri var. Gelen akinti bazen kirpkirmizi kan.bazen koyu kirmizi bazen kahverengi.belli olmuyor.Bendede aynı lekelenme oldu banada yok kesede bebek yok
Kese düzgün değil falan beni depresyona soktular bu dr lar bi alem canım korkma dinlen bu arada bana progesteron 200 mg verildi sana ilaç verildimi ayrıca lekelenme nasıl ve rengi ne durumda
Seninki nekadarlik.su an durum nasilBendede aynı lekelenme oldu banada yok kesede bebek yok
Kese düzgün değil falan beni depresyona soktular bu dr lar bi alem canım korkma dinlen bu arada bana progesteron 200 mg verildi sana ilaç verildimi ayrıca lekelenme nasıl ve rengi ne durumda
Iciyorum cevizde yiyorum sen ?ondan değildir de süt gaz yapar süt içiyor musun ?
Canim allah sifa versin inss hayirlisi olur hakkinizda allah size saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip eder insYok be canim durmadi kanama.oyle surekli gelmiyor ama bazen kani goremeyince oh diyorum durmus. 2 3 lavabodan sonra gene gidiyorum gelmis. Progestan kullaniyodum zaten onu arttirdi. O da acayip basdonmesi yapiyor. Telefonda kiminle ne konustugumu bile hatirlamiyorum icince.agir geldi sanirim.azalttim ben de kendi capimda. Hayirlisi allahtan artik.
korkma canım bazı ınsanda gec oluyo bazısında erken kımısınde hıc olmuyo bulantıKızlar 3 gün ince kese göründü.sanırım 5+4 um. Bulantı vs şikayetim yok sadece sanırım ayakta kaldigimdan bacak agrim var ve çok akintim var şükür kanamam yok.bulantim olmadığından ters giden birşeyler mi var acaba diye korkuyorum.10-12gun sonra gideceğim kalp atışı için insallah
5+1 de gordum ben cnmyolk kesesi ne zaman görünüyor?
herkeste ayni setler.olacak diye birsey yok cnmKızlar 3 gün ince kese göründü.sanırım 5+4 um. Bulantı vs şikayetim yok sadece sanırım ayakta kaldigimdan bacak agrim var ve çok akintim var şükür kanamam yok.bulantim olmadığından ters giden birşeyler mi var acaba diye korkuyorum.10-12gun sonra gideceğim kalp atışı için insallah
bana doktor birşey deöedi.ben 5+6 da gittim.bebek de görünmedi.kese 20 mm gelince görünür dedi.yolk keseyi sormayı unuttum o an5+1 de gordum ben cnm
herkeste ayni setler.olacak diye birsey yok cnm
Yolk diye sormadim ben kese gorundu dedi bana baska birsey sormadim sormalimiydim ?bana doktor birşey deöedi.ben 5+6 da gittim.bebek de görünmedi.kese 20 mm gelince görünür dedi.yolk keseyi sormayı unuttum o an
Aynen süt bana da çok gaz yapıyo ama kalsiyum için şartIciyorum cevizde yiyorum sen ?
günlük ne kadar içiyorsun canımAynen süt bana da çok gaz yapıyo ama kalsiyum için şart
Batım 30 martti canmbana doktor birsey demedi ama ulrasonda benim hesabim gibi cikti gecen gafta gittigimde dr keseyi gordu haftaya gel kalp atisina bakalim dedi erken dollenme mi olmus o zaman bebim ki sen beta en son kac cikti
İnş olmaz bulantı ama sorun olmasından korktuğumdankorkma canım bazı ınsanda gec oluyo bazısında erken kımısınde hıc olmuyo bulantı
Gunlerımız aynı kalp atışı için gittin mi doktorayay olcak bebeklerımız canım
Bilmiyordum BN bunu cnmhe kızlar bılmeyen varsa alısverıs merkezlerınde gırıste guvenlık kapısından gırmeyın guvenlık gorevlısı bısey derse gebe oldugunuzu soyleyın kabul etmeyın ordan gecmeyı azda olsa radyasyon verıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?