Evet canm benimde bel agrim oluyo ara ara korkuyorum ve yatiyorum hemen akimtim cok degl ama kasiklarimda geriliyor yarin kontrol var kalp atislarini duymaya gitcem bakalm hayirlsi artik.Bel ağrısı ve akıntıyı fazlasıyla yaşayan var mi ? Benim belim her ağrıdığında moralim bozuluyor. Bugün hüngür hüngür ağladım belim ağrıyor diye
bende bilmiyorum.yolk kese ne zaman görünüyor onu da bilmiyorum.ama internette yolk kese önemli diyorlar ondan.sana sormam da bu haftalarda görünüyor mu diye.bende bilmediğim için.Yolk diye sormadim ben kese gorundu dedi bana baska birsey sormadim sormalimiydim ?
normal canim ben doktora gittigim gün sata göre 5+5 tim. ama doktor 5+1 dedi. öyle hafif oynamalar olabiliyor bastaKızlar benim satıma göre solemedi Dr keseye göre 5 haftaymis normalmi
Facebook grubu kurmak yasak ilk sayfada okursan görürsün canım.facebookta grup kursak ya biz:)
ben ennson sata göre 5+5 te gitmistim . o gün yolk kesesini gördük ama bebegi göremedik. bide doktor 5+1 dedi. haftaya görürüz dedi bebegi. sali günü randevum insallah bebisimi ve kalp atislarini görürüzz. cook heyecanliyimbende bilmiyorum.yolk kese ne zaman görünüyor onu da bilmiyorum.ama internette yolk kese önemli diyorlar ondan.sana sormam da bu haftalarda görünüyor mu diye.bende bilmediğim için.
Canim bende feci durumdayim 3 gundur gozomu acamadim bugun biraz iyiyim benimde durumlarfeci doktora gittim kbbye yonlendrirdi doktorum bogazim ve genizde iltihab varmis agumentin basladik agla agla bi hal oldum cok korkkuyorum antibiyotik bisey yapacak bebisime diye ama kullanmazsan daha tehlikeli dedi doktor dualarinizi bekliyorum allah hepikizin yardimcisi olsun
aynen facebook istemiyorum ben de :)Facebook grubu kurmak yasak ilk sayfada okursan görürsün canım.Benım faceım yok burdan takıp etmek istiyorum.benım gıbı olan arkadaşlarda vardır mutlaka.
Masallah canimm cabuk atlatmisisn iyilesir inss hayirlisiylaçok teşekkürler canım. kullanmak zorundaysan başka yapacak birşey yok.. sonra çok ciddi boyutlara gelebiliyor canım. sonrasında daha ağır atibiyotikler kullanmak zorunda kalırsın. benim geçti gibi bugün ateşim çıkmadı çoook şükür..
Bugün lekelenme yok çok şükür canım 200 mg günde 3 tane şimdide ilk 5 tame kullanmıştım yarın kontrol var bakslım ne diyecek drSeninki nekadarlik.su an durum nasil
günlük ne kadar içiyorsun canım
Kızlar merhaba perşembe test yaptırmıştır 880 çıkmıştı bugün tekrar yaptırdım 4080 çıktı normal mi 3 gün için degerim artik bebeğimi ultrasyonda gorebilirmiyim
11 mm 2 hafta sonra çağırdı kalp atışları icingözün aydın canım kaç mm
Ya oyle bile olsa boyle sakladanak denirmi ya hepimizin basina gelebilirki bu
çok yakınmış günlerimiz.ben de ultrasona bakıyodum.ben görsem bilirmiyim acaba ben göremedim.sadece kesenin içinde ufak birşey vardı ben onu bebek sandım.doktora sordum bebek görünüyor mu diye.kese 20mm olunca görünür dedi.ben ennson sata göre 5+5 te gitmistim . o gün yolk kesesini gördük ama bebegi göremedik. bide doktor 5+1 dedi. haftaya görürüz dedi bebegi. sali günü randevum insallah bebisimi ve kalp atislarini görürüzz. cook heyecanliyim
yaa benim oval.ben kız istiyordum amaaynen facebook istemiyorum ben de :)
kızlar bu arada ilk çektiğiniz USG fotolarında keseniz yuvarlaksa kız, elips şeklinedyse oğluuz oluyormuş. benim oğlumda gerçekten elips şeklinde.. bilemiyorum ne kadar doğrudur ama..
Ne diyecek gelismelerden haberdar edersin canim.ben persembeye kadar bekliycem bir aksilik olmazsa. Ama benim kanama tamamen durdu diyemiyorum. 3 4 lavobadan birinde oluyo kanama. Bi de kese kücük benim yolk falan da yok.senin nasilBugün lekelenme yok çok şükür canım 200 mg günde 3 tane şimdide ilk 5 tame kullanmıştım yarın kontrol var bakslım ne diyecek dr
Bendede yolk yok dedi dr başka bi dr var dedi bol bol dinlen canım uzan ben öyle yapıyorum çok gecmış olsun canımNe diyecek gelismelerden haberdar edersin canim.ben persembeye kadar bekliycem bir aksilik olmazsa. Ama benim kanama tamamen durdu diyemiyorum. 3 4 lavobadan birinde oluyo kanama. Bi de kese kücük benim yolk falan da yok.senin nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?