hayırdır neyi söylemedin?Aynen eşime soyleyemedim bu hafta başka doktora gidicem bakalım o ne dicek
ben de kız istiyorum. ama tabi nasip. 1 oğlan 1 kızdı hep hayalimyaa benim oval.ben kız istiyordum ama.tabi öncelikle sağlıklı olması.
hoşgeldin aramızaSlm kizlar
bende Nasip se aralik annesi olacagim.sat 4 mart
ben cuma gunu 5+2 de gittim kesem 5.5 mm di. Bana kucuk gibi geldi. Sizlerin nasildi
Yaaa canım bzı arkadaslar 7000 lerden bahsedıyor o yuden cok korktumYoo cok iyi tam guzrl bir deger niye duauk oldugunu dusundun
Ayyy canım ınsallah.cok tesekkur ederım.senınde yukselecektırBence normal degerin canm korkma.benim adeti 2 gun gecti 116 ydi ;-)
Benimde geçti şükür dinlenince,İnşallah güzel haberlerle dönersiniz doktordanEvet canm benimde bel agrim oluyo ara ara korkuyorum ve yatiyorum hemen akimtim cok degl ama kasiklarimda geriliyor yarin kontrol var kalp atislarini duymaya gitcem bakalm hayirlsi artik.
hayırdır neyi söylemedin?
ben de kız istiyorum. ama tabi nasip. 1 oğlan 1 kızdı hep hayalimoğlan tuttu sıra kızda :)) benim kesemde yuvarlak. ama usg fotosunda görünmüyor şekli. çünkü usg aleti kötüydü doktorun. ama ben canlısını gördüğüm için ovaldi gördüm. 1 hafta önce rüyamda dikiş iğnesi gördüm bir sürü. anlamına bakmak aklıma gelmedi. dün gece rüyamda erkek bebek vardı kucağımda. ben de rüya tabirine bakayım derken iğneyede baktım. valla kız bebekmiş. hamileler için. hiç bilmezdim iğne görmenin kız bebek olacağını
hoşgeldin aramızaben hiç anlamıyorum ve sormuyorum kese vs.. boşver sen de hiç kafanı yorma derim. stressiz hamilelik geçir
hayırdır neyi söylemedin?
ben de kız istiyorum. ama tabi nasip. 1 oğlan 1 kızdı hep hayalimoğlan tuttu sıra kızda :)) benim kesemde yuvarlak. ama usg fotosunda görünmüyor şekli. çünkü usg aleti kötüydü doktorun. ama ben canlısını gördüğüm için ovaldi gördüm. 1 hafta önce rüyamda dikiş iğnesi gördüm bir sürü. anlamına bakmak aklıma gelmedi. dün gece rüyamda erkek bebek vardı kucağımda. ben de rüya tabirine bakayım derken iğneyede baktım. valla kız bebekmiş. hamileler için. hiç bilmezdim iğne görmenin kız bebek olacağını
hoşgeldin aramızaben hiç anlamıyorum ve sormuyorum kese vs.. boşver sen de hiç kafanı yorma derim. stressiz hamilelik geçir
yarın gıdıyorum canım Allah ızın verırseGunlerımız aynı kalp atışı için gittin mi doktora
bu hafta hayirlisi ile.kalp atislarini duyalim insallahbende bilmiyorum.yolk kese ne zaman görünüyor onu da bilmiyorum.ama internette yolk kese önemli diyorlar ondan.sana sormam da bu haftalarda görünüyor mu diye.bende bilmediğim için.
yok canım o bellı olmaz kesedenKızlar kesemizin fotosunu koyuyorum sizce yuvarlakmi şekilsiz mi hani cinsiyet belli oluyomus ya kese seklinden merak ediyorumm:)))
yok canım o bellı olmaz keseden
valla ben de çok alakasız buldum. hatta kalkınca ne iğnesi bu da ne demek dedim:) teyzemlere sordum iğne laf sözdür dediler, ben de sonrasında araştırmadım. bugün ki rüyama bakarken şu iğneyede bakayım deyince çıktı :) benim rüyalarım işaretçidir her zaman. görüşmediğim bir arkadaşımı rüyamda hamile ve kızı olurken gördüm aynısı çıktı :)gerçekten çok ilginç iğne görmen ve anlamı.bende bilmiyordum.Allah gönlüne göre versin sağlıcakla kavuşursun inşallah canım bebişine.
ay yok be itimat etme onlara. hepimiz için koşullar aynı. ne gerek vardı bunu söylemeye. ne doktorlar var ya..Cnm ben dün doktora gittim keseyi gördük ama doktor kalp atışlarını duymadan sevinme boş gebelikde olabilir dedi bende onu eşime soyleyemedimfarklı doktora gidicem bakalım o ne dicek
Slm kizlar
bende Nasip se aralik annesi olacagim.sat 4 mart
ben cuma gunu 5+2 de gittim kesem 5.5 mm di. Bana kucuk gibi geldi. Sizlerin nasildi
gayet iyi epey katlanarak gitmişKızlar selam,catlatma iğnesı olmustum.iğnenın,
12.gunu degerım 10
14.gunu degerım 53
16.gunu 111
20.gunu 712
Sızce nasıl?sızın degerlerınız nasıldı?
benim oğlanda tuttu vallaDoğru yaa belli olmaz dimi. Yoksa herkes ilk aydan ogrenirdi cinsiyetini. .
aynen canım ama kesen duzgun cok sukurDoğru yaa belli olmaz dimi. Yoksa herkes ilk aydan ogrenirdi cinsiyetini. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?