valla ben de çok alakasız buldum. hatta kalkınca ne iğnesi bu da ne demek dedim:) teyzemlere sordum iğne laf sözdür dediler, ben de sonrasında araştırmadım. bugün ki rüyama bakarken şu iğneyede bakayım deyince çıktı :) benim rüyalarım işaretçidir her zaman. görüşmediğim bir arkadaşımı rüyamda hamile ve kızı olurken gördüm aynısı çıktı :)
ay yok be itimat etme onlara. hepimiz için koşullar aynı. ne gerek vardı bunu söylemeye. ne doktorlar var ya..
aynen canım ama kesen duzgun cok sukur
benim oğlanda tuttu vallaama o topikte kim yazdıysa %80 ine yakını tutmuş. çok şaşırdım ben de
yarın kalp atısı ıcınde gıtcem canım 6+2 gunluk suan keseyıde varsa kalp atısınıda yarın ılk kez gorcem ıns gorurum dua edın ne olur cok korkuyorumSen gittinmi cnm keseyi görmeye bide kaç haftalık seninki
yarın kalp atısı ıcınde gıtcem canım 6+2 gunluk suan keseyıde varsa kalp atısınıda yarın ılk kez gorcem ıns gorurum dua edın ne olur cok korkuyorum
kaybettıgım kızımda 8 haftalıkken duymustum canım belkıde o korkutuyo benıİçini ferah tut cnm Rabbimin izniyle görürsün keseyi ınsss kalp atışı içinde endişe etme 7.Ci haftada duyan var en gec 8 haftalikken duyuluyomus inşallah yarın duyarsin cnm. Skinti yapma kendine rahat ol:)
Anladimmkaybettıgım kızımda 8 haftalıkken duymustum canım belkıde o korkutuyo benı
düşünmeye calısıyorum ama ıster ıstemez ınsnaın aklına once kotusu gelıyo yarın kap atısını duyarsam baya bı rahatlıcamAnladimmkorkma yine aynı olacak die bişey yok pozitif düşün pozitif olsun
düşünmeye calısıyorum ama ıster ıstemez ınsnaın aklına once kotusu gelıyo yarın kap atısını duyarsam baya bı rahatlıcam
Allah razı olsun canım ılk buraya yazcam olanı bıtenı ıns guzel haberlerle gelırımTmm cnmm dualarım seninle :)yarın güzel haberlerini beklicem
7.2 mm demek gs ise gebelik kesesi demek cok iyiymiş canımSelam kızlar keseyi gören arkadaşlara sorum olacak ultrason kagidinda gs karşısında rakam yazio sizlerde kaç yazio acaba bende 0.72 yazio kese capiymis bu normalmi acaba
yakında bebeklerımızın boyunu yazcaz7.2 mm demek gs ise gebelik kesesi demek cok iyiymiş canım
İnşallah cnm hersey bizim içinAllah razı olsun canım ılk buraya yazcam olanı bıtenı ıns guzel haberlerle gelırım
valla ben de çok alakasız buldum. hatta kalkınca ne iğnesi bu da ne demek dedim:) teyzemlere sordum iğne laf sözdür dediler, ben de sonrasında araştırmadım. bugün ki rüyama bakarken şu iğneyede bakayım deyince çıktı :) benim rüyalarım işaretçidir her zaman. görüşmediğim bir arkadaşımı rüyamda hamile ve kızı olurken gördüm aynısı çıktı :)
ay yok be itimat etme onlara. hepimiz için koşullar aynı. ne gerek vardı bunu söylemeye. ne doktorlar var ya..
inşallah beni 10 gün sonra çağırdı 21 nisanda gidecem.sen ne zaman gidecenbu hafta hayirlisi ile.kalp atislarini duyalim insallah
Senn kız istiyosun dimii:)))
Evet bende bu konularda bilgisizim dış gebelik saniyorum dış gebelikmi yani dedim Hayır bu farklı boş kese dedi bi tuhaf oldum internetten arastirdim hemen inşallah öyle biseyle karsilasmayiz hiç birimiz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?