2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Masallah kızlar dokturmussunuz ben iki gündür yoktum yazamadımCumartesi gittim bende doktora htg53 ten ,165 e cıkmıs şimdilik guzel dedi.karindan baktı ultrasonla ben ne girecek diye merak ettim ama nokta gibi bisey gösterdi bana.haftaya gel değerin 1500 lerde olur tekrar bakarız dedi.bu arada 4+5 de baktık al

Kızlar günaydın
Bugün kontrolüm var dua edinde dr iyi şeyler söylesin düşük tehtidim vardı inşallah yolk kesesini görüp kalp atışınıda duyarım
Günaydın canım inşallah herşey çok güzel gider hayırlı haberler alırsın umarım stres yapma bende yarın gidicem doktor kontrolüne stres yapmamak çok zor ama en hayırlısını verecektir rabbim

Günaydın canım inşallah herşey çok güzel gider hayırlı haberler alırsın umarım stres yapma bende yarın gidicem doktor kontrolüne stres yapmamak çok zor ama en hayırlısını verecektir rabbim
İnşallah canım benim hepimiz sağlıklı ve hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz

Ben cumaya kadar sabredecem ama esim dayanamiyor bizde yarin gitcez.. 5+4 olcaz yarin gec dollenme.ile bisi gorebilecegimi sanmiyorum ama insallah bi supriz olur ve keseyi gorurum die umutlanmadanda duramiyorum
geceleri wc ihtiyaci artmaya basladi ve karin agrisi mi gaz sancisimi kasik gerilmesi mi bilemedigim sizilar beni cook uyandiriyor

sende cm cinsinden yazmış bende mm biriminden yazıyo 7 mm benimki seninkini de mm e çevirirsek 7.2 mm yapar benimkiyle aynı gibi. benim sat 03 mart 1 hfta geç döllenme olmuş dedi dr 5+3 hesaplıyodum 4+3 e düştüm sana ne kadarlık dedi canım
Selam kızlar keseyi gören arkadaşlara sorum olacak ultrason kagidinda gs karşısında rakam yazio sizlerde kaç yazio acaba bende 0.72 yazio kese capiymis bu normalmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…