ben daha aynı kılomdayım ama dun geceden berı iştahım kesıldı umarım 1 2 kılo verırım 12 haftalık donemdeKızlar kilo alımlarıniz ne alemde
Canım benide listeye eklermisiniz ,sat 11 Martekledim canım inş çok güzel geçer iyi haberlerle gelirsin canım
Canm liste berde görebilir muyuz bizde ?super ya 56 kısı olduk
ilk sayfada canım lıste derınsu arkadasımız yenı gelenlerı ekleme yapıyo lısteye gorunce ekler senıdeCanm liste berde görebilir muyuz bizde ?
Hamilelik en son adet oldugun tarihten hesaplaniyor canim burdaki yazan dogru.Arkadaslar bu alttaki hafta bilgileri dogru mu ? bana biraz ileri tarih gibi geliyor
İnşallahhh hayırlı haberlerle gelllay kızlar bugunde heycandan uyuyamıyorumm bugun bebegımı gorcem ılk defa Allah ızın verırse inşallah kalbınıde duyarım
Günaydın canım inşallah herşey çok güzel gider hayırlı haberler alırsın umarım stres yapma bende yarın gidicem doktor kontrolüne stres yapmamak çok zor ama en hayırlısını verecektir rabbimKızlar günaydın
Bugün kontrolüm var dua edinde dr iyi şeyler söylesin düşük tehtidim vardı inşallah yolk kesesini görüp kalp atışınıda duyarım
Hem bebeğini görür hem kalbini duyarsın canım güzel haberlerle gel inşallahay kızlar bugunde heycandan uyuyamıyorumm bugun bebegımı gorcem ılk defa Allah ızın verırse inşallah kalbınıde duyarım
Guzel haberlerle gelin inşşşşKızlar günaydın
Bugün kontrolüm var dua edinde dr iyi şeyler söylesin düşük tehtidim vardı inşallah yolk kesesini görüp kalp atışınıda duyarım
bu hafta ici gidecegim hayirlis ileinşallah beni 10 gün sonra çağırdı 21 nisanda gidecem.sen ne zaman gidecen
İnşallah canım benim hepimiz sağlıklı ve hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruzGünaydın canım inşallah herşey çok güzel gider hayırlı haberler alırsın umarım stres yapma bende yarın gidicem doktor kontrolüne stres yapmamak çok zor ama en hayırlısını verecektir rabbim
Amin canımGuzel haberlerle gelin inşşşş
Selam kızlar keseyi gören arkadaşlara sorum olacak ultrason kagidinda gs karşısında rakam yazio sizlerde kaç yazio acaba bende 0.72 yazio kese capiymis bu normalmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?