- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
ya sana niye öyle bişey söyleyip senin içine kurt düşürmüş ki bu dr ları anlamak gerçekten zor tmm sen hergün böyle şeyler görüyosun alışkınsında biz ilk defa hamile kalıyoruz heralde
Kızlar çay içme durumunuzu nasıl yapıyorsunuz..Günde 3-4 bardak içiyorum ben ama içim içimi yiyor zararlı diye..:S:SBu konuda siz napıyorsunuz?
bende çayı açık sabah 1 tane öğlen 1 tane içiyorum ama kahve konusunda çok zorlanıyorum günde en az 2 fincan içerdim normalde şimdi 2 günde yarım fincan falan içiyorum çünkü kahvede çaya göre kafain daha fazla inş bi zararı olmuyordur bebişimeben çaya düşkün değilim sadece sabah 1 bardan çok açık içiyorum ama kahve beni zorluyo açıkçası. günde 1 tane içiyorum dayanamıyorum ama kafaya da takmıyorum ne kadar rahat anne, o kadar rahat bebek.
bende çayı açık sabah 1 tane öğlen 1 tane içiyorum ama kahve konusunda çok zorlanıyorum günde en az 2 fincan içerdim normalde şimdi 2 günde yarım fincan falan içiyorum çünkü kahvede çaya göre kafain daha fazla inş bi zararı olmuyordur bebişime
İşte çaya düşkün olunca insan düşünüyor....:)Kimisi hiç içmeyin diyor ya ondann...yaa 200 mg kafein serbest aslında. 200 mg demek de 2 fincan kahve veya 5 bardak çay demek. çok da pimpirikli olmamak lazım. sonuçta annanelerimizin falan bunları salladığını sanmıyorum. :)
İşte çaya düşkün olunca insan düşünüyor....:)Kimisi hiç içmeyin diyor ya ondann...
Ama 3 5 bardak arası içmekde sakınca yok anlamadıgım kadarı ile:)
BOZMA MORALINI ZAMANLA BUYUCEK INŞ..Of kızlar moralim bozuldu Dr gebelik yeni oluşuyor minicik kese var dedi 4mm niye böyle oldu ki şimdi bu 10 gün sonra tekrar gel dedi 4,5 haftalık çıktı
Hic telaslanma canim.benim de ayni. 3Mm cikmisti basta ardi ardina gittim sonra.5mm ve 7 mm ye yukseldi.Of kızlar moralim bozuldu Dr gebelik yeni oluşuyor minicik kese var dedi 4mm niye böyle oldu ki şimdi bu 10 gün sonra tekrar gel dedi 4,5 haftalık çıktı
İnşallah canım cümlemizinkiniRabbim gonlundekini nasip etsin sana ins
valla içiyorum. ilk hamileliğimde 6+ larda bulantım başladı ve çaydan resmen nefret ettim. o kadar ki içeni gördüğümde bile midem bulanıyordu. bunda bari keyfini çıkarayım. günde 3 4 bardak içiyorum ama ben kahve vs.. içmiyorum sadece çayKızlar çay içme durumunuzu nasıl yapıyorsunuz..Günde 3-4 bardak içiyorum ben ama içim içimi yiyor zararlı diye..:S:SBu konuda siz napıyorsunuz?
tansiyon olabilir mi? ya da soğuk algınlığıElim ayagim titriyo her sabah neden acaba
geç döllenme canım benimde öyleymiş ben belki bebeğin kalp atışlarını bile duyarız diye gittim geç döllenmeymiş keseyi zor gördükOf kızlar moralim bozuldu Dr gebelik yeni oluşuyor minicik kese var dedi 4mm niye böyle oldu ki şimdi bu 10 gün sonra tekrar gel dedi 4,5 haftalık çıktı
İnşallah canım ya başıma ağrı girdi düşünmekten şimdi kızımın mezarına gidiyorumHic telaslanma canim.benim de ayni. 3Mm cikmisti basta ardi ardina gittim sonra.5mm ve 7 mm ye yukseldi.
Aynı benimkide zor göründügeç döllenme canım benimde öyleymiş ben belki bebeğin kalp atışlarını bile duyarız diye gittim geç döllenmeymiş keseyi zor gördük
ben de yarım kilo aldımya ben şimdiden 2,5 kilo aldım off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?