2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar çay içme durumunuzu nasıl yapıyorsunuz..Günde 3-4 bardak içiyorum ben ama içim içimi yiyor zararlı diye..:S:SBu konuda siz napıyorsunuz?

ya sana niye öyle bişey söyleyip senin içine kurt düşürmüş ki bu dr ları anlamak gerçekten zor tmm sen hergün böyle şeyler görüyosun alışkınsında biz ilk defa hamile kalıyoruz heralde

maalesef bazı doktorlar işin duygusal boyutunu hiçe sayıp tamamen bilimsel yaklaşıyorlar olaya. bu durumde yapılacak en iyi şey doktor değiştirmektir.

Kızlar çay içme durumunuzu nasıl yapıyorsunuz..Günde 3-4 bardak içiyorum ben ama içim içimi yiyor zararlı diye..:S:SBu konuda siz napıyorsunuz?

ben çaya düşkün değilim sadece sabah 1 bardan çok açık içiyorum ama kahve beni zorluyo açıkçası. günde 1 tane içiyorum dayanamıyorum ama kafaya da takmıyorum ne kadar rahat anne, o kadar rahat bebek.

ben çaya düşkün değilim sadece sabah 1 bardan çok açık içiyorum ama kahve beni zorluyo açıkçası. günde 1 tane içiyorum dayanamıyorum ama kafaya da takmıyorum ne kadar rahat anne, o kadar rahat bebek.
bende çayı açık sabah 1 tane öğlen 1 tane içiyorum ama kahve konusunda çok zorlanıyorum günde en az 2 fincan içerdim normalde şimdi 2 günde yarım fincan falan içiyorum çünkü kahvede çaya göre kafain daha fazla inş bi zararı olmuyordur bebişime

yaa 200 mg kafein serbest aslında. 200 mg demek de 2 fincan kahve veya 5 bardak çay demek. çok da pimpirikli olmamak lazım. sonuçta annanelerimizin falan bunları salladığını sanmıyorum. :)

günaydın güzel anne adayları iyi haftalar diliyorum bu hafta inşallah kalp atışı duymaya gideceğiz.

doktora giden ve test yaptıran var mı ne testi yaptırıyor doktor? açlık kan şekeri vs mi?

yaa 200 mg kafein serbest aslında. 200 mg demek de 2 fincan kahve veya 5 bardak çay demek. çok da pimpirikli olmamak lazım. sonuçta annanelerimizin falan bunları salladığını sanmıyorum. :)
İşte çaya düşkün olunca insan düşünüyor....:)Kimisi hiç içmeyin diyor ya ondann...
Ama 3 5 bardak arası içmekde sakınca yok anlamadıgım kadarı ile:)

İşte çaya düşkün olunca insan düşünüyor....:)Kimisi hiç içmeyin diyor ya ondann...
Ama 3 5 bardak arası içmekde sakınca yok anlamadıgım kadarı ile:)

bazı doktorlar her konuda çok katı mesela asla saç boyatılmayacak diyen de var, 3 aydan sonra boyatılabilir diyen de var. hiç spor yapmayın 3 ay diyen de var, yapabilirsiniz diyen de. Ben içimden geleni yapıyorum çoğu konuda kendimi ve bebeği yormayacak şekilde hiçbişeyi körü körüne kısıtlamadım açıkçası. Öyle yaşarsam stresten çok daha olumsuz etkilerim bebeği diye düşünüyorum. Umarım herkes sağlıklı minikler doğurur. :)

HERKESE GUNAYDINN.BEN HAFTA SONU GIRIP YAZAMADIM BI TURLU SIZE.BEN GECEN PERSEMBE EVDE TEST YAPTTIM BELIRGIN POZITIF CIKMISTI..KAN TAHLILINIDE ANCA DUN ACILE GIDEREK YAPTIRABILDIM.BU ARADA EN SON REGL 8 MART BETAM 6367,0 CIKTI :).SSIZCE DEGER NASIL..

Of kızlar moralim bozuldu Dr gebelik yeni oluşuyor minicik kese var dedi 4mm niye böyle oldu ki şimdi bu 10 gün sonra tekrar gel dedi 4,5 haftalık çıktı

Of kızlar moralim bozuldu Dr gebelik yeni oluşuyor minicik kese var dedi 4mm niye böyle oldu ki şimdi bu 10 gün sonra tekrar gel dedi 4,5 haftalık çıktı
Hic telaslanma canim.benim de ayni. 3Mm cikmisti basta ardi ardina gittim sonra.5mm ve 7 mm ye yukseldi.

günaydın kızlar,
Rabbim gonlundekini nasip etsin sana ins
İnşallah canım cümlemizinkini
valla içiyorum. ilk hamileliğimde 6+ larda bulantım başladı ve çaydan resmen nefret ettim. o kadar ki içeni gördüğümde bile midem bulanıyordu. bunda bari keyfini çıkarayım. günde 3 4 bardak içiyorum ama ben kahve vs.. içmiyorum sadece çay
Elim ayagim titriyo her sabah neden acaba
tansiyon olabilir mi? ya da soğuk algınlığı

geç döllenme canım benimde öyleymiş ben belki bebeğin kalp atışlarını bile duyarız diye gittim geç döllenmeymiş keseyi zor gördük

HERKESE GUNAYDINN.BEN HAFTA SONU GIRIP YAZAMADIM BI TURLU SIZE.BEN GECEN PERSEMBE EVDE TEST YAPTTIM BELIRGIN POZITIF CIKMISTI..KAN TAHLILINIDE ANCA DUN ACILE GIDEREK YAPTIRABILDIM.BU ARADA EN SON REGL 8 MART BETAM 6367,0 CIKTI :).SSIZCE DEGER NASIL..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…