2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Of kızlar moralim bozuldu Dr gebelik yeni oluşuyor minicik kese var dedi 4mm niye böyle oldu ki şimdi bu 10 gün sonra tekrar gel dedi 4,5 haftalık çıktı
benim de 6.2 mm kese canım bana da on gün sonra gel kalbine bakalım dedi geç döllenme heralde

kızlar cok acemiyim şimdi ben hamileliğin 5. haftası içinde miyim? Bu arada henüz doktora gitmedim giden var mı? ne zaman gitcez???

HERKESE GUNAYDINN.BEN HAFTA SONU GIRIP YAZAMADIM BI TURLU SIZE.BEN GECEN PERSEMBE EVDE TEST YAPTTIM BELIRGIN POZITIF CIKMISTI..KAN TAHLILINIDE ANCA DUN ACILE GIDEREK YAPTIRABILDIM.BU ARADA EN SON REGL 8 MART BETAM 6367,0 CIKTI :).SSIZCE DEGER NASIL..

hadi hayırlısı olsun canım 5 haftalık heralde tahmini. değer yüksek

hadi hayırlısı olsun canım 5 haftalık heralde tahmini. değer yüksek
SAGOL CANIM 5-6 HAFTALIK GIBI ..ACILDEKI DOKTOR BENI YINE ACILDEKI KADIN DOGUMA YONLENDRIDI.SURATSIZ BAY DOKTOR ANCAK ALTTAN MUAYENE EDERIM ZATEN 3AYDAAN ONCE ALTTAN MUAYENE EDILIR DIYEREK BENI BASINDAN SALDI HEVESIMI KURSAGIMDA BIRAKTI.

canım bu değerle senin kesen görünür bi kadın doğumcudan randevu al da git hemen :)
SAGOL CANIM 5-6 HAFTALIK GIBI ..ACILDEKI DOKTOR BENI YINE ACILDEKI KADIN DOGUMA YONLENDRIDI.SURATSIZ BAY DOKTOR ANCAK ALTTAN MUAYENE EDERIM ZATEN 3AYDAAN ONCE ALTTAN MUAYENE EDILIR DIYEREK BENI BASINDAN SALDI HEVESIMI KURSAGIMDA BIRAKTI.

4+ isen 5. hafta içindesin demektir canım ben 6+2 yim 7. haftada oluyorum
merhaba tanısalım artık cok görüşecegiz sanırım ben en son reglimi 11 Martta oldum..Ama hangi gün döllendi (cunku düzenli ilişkiye girdik) bilmiyorum gününü falan??

Doktora gitmedim henüz bu arada siz ne zaman gittiniz?

zaten doktor keseyıde kalp atıslarınıda gorurum ama alttan muayene edıcem dedı.bende ısrarla ıstemem dedım.tıpıs tıpıs dondum eve...

başka doktora muayene olursun canım

ben 5+6 haftalık iken gittim genelde adetlerin düzenliyse ve kaç günde bir regl olduğunu biliyosan hangi gün döllendiği aşağı yukarı bellidir

arkadaslar ıstanbul avrupa yakasında oturuyorum.tavsıye edebılecegınız bayan kadın dogum uzmanı varmı.bırde ozelemı gıtmelı yoksa devletemı

Kızlar bu hafta kalp atışlarını dinlemeye gidecek olanlar var mı ve kaç haftada gidiyorsunuz ...

İnşallah canım ya başıma ağrı girdi düşünmekten şimdi kızımın mezarına gidiyorum
Git ama kendini fazla yipratma.cok yakin bir arkadasim var. Kimyasal gebelik bos gebelik dis gebelik hepsi oldu.tup bebek birkac sefer denediler yok. Artik iyice biraktilar. Birkac ay once nirmal yolla hamile kaldi.su an 5 aylik.allah nasil nezaman uygun goruyorsa oyle.ne desek bos aslinda

Hangi gün benim yarın randevum
randevu almadım perşembe gitmeyi düşünüyorum testlerde yapılacak cumada sonuçları almaka giderim diye programladım kendimi

özele gidiyorum ama doktorum randevu almadan gel diyor bende gidiyorum napim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…