2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
randevu almadım perşembe gitmeyi düşünüyorum testlerde yapılacak cumada sonuçları almaka giderim diye programladım kendimi

özele gidiyorum ama doktorum randevu almadan gel diyor bende gidiyorum napim:)
Bende özele gidiyorum salı gel dedi ama ben erken mı diye dusundum

günaydın herkese,herkes hamilelik takvimini bile yapmış, süpersiniz bende yarın sabah gidiyorum doktora.kalp atışları için erken sanırım. boş gebelik riski de hep aklımda,inşallah değildir.
karnında kasıklarında ağrı hisseden var mı ??

ben hissediyorum ama bir kısmını bagırsak hareketlerine bağlıyorum

Bende şimdi geldim kızlar bende geç döllenme 8 mm dedi kese için olsun keseyi görebilmemizde büyük birşey.10 güne kadar bebişide görürüz yolunda gidiyor herşey dedi.5 haftalıkmış.
aaa senler aynıyız nerdeyse bende 2 hafta bekleyip oyle gideyim diyordum..bende mi gitsem??

ağrı ara ara oluyor canım ama çok şiddetli değil :) kalp atışlarıda 7.haftadan önce karından zor duyulur canım kese için ama 5. hafta felan uygun gayet

kızlarrrrrr özelemı yoksa devletemı gıtmelı sızce..bu arada ıst avrupa yakası bayan kadın dogum tavsıye edebılecek varmı..

SAGOL CANIM 5-6 HAFTALIK GIBI ..ACILDEKI DOKTOR BENI YINE ACILDEKI KADIN DOGUMA YONLENDRIDI.SURATSIZ BAY DOKTOR ANCAK ALTTAN MUAYENE EDERIM ZATEN 3AYDAAN ONCE ALTTAN MUAYENE EDILIR DIYEREK BENI BASINDAN SALDI HEVESIMI KURSAGIMDA BIRAKTI.
selam hosgeldin aramiza hayirli olsun bozma morelini acildeki doktorlar hep suratsiz senin yine degerlerin gozukmuş benim yerlesme kanamam oldu acile gittim sat i soylememe ragmen idrar tahlili yapip en agir antibiyotigi verdi bende bir. Hikmettirki icmedim hafta ici ozel doktora gittim bebisimi ogrendim durumun el veriyorsa ozelle git ne demek 3ay boyunca alttan bakilir ben 5 haftaliken karnimdan gordu kesecigi

kızlarrrrrr özelemı yoksa devletemı gıtmelı sızce..bu arada ıst avrupa yakası bayan kadın dogum tavsıye edebılecek varmı..

bence özel hastaneler doğum için birazdaha iyi gibi normal doğumda devlette doktor girmiyor özel bir durum olmazsa ama özelde o şansın var birde devlet hastaneleri her halükarda yoğun oluyor özelde daha hızlı ilerleyebilir.birde hangi hastaneyi seçiyorsanız doğum için özellikle yenidoğan ünitesinin iyi olmasına dikkat edin derim..

birde spor falan yapıyor musunuz? Ben şimdiden 45 dk hafif tempoda yürüyorum..Kendimi çokkk iyi hissettiriyor..

ha birde maddi durumda önemli tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…