Bende özele gidiyorum salı gel dedi ama ben erken mı diye dusundumrandevu almadım perşembe gitmeyi düşünüyorum testlerde yapılacak cumada sonuçları almaka giderim diye programladım kendimi
özele gidiyorum ama doktorum randevu almadan gel diyor bende gidiyorum napim:)
ben yarın gitmeyi planlıyorum canım doktorum da öyle çağırdı zaten bu hafta içinde diye.7. haftamdayım hayırlısıyla duyarız diyorum ya bakalımKızlar bu hafta kalp atışlarını dinlemeye gidecek olanlar var mı ve kaç haftada gidiyorsunuz ...
ben hissediyorum ama bir kısmını bagırsak hareketlerine bağlıyorumgünaydın herkese,herkes hamilelik takvimini bile yapmış, süpersinizbende yarın sabah gidiyorum doktora.kalp atışları için erken sanırım. boş gebelik riski de hep aklımda,inşallah değildir.
karnında kasıklarında ağrı hisseden var mı ??
aaa senler aynıyız nerdeyse bende 2 hafta bekleyip oyle gideyim diyordum..bende mi gitsem??Bende şimdi geldim kızlar bende geç döllenme 8 mm dedi kese için olsun keseyi görebilmemizde büyük birşey.10 güne kadar bebişide görürüz yolunda gidiyor herşey dedi.5 haftalıkmış.
Cnm satlRimiz aynı benimde 11mart hayırlısıyla elimize de alırız insBenice listeye eklermisiniz SAT 11 mart
ağrı ara ara oluyor canım ama çok şiddetli değil :) kalp atışlarıda 7.haftadan önce karından zor duyulur canım kese için ama 5. hafta felan uygun gayetgünaydın herkese,herkes hamilelik takvimini bile yapmış, süpersinizbende yarın sabah gidiyorum doktora.kalp atışları için erken sanırım. boş gebelik riski de hep aklımda,inşallah değildir.
karnında kasıklarında ağrı hisseden var mı ??
bende karar vermedimkızlarrrrrr özelemı yoksa devletemı gıtmelı sızce..bu arada ıst avrupa yakası bayan kadın dogum tavsıye edebılecek varmı..
selam hosgeldin aramiza hayirli olsun bozma morelini acildeki doktorlar hep suratsiz senin yine degerlerin gozukmuş benim yerlesme kanamam oldu acile gittim sat i soylememe ragmen idrar tahlili yapip en agir antibiyotigi verdi bende bir. Hikmettirki icmedim hafta ici ozel doktora gittim bebisimi ogrendim durumun el veriyorsa ozelle git ne demek 3ay boyunca alttan bakilir ben 5 haftaliken karnimdan gordu kesecigiSAGOL CANIM 5-6 HAFTALIK GIBI ..ACILDEKI DOKTOR BENI YINE ACILDEKI KADIN DOGUMA YONLENDRIDI.SURATSIZ BAY DOKTOR ANCAK ALTTAN MUAYENE EDERIM ZATEN 3AYDAAN ONCE ALTTAN MUAYENE EDILIR DIYEREK BENI BASINDAN SALDI HEVESIMI KURSAGIMDA BIRAKTI.
kızlarrrrrr özelemı yoksa devletemı gıtmelı sızce..bu arada ıst avrupa yakası bayan kadın dogum tavsıye edebılecek varmı..
Matematik ogretmenisiniz galiba ilkmat yazinca algida secicilikTamm Cnm teşekkür ederim
bence özel hastaneler doğum için birazdaha iyi gibi normal doğumda devlette doktor girmiyor özel bir durum olmazsa ama özelde o şansın var birde devlet hastaneleri her halükarda yoğun oluyor özelde daha hızlı ilerleyebilir.birde hangi hastaneyi seçiyorsanız doğum için özellikle yenidoğan ünitesinin iyi olmasına dikkat edin derim..
Matematik ogretmenisiniz galiba ilkmat yazinca algida secicilik[/QUOTE
Evet canm doğru eskiden beri kullandığım nickimdi değiştirmedim bende
6+5 teyim acaba yarın kalp atışlarını duyabilir miyim ??ağrı ara ara oluyor canım ama çok şiddetli değil :) kalp atışlarıda 7.haftadan önce karından zor duyulur canım kese için ama 5. hafta felan uygun gayet
selam hosgeldin aramiza hayirli olsun bozma morelini acildeki doktorlar hep suratsiz senin yine degerlerin gozukmuş benim yerlesme kanamam oldu acile gittim sat i soylememe ragmen idrar tahlili yapip en agir antibiyotigi verdi bende bir. Hikmettirki icmedim hafta ici ozel doktora gittim bebisimi ogrendim durumun el veriyorsa ozelle git ne demek 3ay boyunca alttan bakilir ben 5 haftaliken karnimdan gordu kesecigi[/QUOT
anlatmaya calsıtım lakın konusturmadı bıle .keseyıde kalp atıslarınıda gorebılecegını soyledı ama ılla alttan bakacakmıs.yumurtalıklarada bakması gerekıyormus bos keselıkmı dıye tamamda keseyı goruyorsan nasıl bos gebelık olacak benmı cok bılıyorum omu az anlamadım.en kısa zmanda bır doktor bulup gıdıcem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?