6+5 teyim acaba yarın kalp atışlarını duyabilir miyim ??
tesekkur ederım sagol..bence özel hastaneler doğum için birazdaha iyi gibi normal doğumda devlette doktor girmiyor özel bir durum olmazsa ama özelde o şansın var birde devlet hastaneleri her halükarda yoğun oluyor özelde daha hızlı ilerleyebilir.birde hangi hastaneyi seçiyorsanız doğum için özellikle yenidoğan ünitesinin iyi olmasına dikkat edin derim..
Canım ben bugun medipol esenlere gittim.ayten hanıma acayip sevimli bi kadın çok ilgili ve yakın davranıyor. hastane süper yakınlarda bir arkadaşım doğum yaptı anlata anlata bitiremiyor.muayine ücretide almıyorlar sadece yapılan tahlillerden para alınıyor.kızlarrrrrr özelemı yoksa devletemı gıtmelı sızce..bu arada ıst avrupa yakası bayan kadın dogum tavsıye edebılecek varmı..
aa iyiymiş o halde.ama ben halkalıda otuyorum acıl bır durum olursa nasıl yetısırım bılemedım sımdı..Canım ben bugun medipol esenlere gittim.ayten hanıma acayip sevimli bi kadın çok ilgili ve yakın davranıyor. hastane süper yakınlarda bir arkadaşım doğum yaptı anlata anlata bitiremiyor.muayine ücretide almıyorlar sadece yapılan tahlillerden para alınıyor.
Herkes kese kalp atisi derdinde canim,o konuda yazarsan oyle cevap verirler, bende gecenlerde bir problemimi yazip moral bulurum demistim ama yanilmisimfiliz1982at: 40470393 .!.:kimse bana cevap vermiyor
birde spor falan yapıyor musunuz? Ben şimdiden 45 dk hafif tempoda yürüyorum..Kendimi çokkk iyi hissettiriyor..
bencede git ben cok zor durumda kalmadan gitmiyorum hemsireleri bile suratsizanlatmaya calsıtım lakın konusturmadı bıle .keseyıde kalp atıslarınıda gorebılecegını soyledı ama ılla alttan bakacakmıs.yumurtalıklarada bakması gerekıyormus bos keselıkmı dıye tamamda keseyı goruyorsan nasıl bos gebelık olacak benmı cok bılıyorum omu az anlamadım.en kısa zmanda bır doktor bulup gıdıcem..
Valla onu bilmiyorum ki cnm.bana yakın ama hastane çok temiz zaten 1 sene oldu açılalı.kadın doğum doktorlarının hepsi bayan zaten.aa iyiymiş o halde.ama ben halkalıda otuyorum acıl bır durum olursa nasıl yetısırım bılemedım sımdı..
inşallah canım ya ıcım ıcımı yıyo bı oncekı kaybettıgım bebegımde gelişim gerılıgı vardı 10 gun kadar o yuzden endıselenıyorum bırazCnm niye moralini bozuyo sun buyucek o kesecik:)
inşallah canım ya ıcım ıcımı yıyo bı oncekı kaybettıgım bebegımde gelişim gerılıgı vardı 10 gun kadar o yuzden endıselenıyorum bıraz
mrb kızlar nasılsınız takip ediyorum ama çok yazamıyorum bugün 5+4 olduk dr gitmedim daha cuma günü gitmeyi planlıyorum dün çok korktum hiç bir belirtim yok genelde sabaha karşı bel ağrısı olurdu bugün oda olmadı korktum hastanede kan tahlili yaptırıcaktım ama kit kalmadı dediler bende idrar testi yaptım kıpkırmızı çıktı içim rahatladı birde görseydim keseyi kalp atışını içim rahatlayacak
ınşallah canım ınsallah rabbım acılarını yasatmasın ne gordugum ne gormedıgım evlatlarımın dusmanıma bıle yasatmasın evlat acısını cok agırbence sizde hiçbir sorun olmayacak içinizi rahat tutun. öyle hissediyorum sizin adınıza.
amın..inş. bunlrda gecıcek bırkac hafta sonra baska seylerden bahsedıyo olucaz..ınşallah canım ınsallah rabbım acılarını yasatmasın ne gordugum ne gormedıgım evlatlarımın dusmanıma bıle yasatmasın evlat acısını cok agır
çok şükür kanamam falan yok lekelenme dahi olmadı 2 seneye yakın uğraştım telaşım korkum ondan heralde hiçbir belirti olmayınca ( gerçi oğlumdada yoktu hiç belirtim )kanama lekelenme yoksa rahat olun. bir sorun olduğu zaman zaten gösterir kendini.
inş canım ya doktorum bı 8 gun sonra bıde 14 gun sonra boşmuş bana 10 gun sonra gel dedı dayanamam dıye 8 gune aldım randevuyuamın..inş. bunlrda gecıcek bırkac hafta sonra baska seylerden bahsedıyo olucaz..
çok şükür kanamam falan yok lekelenme dahi olmadı 2 seneye yakın uğraştım telaşım korkum ondan heralde hiçbir belirti olmayınca ( gerçi oğlumdada yoktu hiç belirtim )
:) benımde ilk randevum bu cuma bakalım nasıl sapredıcem beta6367,0inş. gıttıgımde keseyıde kalp atısınıda duyrım..aslında nekadar gec gıdersek o kadar ıyı..inş canım ya doktorum bı 8 gun sonra bıde 14 gun sonra boşmuş bana 10 gun sonra gel dedı dayanamam dıye 8 gune aldım randevuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?