2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
anlatmaya calsıtım lakın konusturmadı bıle .keseyıde kalp atıslarınıda gorebılecegını soyledı ama ılla alttan bakacakmıs.yumurtalıklarada bakması gerekıyormus bos keselıkmı dıye tamamda keseyı goruyorsan nasıl bos gebelık olacak benmı cok bılıyorum omu az anlamadım.en kısa zmanda bır doktor bulup gıdıcem..

6+5 teyim acaba yarın kalp atışlarını duyabilir miyim ??

eğer geç döllenme değilse duyma ihtimalin çook yüksek bende yarın gidicem ve 6+4 olucam benim haftam adetimle uyumluymuş yani geç döllenme yok çok ümitli gidiyorum doktorum da bu hafta içinde çağırdı duyulur diye bakıcaz artık keseyi gördünüz mü?

tesekkur ederım sagol..

kızlarrrrrr özelemı yoksa devletemı gıtmelı sızce..bu arada ıst avrupa yakası bayan kadın dogum tavsıye edebılecek varmı..
Canım ben bugun medipol esenlere gittim.ayten hanıma acayip sevimli bi kadın çok ilgili ve yakın davranıyor. hastane süper yakınlarda bir arkadaşım doğum yaptı anlata anlata bitiremiyor.muayine ücretide almıyorlar sadece yapılan tahlillerden para alınıyor.

aa iyiymiş o halde.ama ben halkalıda otuyorum acıl bır durum olursa nasıl yetısırım bılemedım sımdı..

birde spor falan yapıyor musunuz? Ben şimdiden 45 dk hafif tempoda yürüyorum..Kendimi çokkk iyi hissettiriyor..

ben profesyonel sporcuyum. hamile kalmadan önce çok ağır antrenman tempom vardı. şimdi yalnızca yüzme ve yürüyüşe indirdim. 12 hafta bitince eski düzenime yakın bi tempoya geri döneceğim. herkese mutlaka spor öneririm.

bencede git ben cok zor durumda kalmadan gitmiyorum hemsireleri bile suratsiz

mrb kızlar nasılsınız takip ediyorum ama çok yazamıyorum bugün 5+4 olduk dr gitmedim daha cuma günü gitmeyi planlıyorum dün çok korktum hiç bir belirtim yok genelde sabaha karşı bel ağrısı olurdu bugün oda olmadı korktum hastanede kan tahlili yaptırıcaktım ama kit kalmadı dediler bende idrar testi yaptım kıpkırmızı çıktı içim rahatladı birde görseydim keseyi kalp atışını içim rahatlayacak

kanama lekelenme yoksa rahat olun. bir sorun olduğu zaman zaten gösterir kendini.

ınşallah canım ınsallah rabbım acılarını yasatmasın ne gordugum ne gormedıgım evlatlarımın dusmanıma bıle yasatmasın evlat acısını cok agır
amın..inş. bunlrda gecıcek bırkac hafta sonra baska seylerden bahsedıyo olucaz..

kanama lekelenme yoksa rahat olun. bir sorun olduğu zaman zaten gösterir kendini.
çok şükür kanamam falan yok lekelenme dahi olmadı 2 seneye yakın uğraştım telaşım korkum ondan heralde hiçbir belirti olmayınca ( gerçi oğlumdada yoktu hiç belirtim )

inş canım ya doktorum bı 8 gun sonra bıde 14 gun sonra boşmuş bana 10 gun sonra gel dedı dayanamam dıye 8 gune aldım randevuyu
:) benımde ilk randevum bu cuma bakalım nasıl sapredıcem beta6367,0inş. gıttıgımde keseyıde kalp atısınıda duyrım..aslında nekadar gec gıdersek o kadar ıyı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…