2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar sizin bulantı falan varmi benim yok annm erkekte bulantı olmuyr benim oleydi diyr fikri olan varmi

bende yürüyüş ve hafif yoga pilates tarzı bir şeyler yapmayı düşünüyorum

kasiklarimda bicak sapmasi oluyor ara sira olumsuz dusunemmeye calis bende korkutorum ama olumlu dusunelim olumlu olsun

ay super bedeb egitimi ogretmeni vs misin ? Cok imrendim okurken ben unv deyken voleybol va oynardim ama artik hibisi yapamiyorum bir trk yuruyus

bende bu sabah rahat ve agrisiz uyandim gece deliksiz uyudum huzursuz kalktim bisimi oldu diye :) agrisa bir tyrlu agrimasa bir turlu :)

Kizlar hic gozum doymuyor hep ac gibiyim 9aya kadar kesin fil gibi olurumm
gecen haftalarda oyleydim ama simdi gecti

Benim geç döllenme doktora göre 7+0 olacak duyulur mü ki
bence kesin duyulur ben 5+1 ken yolk kesesinide gördük kocaman kesenin icinde doktor dedi haftaya bebegi ve kalp atisini görürüz dedi ki 6+1 e geliyor. senin gec döllenmede olmadigina göre bence kesin

kizlar gebelikle alakali degil ama geceden beri kalbimin arka tarafinda sirtimda sanki kramp girmis gibi agriyor . dayanamiyorum agrisina ne yapsam bi doktora mi gitsem. sicak tuluk koydum üzerine hala agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…