inşallah canım ya ıcım ıcımı yıyo bı oncekı kaybettıgım bebegımde gelişim gerılıgı vardı 10 gun kadar o yuzden endıselenıyorum bıraz
ben yarin gidecegim duyarim insallah. sata göre 6+5 doktora göre 6+1 olacagimKızlar bu hafta kalp atışlarını dinlemeye gidecek olanlar var mı ve kaç haftada gidiyorsunuz ...
Aynennnn ne görsem alaşım geliyo :)Kizlar hic gozum doymuyor hep ac gibiyim 9aya kadar kesin fil gibi olurumm
Benim geç döllenme doktora göre 7+0 olacak duyulur mü kiben yarin gidecegim duyarim insallah. sata göre 6+5 doktora göre 6+1 olacagim
bende yürüyüş ve hafif yoga pilates tarzı bir şeyler yapmayı düşünüyorumben profesyonel sporcuyum. hamile kalmadan önce çok ağır antrenman tempom vardı. şimdi yalnızca yüzme ve yürüyüşe indirdim. 12 hafta bitince eski düzenime yakın bi tempoya geri döneceğim. herkese mutlaka spor öneririm.
kasiklarimda bicak sapmasi oluyor ara sira olumsuz dusunemmeye calis bende korkutorum ama olumlu dusunelim olumlu olsungünaydın herkese,herkes hamilelik takvimini bile yapmış, süpersinizbende yarın sabah gidiyorum doktora.kalp atışları için erken sanırım. boş gebelik riski de hep aklımda,inşallah değildir.
karnında kasıklarında ağrı hisseden var mı ??
ay super bedeb egitimi ogretmeni vs misin ? Cok imrendim okurken ben unv deyken voleybol va oynardim ama artik hibisi yapamiyorumben profesyonel sporcuyum. hamile kalmadan önce çok ağır antrenman tempom vardı. şimdi yalnızca yüzme ve yürüyüşe indirdim. 12 hafta bitince eski düzenime yakın bi tempoya geri döneceğim. herkese mutlaka spor öneririm.
bende bu sabah rahat ve agrisiz uyandim gece deliksiz uyudum huzursuz kalktim bisimi oldu diye :) agrisa bir tyrlu agrimasa bir turlu :)mrb kızlar nasılsınız takip ediyorum ama çok yazamıyorum bugün 5+4 olduk dr gitmedim daha cuma günü gitmeyi planlıyorum dün çok korktum hiç bir belirtim yok genelde sabaha karşı bel ağrısı olurdu bugün oda olmadı korktum hastanede kan tahlili yaptırıcaktım ama kit kalmadı dediler bende idrar testi yaptım kıpkırmızı çıktı içim rahatladı birde görseydim keseyi kalp atışını içim rahatlayacak
gecen haftalarda oyleydim ama simdi gectiKizlar hic gozum doymuyor hep ac gibiyim 9aya kadar kesin fil gibi olurumm
bende yok cnmKızlar sizin bulantı falan varmi benim yok annm erkekte bulantı olmuyr benim oleydi diyr fikri olan varmi
bence kesin duyulur ben 5+1 ken yolk kesesinide gördük kocaman kesenin icinde doktor dedi haftaya bebegi ve kalp atisini görürüz dedi ki 6+1 e geliyor. senin gec döllenmede olmadigina göre bence kesinBenim geç döllenme doktora göre 7+0 olacak duyulur mü ki
senin ne kadarlık??:) benımde ilk randevum bu cuma bakalım nasıl sapredıcem beta6367,0inş. gıttıgımde keseyıde kalp atısınıda duyrım..aslında nekadar gec gıdersek o kadar ıyı..
Ben keseyi iki hafta once gordumbence kesin duyulur ben 5+1 ken yolk kesesinide gördük kocaman kesenin icinde doktor dedi haftaya bebegi ve kalp atisini görürüz dedi ki 6+1 e geliyor. senin gec döllenmede olmadigina göre bence kesin
Üsuttun mü acaba doktor ne yapacak ilac kullanamayacak ki....kizlar gebelikle alakali degil ama geceden beri kalbimin arka tarafinda sirtimda sanki kramp girmis gibi agriyor . dayanamiyorum agrisina ne yapsam bi doktora mi gitsem. sicak tuluk koydum üzerine hala agriyor
evet olabilir hareket ettikce agriyor kolumun üstüne kadarÜsuttun mü acaba doktor ne yapacak ilac kullanamayacak ki....
Aynen hep aclik hissi var bu sefer acliktan midem bulaniyor :/Kizlar hic gozum doymuyor hep ac gibiyim 9aya kadar kesin fil gibi olurumm
kilo aldın mı peki canım. ben aslında çok yemiyorum gibi ama 2,5 kilo aldım bu son aydaKizlar hic gozum doymuyor hep ac gibiyim 9aya kadar kesin fil gibi olurumm
Sıcak tut başka bir çözümümüz yok :)evet olabilir hareket ettikce agriyor kolumun üstüne kadar
Konunun ilk mesajını okudunuz mu? Site sahibi Kazen in mesajı.facebookta grup kursak ya biz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?