- 8 Eylül 2008
- 78
- 48
- 88
Evet canım istediğin yerde yaptırabilirsin.Kızlar özele gittiğim doktorun istediği tahlilleri(ANTİ HCV,ANTİ HİV,HBSAG,KAN SEKERİ AÇLIK,TAM İDRARİ,HEMOGRAM,İNDİREKT,COOMBS,KAN KURUBU ,TSH ) devlet hastanesinde kadın dogumdan randevu alarak yaptırabilirim demi?Özelde fiyatlar yüksek oluyormuşta...
BENDE KATILAYIM O ZAMAN
SAT:11 MART
MUHTEMEL DOĞACAĞI TARİH: 16 ARALIK 2015
BAŞLANGIÇ KİLOM :62
EVET YAPTIRABİLİRSİN gereksiz pahalı oluyor..Dahiliyeden randevu alabilirsinKızlar özele gittiğim doktorun istediği tahlilleri(ANTİ HCV,ANTİ HİV,HBSAG,KAN SEKERİ AÇLIK,TAM İDRARİ,HEMOGRAM,İNDİREKT,COOMBS,KAN KURUBU ,TSH ) devlet hastanesinde kadın dogumdan randevu alarak yaptırabilirim demi?Özelde fiyatlar yüksek oluyormuşta...
doktor beni 7+1 de çağırdı (özeldeki dr.)kalp atışı için. ankaradayım bi yandan devlet hast başlayayım dedim. hacettepe üni hast gittm. 8+5 e randevu verdi. en erken tarih oymuş. doktora sordm geç değilmi bu randevu dedm. o zaman kadr bebek daha belirgin olur daha iyi olur dedi. sizce geç değil mi. ilk gebeliğim kimyasal oldugundan aile hekimim kontolde ol dedi. 7+1 de yne özele gitmeyi düşünüyorum. sonrasında yine hacettepeye 9.haftalıkken gideceğim. sat 5 marteğer geç döllenme değilse duyma ihtimalin çook yüksek bende yarın gidicem ve 6+4 olucam benim haftam adetimle uyumluymuş yani geç döllenme yok çok ümitli gidiyorum doktorum da bu hafta içinde çağırdı duyulur diye bakıcaz artıkkeseyi gördünüz mü?
canım biliyorum zor ama henüz gerçekleşmemiş kötü şeyleri çekme kendine niye düşsün bebeğin sen hep iyi olumlu örneklere bak..Çok okuma dinleme Allah öyle büyükki olmayacaksa bile bir nedeni vardır..Ben hep şöyle düşünüyorum olacak belki bebek ama çok zor ya da engelli olacak Allah korusun..Hep güzel dualar dileklerde bulunKızlar Merhaba
Ben de çok erken öğrenip sadece kan tahliliyle 2 hafta bekledim:) Bugün keseyi gördük çok şükür ama için hala rahat değil. Gereksiz paranoyaklık biliyorum ama burada o kadar boş gebelik, kalbi atarken durma veya düşük hikayesi okudum ki içim içimi yiyor
Bir de şu doktorlar adam gibi bir açıklama yapsa sanırım biraz daha rahatlayacak içimiz. Bana 15 gün sonraya randevu verdi kalbini duymak için. Ama kistim var ve büyüyor. Kanama olursa hemen ara dedi doktor, ben de muayeneden çıktığımdan beri acaba düşük mü yapacağımı bekliyor diye kendimi yiyorum daraldım iyice
Herkes yapıyor mü bu tahlilleriKızlar özele gittiğim doktorun istediği tahlilleri(ANTİ HCV,ANTİ HİV,HBSAG,KAN SEKERİ AÇLIK,TAM İDRARİ,HEMOGRAM,İNDİREKT,COOMBS,KAN KURUBU ,TSH ) devlet hastanesinde kadın dogumdan randevu alarak yaptırabilirim demi?Özelde fiyatlar yüksek oluyormuşta...
doktor beni 7+1 de çağırdı (özeldeki dr.)kalp atışı için. ankaradayım bi yandan devlet hast başlayayım dedim. hacettepe üni hast gittm. 8+5 e randevu verdi. en erken tarih oymuş. doktora sordm geç değilmi bu randevu dedm. o zaman kadr bebek daha belirgin olur daha iyi olur dedi. sizce geç değil mi. ilk gebeliğim kimyasal oldugundan aile hekimim kontolde ol dedi. 7+1 de yne özele gitmeyi düşünüyorum. sonrasında yine hacettepeye 9.haftalıkken gideceğim. sat 5 mart
doktor beni 7+1 de çağırdı (özeldeki dr.)kalp atışı için. ankaradayım bi yandan devlet hast başlayayım dedim. hacettepe üni hast gittm. 8+5 e randevu verdi. en erken tarih oymuş. doktora sordm geç değilmi bu randevu dedm. o zaman kadr bebek daha belirgin olur daha iyi olur dedi. sizce geç değil mi. ilk gebeliğim kimyasal oldugundan aile hekimim kontolde ol dedi. 7+1 de yne özele gitmeyi düşünüyorum. sonrasında yine hacettepeye 9.haftalıkken gideceğim. sat 5 mart
Evet haklısın.. Normalde sakin ve tevekküllü bir insan olduğumu düşünürdüm ama bebek mevzusu gündeme geldiğinden beri anksiyete bombası haline geldimcanım biliyorum zor ama henüz gerçekleşmemiş kötü şeyleri çekme kendine niye düşsün bebeğin sen hep iyi olumlu örneklere bak..Çok okuma dinleme Allah öyle büyükki olmayacaksa bile bir nedeni vardır..Ben hep şöyle düşünüyorum olacak belki bebek ama çok zor ya da engelli olacak Allah korusun..Hep güzel dualar dileklerde bulun
kızlar yaa ben ne annesi olacağım bilemedim :)
son başlangıç adet tarihim 13.03.2015
Doktor istedi bunları....İlk kontrolumde keseyi görmeye gittiğimizde.Herkes yapıyor mü bu tahlilleri
4 ay öne oldu cnm kimyasal gebelik. dedğin gibi özel 7+1 de cağırdı içimin rahatlaması açısından gideyim. :=) 1 ay bekleyemem çünkü.. 9. haftada da hacettepeye gideyim o zmn cnm saolkimyasal geçirdim demişsin canım farketmemişim pardon eğer kimyasal olsa değerin düşerdi ve adet görürdün. beta değerin adetinle uyumlu ise için rahat etsin daha önce git özele yada başka doktora 6+ herhangi bir günde belki duyulur kalp atışları
Kadın dogumdan aldım randevu olur demi:)EVET YAPTIRABİLİRSİN gereksiz pahalı oluyor..Dahiliyeden randevu alabilirsin
Insallah canim cok sagol insallah hepiniz saglikla kucagimiza alirizAyyy cok sevindim canim.kendimin olmus gibi hissettim. Brnim de arada kanama oluyor cunku. Masallah ikinize de. Insallah saglikla kucagina da alirsin.
Insallah :)hadı gozun aydın darısı bızlere ınş..
bilmiyorum yarin dr da tartilirimmm 61dim enson*kilo aldın mı peki canım. ben aslında çok yemiyorum gibi ama 2,5 kilo aldım bu son ayda
evet benimki 5+0 da karindan baktibende sadece kan testiyle duruyorum..Aslında rahatım ama bir şeyler okuyunca gitsem mi diyorum..Vajinadan bakılmasını istemiyorum..Muayeneye giden kızlar karından bakıyorlar değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?