2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet canım istediğin yerde yaptırabilirsin.

EVET YAPTIRABİLİRSİN gereksiz pahalı oluyor..Dahiliyeden randevu alabilirsin

doktor beni 7+1 de çağırdı (özeldeki dr.)kalp atışı için. ankaradayım bi yandan devlet hast başlayayım dedim. hacettepe üni hast gittm. 8+5 e randevu verdi. en erken tarih oymuş. doktora sordm geç değilmi bu randevu dedm. o zaman kadr bebek daha belirgin olur daha iyi olur dedi. sizce geç değil mi. ilk gebeliğim kimyasal oldugundan aile hekimim kontolde ol dedi. 7+1 de yne özele gitmeyi düşünüyorum. sonrasında yine hacettepeye 9.haftalıkken gideceğim. sat 5 mart

Kızlar Merhaba
Ben de çok erken öğrenip sadece kan tahliliyle 2 hafta bekledim:) Bugün keseyi gördük çok şükür ama için hala rahat değil. Gereksiz paranoyaklık biliyorum ama burada o kadar boş gebelik, kalbi atarken durma veya düşük hikayesi okudum ki içim içimi yiyor
Bir de şu doktorlar adam gibi bir açıklama yapsa sanırım biraz daha rahatlayacak içimiz. Bana 15 gün sonraya randevu verdi kalbini duymak için. Ama kistim var ve büyüyor. Kanama olursa hemen ara dedi doktor, ben de muayeneden çıktığımdan beri acaba düşük mü yapacağımı bekliyor diye kendimi yiyorum daraldım iyice

canım biliyorum zor ama henüz gerçekleşmemiş kötü şeyleri çekme kendine niye düşsün bebeğin sen hep iyi olumlu örneklere bak..Çok okuma dinleme Allah öyle büyükki olmayacaksa bile bir nedeni vardır..Ben hep şöyle düşünüyorum olacak belki bebek ama çok zor ya da engelli olacak Allah korusun..Hep güzel dualar dileklerde bulun

Herkes yapıyor mü bu tahlilleri

aramızda bir hafta varmış canım bende şimdilik devlete gidiyorum çünkü daha kolay benim için özele önümüzdeki aylarda gidicem inşAllah..yarın dediğim gibi aksilik çıkmazsa gidicem yazayım buraya duyulup duyulmadığını..sende dediğin gibi özele git yine 8.haftanın başında olacaksın çok farklı değil birkaç gün var arada senin doktorun garantiye almış ama tabi biz annelerin sabırsız olduğunu aklına getirememiş

kimyasal geçirdim demişsin canım farketmemişim pardon eğer kimyasal olsa değerin düşerdi ve adet görürdün. beta değerin adetinle uyumlu ise için rahat etsin daha önce git özele yada başka doktora 6+ herhangi bir günde belki duyulur kalp atışları

Evet haklısın.. Normalde sakin ve tevekküllü bir insan olduğumu düşünürdüm ama bebek mevzusu gündeme geldiğinden beri anksiyete bombası haline geldim . İnşallah Rabbim ağır şeylerle imtihan etmesin hiçbirimizi..

4 ay öne oldu cnm kimyasal gebelik. dedğin gibi özel 7+1 de cağırdı içimin rahatlaması açısından gideyim. :=) 1 ay bekleyemem çünkü.. 9. haftada da hacettepeye gideyim o zmn cnm saol

kızlar başım belada normalde de ara ara olan hemoreid im 1 haftadır kanamalı bir şekilde azmış durumda biraz araştırdım hamilelikte artan bir durummuş bu normalde bi kremim vardı onu kullanıyordum hemen iyi geliyordu şimdi kremde olsa ilaç kullanmak istemiyorum ne yapcam

kızlar bende az önce farkettim. iki bacağımda sağlı sollu boydan boya upuzun damar.. öyle böyle değil.. daha önce doğum yapmış olanlar bilirler belki bu sadece ilk aylarda mı oluyor. yoksa artarak devam edecek mi.. eğer öyle olursa şimdiden nenem gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…